به گزارش خبرگزاری شبستان، غلامرضا شاهمیوه، رئیس هیئت داوران نخستین دوره جشنواره تلاوتهای تقلیدی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: هدف اصلی این جشنواره استعدادیابی است. معمولا در مسابقات قرآن به این صورت است که افراد در جلسات، آموزش میبینند و پس از اینکه به سطح قابل قبولی میرسند در مسابقات خود را ارزیابی می کنند. در این جشنواره به صورت برعکس عمل می کنیم یعنی از مسابقه یا جشنواره می خواهیم به آموزش برسیم؛ یعنی افراد بااستعداد را شناسایی می کنیم.
وی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره جزء وظایف ذاتی سازمان اوقاف نیست بنابراین جای تقدیر و تشکر دارد، اظهار کرد: از بین ۴ هزار نفر که برای شرکت در جشنواره ثبت نام کردند، بیش از ۲۵۰ نفر انتخاب شدند و از این تعداد ۸۲ نفر به مرحله حضوری راه پیدا کردند. اینها عضو مجمع قاریان نوجوان و جوان می شوند و در آینده برای این افراد برنامه های آموزشی ترتیب داده می شود که از حضور اساتید برجسته استفاده کنند زیرا بسیاری از این افراد از شهرستانها در این جشنواره حضور پیدا کردند که امکانات لازم را برای آموزش ندارند.
شاه میوه با بیان اینکه اولین شرط برای موفقیت در رشته تلاوت، علاقه داشتن است، اما شرط مهمتر این است که استعداد و صدای منعطف و خوبی داشته باشند، عنوان کرد: به افرادی که از صدای مناسبی برای تلاوت برخوردارند توصیه می شود که اول از تقلید شروع کنند کاری که ما در این جشنواره انجام می دهیم؛ یعنی افراد را به سمت استماع تلاوت قاریان بزرگ سوق می دهیم و قدم اول لاجرم تقلید است و البته حتما باید از جلسات اساتید بهره مند شوند اما برای افرادی که به تلاوت قرآن علاقه مند هستند و از صدای مناسب این کار برخوردار نیستند پیشنهاد می شود در رشته های مختلف قرآنی مانند حفظ و مفاهیم که هرساله برگزار می شود شرکت کنند.
وی با اشاره به انتخاب رده سنی نوجوانان برای این دوره از جشنواره گفت: این رده سنی انتخاب شده اند چون هنوز جای کار دارند و می شود آنها را به سمت آموزه های صحیبح سوق داد. افرادی که از سن ۲۰ سالگی عبور می کنند وارد عرصه زندگی، شغل و ازدواج می شوند و امکان اینکه بتوانند وقت کافی بگذارند ندارند لذا از این رده سنی برای برگزاری در جشنواره شروع کردیم تا برای بحث تلاوت پشتوانه سازی کنیم.
رئیس هیئت داوران نخستین دوره جشنواره تلاوتهای تقلیدی گفت: قرآن تنها کتابی است که هرشخص با آن ارتباط داشته باشد برکاتش را در زندگی خود شاهد خواهد بود نوجوانان و جوانان هرگونه می توانند باید خود را به قرآن وصل کنند. لزومی ندارد همه قاری یا حافظ شوند به هر حال قرآن برکات فراوان خواهد داشت اگر در جوانی و نوجوانی کسی قرآن بخواند قرآن با گوشت و خونش آمیخته می شود و در بزرگسالی از برکات آن بهره مند می شود.
رئیس هیئت داوران نخستین دوره جشنواره تلاوتهای تقلیدی با بیان اینکه معمولا در مسابقات قرآن به این صورت است که افراد در جلسات، آموزش میبینند و پس از اینکه به سطح قابل قبولی میرسند در مسابقات خود را ارزیابی می کنند، گفت: در این جشنواره به صورت برعکس عمل می کنیم یعنی از مسابقه یا جشنواره می خواهیم به آموزش برسیم؛ یعنی افراد بااستعداد را شناسایی می کنیم.
کد خبر 1754049
نظر شما