رأی اولی ها: با عشق به رهبر و به نیابت از شهدا در انتخابات شرکت می کنیم

با نزدیک شدن به ایام انتخابات، حال و هوا و شور انتخاباتی در رای اولی ها رنگ و بوی بیشتری به خود گرفته و پرشورتر از همیشه در انتظار مهم ترین اتفاق سیاسی سال هستند.

شبستان خراسان شمالی؛ فاطمه مقدسی

 اکنون رای اولی ها در سن تکلیف سیاسی قرار گرفتند و با شرکت در انتخابات می‌توانند در تعیین سرنوشت خودشان تأثیرگذار باشند. همان طوری که ما جشن تکلیف دینی داریم جشن تکلیف سیاسی نیز داریم و این وظیفه همه ما است که برای سرنوشت و آینده نظام جمهوری اسلامی ایران، این امر مهم را به نوعی پیش ببریم که موجب تقویت نظام بشود. نسل جوان ما یک نسل آگاه و بابصیرت هستند و امید می رود که از حق انتخابی که برای آنان ایجاد شده، کمال استفاده را داشته باشند.

 برگزار کنندگان انتخابات اعم از هیئت‌های اجرایی، نظارت، بازرسی و ستادهای انتخابات یک نقشی را دارند، ولی نقش اصلی از آن مردم است که باید نقش آفرینی کنند و با حضور آگاهانه، پرشور و باشکوه در تعیین سرنوشت شأن تعیین کننده باشند و در این بین جوانان و رأی اولی‌ها که از انگیزه و سرزندگی و نشاط فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند، اهمیت ویژه ای دارند.

 حضور و مشارکت حداکثری مهم ترین اولویت در انتخابات پیش رو است، مشارکت حداکثری در انتخابات مورد انتظار رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری، بزرگان نظام و دلسوزان انقلاب اسلامی است و در این راستا باید بستر شورآفرینی رأی اولی‌ها و حضور جوانان فراهم شود.

 «اولی‌ها» قرار است در آستانه انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری به دور از تمام تنش‌های انتخاباتی نوجوانان را تشویق کند تا انتخاب درستی داشته‌ باشند.

 جوانان پرشوری که برای اولین بار در تعیین سرنوشت ایران آباد مشارکت خواهند کرد و قطعاً شور و هیجان این جوانان در مشارکت دیگر گروه‌های جامعه برای شرکت در انتخابات موثر خواهد بود.

یکی از دانش آموزان رای اولی در شیروان می گوید: چشم انتظار رسیدن به زمانی هستم که خود بخواهم انتخاب کنم زیرا امروز که رأی می‌دهم فردا هم اجازه مطالبه گری دارم نه اینکه در این کار بزرگ شرکت نکنم و فقط به دنبال ایراد گرفتن باشم.

 زهرا ایزدجو اظهارکرد: انتخاب اصلح مشخص است، وعده‌های انتخاباتی داده شد و اگر قرار است فردا انتظاری داشته باشیم امروز باید درست انتخاب کنیم.

وی با اشاره به نقش، اهمیت و حضور پررنگ جوانان در این انتخابات سرنوشت ساز افزود: اگر امروز در خانه بمانم فردا اجازه نداشتم از کار مسئولان انتقاد کنم اما باید امروز در پای صندوق‌های رأی حاضر شویم، به عنوان یک جوان از مسئولان نیز انتظار داریم که پای وعده‌های خود بمانند و آینده‌ای روشن برای کشور و جوانان رقم بزنند.

یکی دیگر از دانش آموزان پایه دوم این شهرستان که امسال قرار است برای نخستین بار در پای صندوق های رای حاضر شود گفت: ما جوانان با حضوری گسترده در پای صندوق‌های اخذ رأی شعور و درک بالای سیاسی خود را به نمایش  خواهیم گذاشت و بار دیگر تمام نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب خواهیم کرد.

