نتایج انتخابات در خراسان رضوی نهایی شد

آمار نهایی انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی در شهرستان های خراسان رضوی به تدریج اعلام و دراین گزارش به سمع و نظر شما خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، در خراسان رضوی چهار میلیون و ۷۵۰ هزار نفر واجد شرایط رای دادن بودند که از این تعداد، ۲۵۰ هزار نفر برای نخستین بار امکان حضور در صحنه انتخابات و مشارکت سیاسی را داشتند.

خراسان رضوی ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۶ نماینده در مجلس خبرگان رهبری دارد که برای مجلس شورای اسلامی ۸۱۵ نفر و برای مجلس خبرگان رهبری هشت نامزد در عرصه رقابت حضور داشتند.  همچنین این استان دارای چهار هزار و ۶۲۷ شعبه اخذ رای بود و در مجموع ۸۰ هزار نفر مدیریت و نظارت بر این انتخابات در این شعب را بر عهده داشتند. این حوزه انتخابیه بیش از ۴۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتخابات خبرگان رهبری:

 براساس گزارش ستاد انتخابات استان و بر اساس آرای شمارش شده حضرات آیات سیداحمد حسینی با ۹۹۰ هزار و ۹۰۷ رای، سیدمجتبی حسینی با ۸۱۸ هزار و ۷۳۸ رای، سیداحمد علم الهدی با ۷۴۶ هزار و ۶۴۱ رای، حسن عالمی با ۷۰۰ هزار و ۱۲۸ رای، سیدمحمد رضا مدرسی ۶۶۷ هزار و ۶۳ رای و غلامرضا مغیسه با ۵۸۰ هزار و ۳۵۲ رای به عنوان نمایندگان این استان به مجلس خبرگان راه یافتند.

انتخابات مجلس در شهرستان های خراسان رضوی:

تا این لحظه آمار چندین شهرستان نهایی شده که در این گزارش به تفصیل اعلام خواهد شد:

مشهد و کلات:

براساس گزارشات غیر رسمی، در حوزه انتخابیه مشهد نصرالله پژمانفر با ۳۸۳هزار و میثم ظهوریان با ۲۷۶ هزار و علی اصغر نخعی‌راد با ۲۱۸ هزار رای مستقیما به مجلس راه یافته و ۴ نفر بعدی یعنی احسان عظیمی راد، کاظم معتمدی فر، حسنعلی اخلاقی و جواد کریمی قدوسی برای کسب ۲ کرسی باقی مانده در دور دوم رقابت خواهند کرد. با این رویه، خانم ها فاطمه رحمانی و فرزانه نجفی از رقابت حذف شده و این دوره مشهد بدون نماینده خانم خواهد بود.

شایان ذکر است طی قانون انتخابات اگر نامزدها موفق به کسب حداقل ۲۰ دردصد آراء نشوند انتخابات برای کرسی های باقی مانده با دوبرابر ظرفیت از بین بالاترین آرا ماخوذه به دور دوم خواهد رفت. در دوم دوم اما دیگر این شرط کسب ۲۰ درصد وجود نداشته و افراد براساس بیشترین آرا مکسوبه انتخاب می شوند. یعنی برای مشهد که ۵ نماینده دارد و تنها ۳ نماینده موفق به کسب ۲۰ درصد ارا شده اند، برای ۲ نفر باقیمانده، ۴ نفر آخر دوباره رقابت خواهند کرد.

گناباد و بجستان:

هادی محمدپور با کسب ۱۷ هزار و ۷۶۹ رای به عنوان نماینده منتخب این شهرستانها انتخاب شد و به مجلس شورای اسلامی راه یافت.  حسین نجاری با کسب ۱۰ هزار و ۲۳۶ رای، محمد رجایی با کسب ۶ هزار و ۹۴۸ و اکرم صحرایی با ۶ هزار و ۸۵۸ رای در رده های بعدی قرار دارند. 

از مجموع ۸۴ هزار نفر واجد شرایط شهرستان‌های گناباد و بجستان، ۶۱ هزار و ۳۵ نفر در انتخابات روز یازدهم اسفند ۱۴۰۲ مشارکت کردند که ۶۶ درصد واجدان شرایط این حوزه انتخابیه را تشکیل می دهند.

فریمان و سرخس:

 سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی با کسب ۳۸ هزار و ۳۷۶ رای حائز اکثریت آرا در حوزه انتخابیه فریمان، سرخس و بخش های رضویه و احمدآباد مشهد شد. مجموع آرا صحیح ماخوذه در این حوزه انتخابیه ۱۱۸ هزار نفر بوده است.

تربت جام، تایباد و باخرز و صالح آباد:

عثمان سالاری با کسب ۷۶ هزار و ۱۰۲ رای به عنوان نامزد منتخب مردم حوزه انتخابیه تربت جام، تایباد و باخرز و صالح آباد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حایز اکثریت آرا شد.  پس از سالاری، جواد طاهری با کسب ۳۷ هزار و ۳۹۶ رای در جایگاه بعدی قرار گرفت. 

 مجموع آرا در حوزه انتخابیه تربت جام، تایباد، باخرز و صالح آباد ۱۵۳ هزار و ۵۸۳ رای صحیح ماخوذه بود که از این تعداد، سالاری ۷۶ هزار و ۱۰۲ رای را کسب کرده است.  ۶۳ درصد واجدان شرایط در این حوزه انتخابیه در انتخابات روز یازدهم اسفند ماه ۱۴۰۲ شرکت کرده اند.

سبزوار:

محبی نجم آبادی با کسب ۵۰ هزار و ۶۸۴ رای و محسنی ثانی با ۴۰ هزار و ۵۶۶ رای از مجموع ۱۷۹ هزار و ۶۶۹ رای ماخوذه ۲ کرسی نمایندگی این حوزه انتخابیه در خانه ملت را از آن خود کردند.

