به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی امروز (۱۵ اسفند) در چهارمین کمیته تخصصی توسعه مشارکتهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد و کمیته استانی یاریگران زندگی در روستا، با اشاره به عوارض اقتصادی، اجتماعی، خانوادگی و جسمی اعتیاد، اظهار کرد: آلودگی و آسیبپذیر نمودن دندانها، ملتهب ساختن مخاط دهان، نقصان ترشحات غدد بزاقی، ضعف قوای جسمانی و کاهش شدید وزن بدن، عقیم نمودن مردان و نازائی زنان، اخلال در کار دستگاه عصبی در صورت تداوم مصرف، تنبلی کبد، ابتلا به یرقان و اثرات ناگوار بر دستگاه گوارش، ورم کلیهها و اشکال در دفع ادرار توام با درد، سل و تپش قلب، تنگی نفس و دوران سر، خشکی پوست، شکنندگی ناخنها، خطر ابتلا به انواع سرطان و سکته قلبی تنها بخشی از عوارض جسمی اعتیاد است.
وی در ادامه اعتیاد را قرار گرفتن در مسیر فانی شدن دانست و گفت: نجات جان یک نفر از اعتیاد به مثابه نجات زندگی بشریت است لذا هرکسی در طرح یاریگران زندگی وظایفی دارد و به لحاظ قانونی، اعتقادی و شرعی در این خصوص مسئولیت داریم و بایستی به نحو احسن به وظایف خود بپردازیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: حتی اگر وظیفه ابلاغی در این زمینه نداشته باشیم به عنوان انسان و همنوع دوستی در جامعه بایستی از هیچ اقدام مفید و اثرگذاری برای مبارزه با موادمخدر کوتاهی نکنیم.
طالبی به اجرای طرح یاریگران زندگی در سطح استان اشاره کرد و گفت: البته لازم است بازنگریهایی در این طرح صورت گیرد و نبایستی در اجرای طرح تعجیل شود که کیفیت فدای کمیت شود.
وی بر ارزیابی اقدامات بعد از گذشت یکسال از زمان اجرای طرح یاریگران زندگی در استان برای شناسایی نقاط ضعف و قوت تأکید کرد و افزود: در حوزه مقابله باید با جدیت با سودگران مرگ و مواد مخدر برخورد شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در حوزه درمان و پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر هم باید اقدامات موثری انجام داد تا در آینده نه چندان دور، جامعه عاری از اعتیاد داشته باشیم چون درصد قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی از جمله سرقت در نتیجه اعتیاد به مواد مخدر است.
وی با اشاره به اینکه از هیچ تلاشی برای حل چالش و معضل اجتماعی نباید فروگذاری شود، تصریح کرد: باید روستاهای درگیر اعتیاد و آسیب دیده سطح استان در اولویت نخست اجرای طرح یاریگران زندگی و برنامهها ابلاغی در این زمینه باشد.
طالبی تأکید کرد: همچنین انجام هرگونه اقدام و اجرای برنامهای توسط دستگاههای اجرایی در این خصوص باید با محوریت و تایید شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در ادامه به تلاشهای جهادی در روزهای قبل و حین انتخابات با وجود شراط سخت آب و هوایی استان اشاره کرد و گفت: در همین شرایط سخت همه پای کار بودند و ۹۸ درصد دستگاههای احراز هویت استان رأس ساعت ۸ صبح روز ۱۱ اسفندماه فعال بود.
وی در پایان نیز از مردم مومن، بصیر و ولایی استان که باری دیگر با حضور پرشور و معنادار خود بر سر صندوقهای رأی حماسه آفریدند، قدردانی کرد.
نظر شما