«محمد جمالی آرند» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، با اشاره به پیام نوروزی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، اظهار کرد: یکی از مهمترین چالشهای ما در حوزه تولید، تربیت نیروی کار در سطوح مختلف از مبتدی گرفته تا ماهر است که آموزش وپرورش از طریق توسعه و تجهیز هنرستانها در این زمینه می توانند به خوبی نقش آفرینی کند.
وی نقش آموزش و پرورش در تحقق شعار سال را یادآور شد و تصریح کرد: مشارکت دادن مردم در امور اقتصادی بستر را برای شکوفایی اقتصادی در کشور فراهم می کند.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد رشد تولید را مستلزم تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص دانست و ادامه داد: آموزش و پرورش، از طریق گسترش توسعه کمّی و کیفی هنرستانها در راستای تربیت و آموزش نیروی انسانی ماهر و ترویج فرهنگ کارآفرینی تلاش خواهد کرد.
جمالی آرند با بیان اینکه ظرفیت هنرستانها در سطح برخی شهرستانها پاسخگوی تقاضای دانشآموزان برای ادامه تحصیل در رشته های فنی و حرفهای و کار و دانش نیست، افزود:در سال ۱۴۰۳ نهضت ساخت و تجهیز هنرستانها با استفاده از ظرفیت دولت و خیرین در دستور کار آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید به نقش آموزشهای مهارتی در کارآفرینی و ایجاد اشتغال، بیان کرد: یکی از اهداف آموزشی در هنرستانها، بهبود تواناییهای فردی و تخصصی هنرجویان برای جذب بازار کار است.
وی خاطرنشان کرد: آموزشهای کاربردی در هنرستانها میتواند از طریق افزایش دانش و مهارت در هنرجویان، سبب ارتقاء سطح اشتغالزایی و کارآفرینی در جامعه شود.
جمالی آرند با بیان اینکه تاکید و تمرکز راهبردی مقام عظمای ولایت در شعار سال سنوات گذشته بر موضوع تولید، دارای یک منطق قوی علمی و تجربی است، اظهار کرد: تولید، کلید و سنگ بنای اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور برای ساختن آینده ای بهتر است و آموزش و پرورش با تمامی ظرفیت و پتانسیل برای تحقق منویات مقام معظم رهبری تلاش خواهد کرد.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تحقق شعار سال، نیازمند پرورش و تربیت نیروی متخصص است، تصریح کرد: آموزش و پرورش با اجرایی سازی سند تحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب برای تحقق شعار سال و کمک به رشد تولید برنامه ریزی خواهد کرد و با هدایت تحصیلی درست دانشآموزان به عنوان نسل های آینده به سمت هنرستانها و مراکز مهارتی و ارائه آموزش های باکیفیت اقدام ،تا دانش آموزان با فراگیری مهارت، ایدههای نو و خلاقانه بتوانند به رشد تولید کمک کنند.
وی رکن دیگر شعار سال را مشارکت مردمی عنوان کرد و گفت: مشارکت مردمی در همه حوزه بسیار راهگشاست و آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت مسابقات فرهنگی هنری، جشنوارهها، اردوها و برنامههای تبیینی برای خانواده ها و دانش آموزان با استفاده از ظرفیت انجمن اولیاء و مربیان برای تحقق شعار سال تلاش می کند.
جمالی آرند گفت: در سند تحول دولت مردمی ایران قوی، به مردمیسازی، مهارتآموزی و تولید پرداخته شده که مانموریت دستگاه ها نیز برای تحقق شعار سال نیز مشخص شده است.
نظر شما