 در ۶ شهرستان این حوزه انتخابیه مجموعا ۳۸۶ هزار نفر واجد شرایط رای دادن بودند که بیش از ۲۰ هزار نفر آنان را رای‌ اولی ها تشکیل می دادند.

تربت حیدریه:

براساس نتایج حاصله از شمارش آرا محسن زنگنه با کسب بیشترین آرا منتخب حوزه انتخابیه تربت حیدریه، زاوه و مه ولات شده است.  جمعیت واجدان شرایط اخذ رای در حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌لات ۲۷۱ هزار و ۸۳۲ نفر است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۵۳ نفر رای اولی بودند. 

همچنین از مجموع بیش از ۲۲۴ هزار نفر جمعیت شهرستان تربت‌حیدریه، ۱۷۵ هزار و ۱۲۲ واجد شرایط اخذ رای بودند.

درگز:

 حسین محمد زاده  با کسب ۱۴ هزار و ۸۹۴ رای به عنوان نماینده منتخب در حوزه انتخابیه درگز معرفی شد. مجموع آرا ماخوذه در این حوزه انتخابیه ۳۲ هزار و ۶۶۹ رای بوده است که محمدزاده ۱۴ هزار و ۸۹۴ رای را کسب کرده است. پس از محمدزاده، حامد بیهقی با کسب ۱۲ هزار و ۱۳۴ رای در رده بعدی کسب آرا قرار گرفته است.

خواف و رشتخوار:

امیر توکلی رودی با کسب حدنصاب آرا به عنوان نماینده منتخب خواف و رشتخوار در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخاب شد. از مجموع ۱۰۲ هزار و ۵۴۹ آرای داخل صندوقها، ۹۹ هزار و ۸۵۳ رای صحیح ماخوذه و ۲ هزار و ۳۹۸ رای باطله ماخوذه و ۲۹۸ رای باطله غیر ماخوذه بود.

از مجموع ۹۹ هزار و ۸۵۳ رای صحیح ماخوذه امیر توکلی رودی با ۴۸ هزار و ۵۷۵ رای و ۴۸ و ۶۵ صدم درصد آرا به عنوان نماینده منتخب مردم خواف و رشتخوار در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

 علی اکبر حسن نژاد با ۲۰ هزار و ۹۳۷ رای و ۲۰ و ۹۷ صدم درصد و زهرا نوری با ۱۱ هزار و ۶۹۳ رای و ۱۱ و ۷۱ صدم درصد آرا در ردیفهای بعدی قرار دارند.

 کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن

حجت الاسلام جواد نیک بین با کسب ۴۳ هزار و ۵۲۳ رای اکثریت آرا حوزه انتخابیه کاشمر، کوهسرخ، خلیل آباد و بردسکن را به دست آورد.

مجموع آمار ماخوذه در این حوزه انتخابیه ۱۴۱ هزار رای بوده است. مردم حوزه انتخابیه کاشمر، بردسکن، ‌خلیل آباد و کوهسرخ در مجموع با حدود ۳۲۰ هزار نفر جمعیت، یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارند.

چناران، طرقبه شاندیز و گلبهار

حسین امامی راد با کسب ۲۹ هزار و ۹۲۳ رای بیشترین آرا در حوزه انتخابیه چناران، طرقبه شاندیز و گلبهار را کسب کرد.  احسان جمشیدیان با ۲۴ هزار و ۱۳۷ رای رتبه بعدی را کسب کرد.

در حوزه انتخابیه چناران ۷۸ هزار و ۷۰۸ رای شمارش شده است.

قوچان و فاروج

علی آذری با کسب ۲۷ هزار و ۹۹۱ رای اکثریت آرا مردم حوزه انتخابیه قوچان و فاروج را کسب کرد. کل آرا ماخوذه این حوزه انتخابیه ۹۱ هزار و۳۲ رای بود که آذری ۲۷ هزار و ۹۹۱ رای را کسب کرد.

نایب علی نوروزی کهنه قوچان با کسب ۱۴ هزار و ۱۹۸ رای، هادی شوشتری با کسب ۱۳ هزار و ۳۱۵ رای و علی عسکری با کسب ۱۲ هزار و ۴۱۳ رای در رده های بعدی قرار گرفتند.

 شمار واجدین شرایط در این حوزه انتخابیه ۱۶۰ هزار نفر است که ۵۶ درصد از این تعداد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردند.

نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه

سید یحیی سلیمانی و محمد رستمی در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اکثریت آرای مردم حوزه انتخابیه "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه" را کسب کردند. سلیمانی با ۵۱ هزار و ۵۷۷ رای و رستمی با ۴۴ هزار و ۱۱۴ رای موفق به کسب اکثریت آرا در حوزه انتخابیه نیشابور شدند.

 سید علی حسینی با کسب ۴۳ هزار و ۴۷۶ رای و علی مروی با ۳۲ هزار و ۶۰۱ رای در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.

مجموع آرای صحیح ماخوذه در حوزه انتخابیه نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه ۱۶۸ هزار و ۸۷۷ رای بوده است. جمعیت حوزه انتخابیه نیشابور ۵۴۰ هزار نفر است که ۳۶۴ هزار نفر از این تعداد واجد شرایط رای دادن بودند. مجموع آرای ماخوذه در حوزه انتخابیه نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه را ۱۸۴ هزار و ۹۶۵ رای بوده و در مجموع ۵۰.۸ درصد واجدان شرایط در این انتخابات شرکت کردند.

پایان پیام/

کد خبر 1752800

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha