به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان ازرشت، سردار حمید دامغانی امروز ( دوشنبه ۲۷ فروردین) در نشست خبری اختتامیه هفتمین جشنواره مردمی "مدرسه عشق" با اشاره به اینکه انتخاب شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" توسط رهبری نشاندهنده اهمیت مشارکت مردمی در حل مشکلات اقتصادی و تاثیرگذاری آن در سایر حوزهها است گفت: دشمن بهدنبال فروپاشی اقتصاد ایران است.
فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه خصوصیسازی نیز یکی از مقوله های مشارکت مردمی است افزود: مشارکتِ همت، سرمایه و ابتکار مردم بسیار حائز اهمیت است و دولت نیز وظیفه دارد بسترسازیهای لازم را برای ورود و مشارکت مردم فراهم کند تا جهش تولید و رشد اقتصاد رقم بخورد.
سردار دامغانی به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون اهمیت رسانه در دنیای امروز اشاره و بیان کرد: یک رسانه قوی نقش بهسزایی در عقب راندن دشمن دارد و در دنیای امروز کسانی قوی هستند که از رسانههای قوی برخوردار باشند و یکی از شکستهای راهبردی رژیم صهیونیستی در افکار عمومی جهان نیز بهخاطر کارکرد رسانهای بود.
وی اهمیت ساختارهای رسانهای، تولید محتوای مناسب در عصر حاضر، کشف استعدادها و ضرورت تلفیق تولیدات رسانه با هنر را مورد تاکید قرار داد و افزود: یک رسانه نقشآفرین و قوی همواره در جهت تولید محتوای فرهنگی و هنری با کمی و کیفی مناسب و حجم و کیفیت مناسب تلاش خواهد کرد.
فرمانده سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه سپاه و بسیج با برگزاری جشنواره "مدرسه عشق" به دنبال جبران خلأ تولید محتوا در زمینه فرهنگی و هنری در نبرد رسانهای امروز هستند تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای متعدد رسانهای و تولید محتوا در گیلان، میزبانی هفتمین جشنواره ملی "مدرسه عشق" به این استان داده شد.
وی یکی از ویژگیهای این دوره از جشنواره را کثرت آثار ارسال شده دانست و با بیان اینکه این تعداد اثار نشاندهنده مردمی بودن این جشنواره است خاطرنشان کرد: ایمان به ظرفیتهای مردمی در هر عرصهای با تاثیرات فراوان و جهش بالا همراه خواهد بود و لذا مسئولان باید به ظرفیتهای مردمی ایمان داشته باشند.
سردار دامغانی ادامه داد: این جشنواره دارای ۱۰ محور اصلی بوده که در ادامه "نبرد غزه و فلسطین" به عنوان محور یازدهم به جشنواره اضافه شده است و تاکنون ۷۵ هزار اثر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
فرمانده سپاه قدس استان گیلان با تاکید بر ضرورت اعتماد داشتن به جوانان اظهار داشت: مسئولان کمیتهها در این دوره از جشنواره مدرسه عشق از جوانان دهه هشتادی هستند که برنامهریزیهای لازم را انجام دادند.
نظر شما