جذب گروه‌های مختلف مردم به مسجد نیازمند مهارت و تخصص است

قرائتی با اشاره به افزایش حضور مردم در مساجد گفت: جذب گروه‌های مختلف مردم به مسجد نیازمند مهارت و تخصص است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، حجت‌الاسلام تقی قرائتی امروز چهارشنبه(16 اسفند) در گردهمایی مدیران و فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان فارس با بیان اینکه مسجد تنها برای اقامه نماز نیست، گفت: مسجد جای رفیق یابی، گفت و گو، مذاکره و انتقال علم و معرفت است.

وی با اشاره به جایگاه رفیع مسجد در اسلام، اظهار کرد: مسجد جایی است که پیامبر خادم آن و قرآن، اول بر آن نازل شده است، باید جایگاه مسجد را بشناسیم و اهمیت تنفس در فضای مسجد را بدانیم.

وی افزود: امروز دنیای مهارت و تخصص است و باید در زمینه جذب گروه‌های سنی مختلف به مسجد نیز با تخصص عمل کرد و سنجید که اشکال کار کجا بوده است.

قرائتی ادامه داد: مسجد نیازمند مدیر نیست بلکه نیازمند خادم است، باید وقت گذاشت و به آن خدمت کرد؛ امروز می‌توانیم شمار بالایی از منکرها و بدعت‌ها را برشماریم که به فضای مسجد راه‌یافته و باید اصلاح و تطهیر شود.

وی گفت: هر کسی می‌تواند باید در مسجد یک خدمت ارائه کند و مساجد محل ارائه خدمت باشد نه اینکه تنها از آن استفاده کنیم.

رئیس موسسه مسجد یادآور شد: مسئولان انقلابی و شهدای کشور برخاسته از مسجد هستند و همواره در سیل‌ها و زلزله‌ها خدمات مسجدی زودتر از امدادیها به کمک مردم رسیده است.

قرائتی با اشاره به جایگاه بانوان در جامعه و خانواده، تاکید کرد: به حضور بانوان در مساجد توجه کنید.

حضور مردم در مساجد از مهرماه امسال افزایشی بود

رئیس موسسه مسجد گفت: حضور مردم در مساجد کشور از مهرماه امسال تا کنون روند افزایشی داشته است.

وی اضافه کرد: اما در حالی که ماه مبارک رمضان گذشته جمعیت مردم مساجد دنیا بیش از سه برابر شده، این میزان در ایران به حدود ۲ برابر رسیده که باید این اختلاف با مهارت و تخصص بررسی شود.

قرائتی گفت: بر اساس آمارها، ۸۰ درصد بیماری‌های جسمی ریشه روحی دارد و مسجد بهترین بیمارستان امراض روحی است.

رئیس موسسه مسجد افزود: رونق مسجد بیش از یک پاسگاه امنیت ایجاد می کند و اگر مسجد نسازیم و به آن نپردازیم باید کانون اصلاح و تربیت و زندان و مراکز قضایی بسازیم.

او پیشنهاد کرد: باید انتخاب رشته و همسر از داخل مسجد شکل گیرد و مسجد فضایی برای گفت‌وگو و خدمت باشد.

کد خبر 1753654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha