«راضیه تجار» دبیر انجمن قلم ایران در گفتگو با خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری شبستان با اشاره به زیست عفیفانه با محوریت الگو برداری از حضرت فاطمه معصومه (س)، اظهار کرد: زیست عفیفانه نوعی رفتار و کردار تاسی گرفته از باورها و عقاید دینی و مذهبی افراد است به این معنا که هر فردی برای خود یک چهارچوب رفتاری و نوعی سیستم خودکنترلی قائل باشد. لذا اخلاقیات و تربیتی که بر خواسته از تعالیم درست باشد، شخصیت و کرامت به فرد می بخشد و در تضاد با اصول کلی و تثبیت شده دینی و هنجار های جامعه نخواهد بود.
وی اظهار کرد: یقینا کسی که طبق چار چوب و رابطه زندگی کند، معیارها را رعایت کرده و هم خود در آرامش خواهد بود و هم جامعه را به تلاطم نمی کشد.
دبیر انجمن قلم ایران افزود: باور مندی نسبت به شخصیت خانم حضرت معصومه (س) و الگو برداری از ایشان خصوصا در نسل جوان قطعا در ترویج زیست عفیفانه تاثیر گذار است ضمن اینکه نقش خانواده هم نباید فراموش شود.
تجار با اشاره به اینکه آیا فضای مجازی می تواند مانعی در مسیر ترویج زیست عفیفانه در جامعه باشد تصریح کرد: خیلی مهم است ظرف فضای مجازی با چه مظروفی پر شده باشد، یقینا بی تاثیر نیست؛ اما اگر پایه شخصیتی فرد محکم باشد به هر بادی نمی لرزد.
وی با اشاره به تاثیر طرح نور در حل مشکل بدحجابی در جامعه بیان کرد: به نظرم این طرح در دست اجرا تاثیر گذار است. رعایت قانون در هر کشوری واجب است و نشانه شعور و درک قانون پذیری افراد است. از سوی دیگر شیوه برخورد و تفهیم مطلب به قانون گریز، روانشناسی و آداب خاص خود را می طلبد.
دبیر انجمن قلم کشور با بیان اینکه بیش از ۳۰ دستگاه موظف به تبیین و اجرای طرح نور شدند ابراز کرد: یقینا باید همه این دستگاهها هم به جدیت در تبیین و اجرای این طرح و هم در خدشه دار نشدن شخصیت مخاطبان توجهات لازم را داشته باشند تا در اجرای این طرح خدایی نکرده حق کسی بیهوده ضایع نشود یا شخصیت فردی زیر سوال نرود.
وی با بیان اینکه باید در برابر جامعه زنان با ادبیات تکریم وارد شویم اظهار کرد: چرا که چالش ها و تنش هایی که کشورهای غربی در حوزه زنان برای ما ایجاد کردند و با در دست گرفتن فضای رسانه ای هر روز هجمه های فراوانی در عفاف و حجاب جامعه ما ایجاد می کنند نیاز است ما بر روی چیزی که غرب بر آن تمرکز کرده توجه بیشتری داشته باشیم و در طرح ها و برنامه هایی که اجرا می کنیم، تکریم شخصیت بانوان را در نظر بگیریم.
تجار بیان کرد: با این حال معتقدم اول خانواده سپس مدرسه، جامعه و رسانه هر کدام باید نقش خود را به درستی ایفا کنند. در این صورت است که همگی از یک زندگی سالم و بهنجار و خالی از خلل بهره خواهند برد.
نظر شما