به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از یورونیوز، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت اظهارات و مدارک تکان دهنده ای را منتشر کرد که مسلمانان در انگلیس از ترک منزلشان پس از تاریکی هوا می ترسند.
آمارهای جدید نشان می دهد که تعداد حوادث اسلام هراسی از هفتم اکتبر به شدت افزایش یافته است.
سازمان خیریه واحد پاسخگویی به اسلام هراسی (IRU) در لندن اعلام کرد: با توجه به ادامه جنگ اسرائیل در نوار غزه، بسیاری از کسانی که در معرض این حوادث قرار گرفتند، به دلیل حمایت از فلسطین، بوده است.
مسلمانانی که با ایندیپندنت صحبت کردند، گفتند که به خاطر برافراشتن پرچم فلسطین در پنجره هایشان، افراد ناشناس آجر پرتاب کردند.
یک نوجوان مسلمان نیز گفت: پس از گذاشتن نشان که روی آن «فلسطین آزاد» نوشته شده بود، در مدرسه توسط معلمانش بازجویی شد.
واحد پاسخگویی به اسلام هراسی گزارش داد که در ماه اکتبر شاهد افزایش ۳۶۵ درصدی حوادث اسلام هراسی بود.
«مجید اقبال» رئیس اجرایی این واحد نیز تأکید کرد: از اکتبر ۲۰۲۳، این واحد افزایش مستمر گزارشهای ناشی از حوادث اسلام هراسانه را رصد کرده است و واضح است که اکنون این روند به یک روند بلندمدت تبدیل میشود که تأثیر قابلتوجهی بر آسیبدیدگان دارد.
درهمین حال، این واحد از مطبوعات و سیاستمداران خواست که همبستگی با فلسطین را اهریمنی نکنند تا از دامن زدن به مشکل جدی اسلام هراسی جلوگیری شود.
این واحد موارد متعددی را ثبت کرده که یکی از این موارد یک جوان ۱۷ ساله است. این جوان ۱۷ ساله می گوید: پس از آویختن نشان فلسطین به کیف مدرسه اش، در مورد اعتقادات و درک خود از جنبش حماس توسط معلمانش بازجویی شد.
یک دانش آموز ۱۳ ساله نیز می گوید: احساس می کنم به دلیل مسلمان بودن مورد هدف قرار می گیرم. این مسئله باعث نگرانی و اضطراب و رد شدن در امتحان شده است.
این دانش آموز انتظار داشت در جلسه ای با دو معلم درباره سلامت روان خود صحبت کند، اما می گوید: در عوض با سؤالاتی مانند «آیا شما مسلمان هستید؟»، «آیا به مسجد می روی» و «آیا گذرنامه انگلیسی دارید» مواجه شده است.
در حادثه دیگری، یک پزشک ۳۲ ساله که خواست نامش فاش نشود، می گوید: پس از حمله به او بیش از حد ترسیده بود که خانه اش را ترک کند. به اعتقاد او این حمله به دلیل حمایتش از فلسطین انجام گرفته است.
در پنجم فوریه، این مرد با صدای انفجار مهیبی از خواب بیدار شد و با سنگ بزرگی مواجه شد که پنجره خانه اش در منچستر را که پرچم فلسطین را بر آن آویزان کرده بود، شکست. این حادثه باعث شد که او نتواند بخوابد و به دلیل استرس و تنش مجبور به مرخصی دو هفته ای از محل کار شود.
او به ایندیپندنت می گوید: من دیگر نمی توانم بخوابم تا ساعت ۴ یا ۵ صبح بیدار می مانم و بعد از غروب آفتاب دیگر از خانه بیرون نمی روم چون خیلی می ترسم.
در همین حال، نسرین نظیر، نویسنده در مقاله به گاردین نوشت: برای شخصی در لندن هنگام رفتن به ایستگاه مترو پیکادیلی سیرکس حادثهای پر از نفرت رخ داد که یک مرد بطری شیشه ای را به سمت او پرتاب کرد و فریاد می زد که ای زن مسلمان لعنتی، از کشور ما برو بیرون و به فلسطین برگرد، تو و فرزندانت سزاوار کشته شدن هستی.
در این مقاله آماده است: تاسف بار است که تنها این حادثه نبوده است. مسئولیت این اقدامات متوجه راستگرایان است. لفاظی های ضد اسلامی که سیاستمداران راست گرا استفاده می کنند، جرایم نفرت انگیز را تغذیه می کند. به طوری که آمار سازمان تل ماما نشان می دهد که این جرایم از هفتم اکتبر ۳۳۵ درصد افزایش یافته است و بیش از ۶۵ درصد از آن این حوادث زنان را هدف قرار داده است.
نظر شما