به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ این روزها و در آستانه نیمه شعبان فضای مجازی و حقیقی صحنه تجلی عشق و ارادت افراد و گروه های مختلف به امام زمان عجل الله تعالی است؛ هر کس می کوشد تا سهمی در برگزاری این شادمانه بزرگ شیعه داشته باشد و نام او در زمره خریداران یوسف حضرت زهرا سلام الله علیها ثبت و ضبط شود.
در کنار تدارک جشن ها و ایستگاه های پذیرایی و... برخی هم محافل استغاثه به امام زمان عجل الله تعالی دارند تا از این طریق برای تعجیل در فرج دعا کنند؛ موضوعی که مورد تأکید روایات ائمه است.
دعاهایی از جمله دعای فرج، سلامتی امام زمان، معرفت، ندبه، عهد، زیارت آل یاسین و... همه و همه دربردارنده مضامینی است که جدای از آنکه برای امام علیه السلام است؛ برای خود خواننده هم منافع بیشماری دارد؛ چه آنکه حکایات فراوانی از بزرگان ما در فواید دعا برای امام زمان نقل شده است.
حجت الاسلام مهدی دسترنج، امام جماعت مسجد امام حسین علیه السلام خیابان والفجر در رابطه با استغاثه به امام زمان و دعا برای آن حضرت می گوید: همه وظیفه داریم برای فرج کاری انجام داده و قدمی برداریم زیرا در زمانی زندگی می کنیم که دو ویژگی ضد هم دارد؛ از یک طرف یادآور فرمایش رسول اکرم است که فرمود خداوندا برادران مرا مشمول رحمت خودت قرار بده و مرا به ملاقات آنان برسان؛ برادران من کسانی هستند که در آخرالزمان میآیند، کسانی که ندیده به من و به قرآن ایمان دارند و نیز امام صادق علیه السلام فرمودند اگر او را (امام زمان) درک می کردم همه عمرم خدمتگزار او بودم و حالا ما بدون آنکه آرزو کنیم به آرزوی امام صادق رسیدیم.
وی ادامه داد: از جهتی دیگر روایات زیادی درباره سختی دوره آخرالزمان و اوضاع و احوال آن وجود دارد؛ دینداری مانند نگه داشتن آتش کف دست است و آلودگی هایی رخ می داد که در هیچ دوره ای اتفاق نیفتاده و حرام خیلی جاها را می گیرد و اتفاقاتی که روی قوم لوط را سفید می کند!
حجت الاسلام دسترنج با تأکید بر اینکه پس در وهله اول باید قدردان این نعمت باشیم زیرا دوره ای است که ائمه آرزوی آن را داشتند؛ تصریح کرد: بر اساس روایت چند کار برای گذر از این دوران سخت باید انجام بدهیم که عبارت از باور به ظهور، معرفت امام، ثبات قلب و قدم، تقوا و دعا است و برای گذر از این زمان سخت باید بسیار دعا کرد.
وی با اشاره به اینکه تعبیر خود امام زمان عجلالله تعالی درباره دعا برای گذر از این زمان سخت و رسیدن به ساحل نجات، «اکثروا» زیاد دعا کردن(اَکْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ) است؛ خاطرنشان کرد: امام زمان از تک تک افراد درخواست دعا کرده است؛ اما متاسفانه ما زیاد دعا نمیکنیم.
امام جماعت مسجد امام حسین علیه السلام خیابان والفجر در توضیح پیرامون اینکه زیاد دعا کردن چه میزان است؟ به روایتی اشاره کرد که بر اساس آن مأمون نذر کرده بود اگر حاجت او برآورده شد، زیاد صدقه بدهد، حاجت او برآورده شد و او برای کمیت این انفاق از امام جواد علیه السلام سئوال کرد، حضرت فرمودند: خداوند در قرآن به پیامبر میفرماید ما مسلمانان را در جاهای زیادی یاری کردیم که ۸۰ جا بوده است.
وی ادامه داد: آیا روزی ۸۰ بار برای امام زمانت دعا میکنی؟ روزی حداقل ۸۰ بار باید دعا کرد تا التماس دعای حضرت را پاسخ داده باشی ؛ به طور مثال ۱۶ بار بعد از هر نماز اللهم عجل لولیک الفرج بگویی و الا دعا نکنیم حضرت گلایهمند میشود زیرا دعای ما اگر یک ثانیه فرج را جلو بیندازد، برای ما بس است؛ فردای قیامت می توانیم بگوییم خدمتی به امام زمان کردیم البته ما مانند فرقه منحرف حجتیه نیستیم که قائل به دعای صرف باشیم.
حجت الاسلام دسترنج در رابطه با اهمیت استغاثه و گریه و زاری برای آمدن منجی، به اثر دعا و توبه و گریه بنی اسرائیل و بخشیدن مدتی از غیبت موسی علیه السلام استناد کرد.
نظر شما