گلثومه فهمیده افزود: من به عنوان یک جوان از حق انتخابی که برایم ایجاد شده به بهترین شکل استفاده می‌کنم، با عشق به رهبرم در انتخابات شرکت کردم و به نیابت از همه شهدا به ویژه حاج قاسم برای حفظ امنیت و سرنوشت کشورم رأی می‌دهم.

وی با اشاره به احساس و شوق خود در سن تکلیف سیاسی عنوان کرد: رأی می‌دهم چون نمی‌خواهم سرنوشت کشورم را به دست بقیه بسپارم و با انتخابی درست به داشتن کشوری قوی و همدل کمک می‌کنم.

یکی دیگر از دانش آموز معتقد است رأی آنها در تعیین سرنوشت و توسعه و آبادانی کشور تأثیر گذار بوده و به خود می بالد و می گوید: حضور پرشور و شعور رأی اولی‌ها در پای صندوق‌های آرا سرنوشت ساز است، این انتخابات سرنوشت کشور و شهر را برای چهار سال آینده تعیین خواهد کرد.

هانیه ذوقی ضمن دعوت از تمامی جوانان و رای اولی ها در این رویداد مهم سال افزود: تبلیغات دشمنان برای ناکارآمد جلوه‌ دادن نظام اسلامی و بی‌اهمیت معرفی‌کردن انتخابات آخرین حربه دشمنان انقلاب اسلامی برای ضربه‌زدن به ملت مسلمان ایران است.

وی بیان کرد: تلاش دشمنان برای پایین آوردن میزان مشارکت مردم در انتخابات این بار نیز با روشنگری مقام معظم رهبری و هوشیاری مردم به شکست خواهد انجامید.

فرماندار شهرستان شیروان با اشاره به تعداد رای اولی های این شهرستان در انتخابات گفت: تاکنون آمار دقیقی از تعداد واجدین شرایط رای و همچنین رای اولی های شهرستان از سوی استانداری اعلام نشده است و در اسرع وقت اطلاع رسانی خواهد شد.

دولت اسماعیل زاده در مورد تعداد شعب اخذ رای شهرستان شیروان اظهار داشت: شعب اخذ رای شهرستان شیروان در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، ۱۵۷ مورد است که نسبت به دوره قبل انتخابات در سال ۹۸ شاهد افزایش ۱۷ شعبه است.

وی افزود: در انتخابات امسال، ۱۵۷ شعبه اخذ رای در شهرستان دایر است که از این تعداد، ۹۴ شعبه شهری و مابقی روستا هستند.

اسماعیل زاده در خصوص نامزدهای تایید صلاحیت شده حوزه انتخابیه این شهرستان بیان کرد: تا امروز ۱۸ کاندیدای قطعی در شیروان وجود دارد که ۱۵ نفر مر و سه نفر زن هستند، همچنین یازده کاندید درخواست خود را برای تغییر حوزه و انتقال به شیروان ثبت کرده اند و منتظر تایید هیات های اجرایی و نظارت هستند.

نماینده عالی دولت در شیروان اضافه کرد: برای هر شعبه اخذ رای در این شهرستان، ۱۲ مسئول به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این استان مشارکت دارند.

۲۲ هیات اجرایی در استان برگزاری انتخابات را بر عهده دارند که ۲ هیات مربوط به شهرستان فاروج است که کرسی مشترک با شهرستان قوچان در خانه ملت دارد بر این اساس در استان ۲۰ هیات اجرای تشکیل شده است.

هیات های اجرایی انتخابات شامل هشت فر عضو اصلی(معتمدان)، پنج نفر عضو علی البدل و سه نفر نماینده حقوقی است که به ریاست فرماندار شهرستان یا بخشداران بخش های مستقل است. بر این اساس ۱۶۰ نفر معتمد به عنوان عضو اصلی هیات اجرایی انتخاب شده اند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه امسال برگزار می شود.

کد خبر 1750837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha