به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « indiaeducationdiary»، مرکز مطالعات قرآنی دانشگاه اسلامی علیگر در هند یک کارگاه آموزشی آنلاین با موضوع «آموزش مطالعات اسلامی و قرآنی: راهبردها و چشماندازها» برگزار کرد.
این کارگاه با حضور دانشجویان و اساتید متعلق به دانشگاهها و کالجهای مختلف از جمله دانشگاه کلکته، دانشگاه آلیه ، دانشگاه کالیکوت، دانشگاه جواهر لعل نهرو، کالج دخترانه شاپیان، کالج دخترانه اسلامی کرامت حسین و دانشگاه اسلامی علیگر برگزار شد.
پروفسور قطب الدین از مرکز مطالعات عربی و آفریقایی در سخنرانی خود در اولین جلسه تعاملی، از ایده این کارگاه برای بررسی راهبردهای ترویج رشته نوظهور مطالعات قرآنی در میان رشته های مختلف در جهان قدردانی کرد.
وی همچنین بر لزوم کسب مهارت در فرهنگ ها و زبان های محلی و بومی تاکید کرد.
پروفسور سید رشید نسیم از گروه مطالعات عرب، زبان انگلیسی و زبان های خارجی نیز در دومین نشست تعاملی از برنامه های ارائه شده توسط مرکز مطالعات قرآنی قدردانی کرد.
این مرکز در سطوح مختلف از جمله برنامه چهار ساله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مطالعات قرآنی دانشجو میپذیرد.
در خطاب خوش آمدگویی، پروفسور عبدالرحیم کیدوایی، مدیر مرکز مطالعات قرآنی دانشگاه اسلامی علیگر بر لزوم حضور اساتید و دانشجویان رشته معارف اسلامی و قرآنی در دنیای گسترده تر از مهارتها، فرهنگ ها و زبان های معاصر تاکید کرد.
نظر شما