دستاوردهای وقف با حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان معرفی می‌شود

حجت الاسلام و المسلمین عادل با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت دانش بنیان به معرفی فعالیت ها و دستاوردهایشان خواهند پرداخت.

به گزارش خبرنگار گروه دین و اندیشه خبرگزاری شبستان، نشست خبری نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه صبح امروز( سوم اردیبهشت ماه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست، حجت الاسلام والمسلمین «غلامرضا عادل» با اشاره به اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه از مردمی ترین سازمان ها است، گفت: هویت این سازمان و اقداماتش با کارهای خیر رقم می خورد و برنامه های آن با مشارکت مردم انجام می شود.

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: بیش از یک هزار امین موقوفات کار پیگیری موقوفات را بر اساس قانون اداره می کنند و می توان گفت این سازمان جزو شفاف ترین نهادها و سازمان ها محسوب می شود.

وی ادامه داد: بیش از یک سال است که در برخی از تریبون ها و بیانات نکاتی پیرامون سازمان اوقاف و امور خیریه مطرح می شود که در واقع این سخنان اجحاف در حق سازمان است و ما بنا نداریم مباحث را به رسانه ها بکشانیم.

ثبت اطلاعات موقوفات در سامانه جامع موقوفات کشور 

وی با اشاره به ثبت اطلاعات موقوفات در سامانه جامع موقوفات کشور گفت: در این سامانه عملیات های اجرایی و فرآیندهای مالی به صورت دقیق و شفاف همراه با نظارت دقیق ثبت شده است و امکان دخل و تصرف در این سامانه وجود ندارد. در بعد نظارتی نیز اداره تحقیق سازمان اوقاف و امور خیریه بررسی هزینه ها بر اساس نیات موقوفات با تمام حواله ها را انجام می دهد، از طرفی موسسه حسابرسی مفید راهبر که تحت نظر دفتر مقام معظم رهبری است، اسناد مالی موقوفات را بررسی می کند، که اینها همه نشان از شفافیت سازمان اوقاف و امور خیریه است.

دستاوردهای وقف با حضور ۳۹ شرکت دانش بنیان معرفی می شود

وی از برپایی نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه از پنجم اردیبهشت ماه به مدت پنج روز در مجموعه ارم خبر داد و گفت: در روزهای اعلام شده بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است و افراد می‌توانند با حضور در این نمایشگاه سوالات خود را از بخش های مربوطه بپرسند و نظرات و ایده‌های خود را ارائه دهند.

حجت الاسلام و المسلین عادل با اشاره به شرکت ۳۹ شرکت دانش بنیان مورد حمایت سازمان اوقاف و امور خیریه در این نمایشگاه گفت: حمایت سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان با اقتضائات و فعالیت‌هایی که دارند متفاوت است و در این شرکت‌ها جوانان نخبه ای فعالیت دارند،که به واسطه نداشتن پشتیبانی مالی طرح‌های آنان راکد مانده بود که امروزه این شرکت‌ها، دفتری را در اوقاف مستقر کرده اند و بسیاری از تولیدات این شرکت‌های دانش‌بنیان به ارز آوری برای کشور نیز کمک می کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه به محورهای اقدامات این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: ارائه آثار قدیمی و تاریخی وقفنامه ها، نحوه شکل گیری وقف، حفظ العین، مولدسازی و اجرای نیت که مربوط به معاونت‌های حقوقی، اوقافی، ثبتی، فرهنگی، امور خیریه، مرکز امور قرآنی، دانشگاه علوم قرآن و حدیث، چاپ و انتشارات سازمان اوقاف و امور خیریه از فعالیت های این نمایشگاه است، همچنین انتشارات اسوه، بنیاد البرز، مهرماندگار و کاشی گوهرشاد، پژوهشکده وقف، ستاد بازسازی عتبات عالیات نیز در این نمایشگاه حضور دارند.

مدیریت وقف در سه فرآیند

وی با اشاره به اینکه در مدیریت وقف سه فرآیند مورد توجه می شود، گفت: حفظ عین موقوفه، بهره وری و اجرای نیت واقف از موضوعات مورد توجه در بحث وقف است و در نمایشگاه دستاوردهای وقف، بازدیدکنندگان از بررسی پرونده های حقوقی نیز مطلع می شوند. همچنین سعی شده است با برگزاری پنل‌های مختلف با موضوعات مختلف عمران، صنعت و فناوری، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور، فناوری‌های نوین پزشکی فعالیت های شرکت هایی که در این زمینه کار می کنند، معرفی شود.

عرضه ظرفیت های تجاری و اقتصادی

حجت الاسلام و المسلمین عادل با اشاره به اینکه بنیاد توسعه و عمران موقوفات نیز فعالیت‌های خود را در نمایشگاه ارائه می‌کند، گفت: در غرفه بخش بقاع متبرکه، فعالیت‌های حوزه بقاع متبرکه به نمایش گذاشته می‌شود.همچنین در این نمایشگاه به صورت روزانه قرعه‌کشی سفر مشهد مقدس برای هشت نفر از بازدیدکنندگان نمایشگاه به همراه یک نفر از اعضای خانواده انجام می شود. 

افتتاح نمایشگاه وقف با حضور وزیر ارشاد و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس جهاد دانشگاهی

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: افتتاحیه نمایشگاه پنجم اردیبهشت با حضور رییس سازمان اوقاف و امور خیریه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و رییس جهاد دانشگاهی در مجموعه ارم برگزار می شود.

کد خبر 1759896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha