به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ محسن روحی، جمعه شب(۲۱ اردیبهشت) در آئین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بینالمللی شعر فارسی رضوی برگزاری این جشنواره در قریب ۳۰ سال به میزبانی کرمان را لطف امام رئوف دانست و ابراز امیدواری کرد این لطف برای سالهای سال مستدام باشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: در یکی دو سال اخیر تلاش کردیم تا جشنواره در فرم و اجرای رویکرد جدیدی به خود بگیرد و آن را از رویداد فرهنگی ادبی تبدیل به جریان گسترده فرهنگی و ادبی در کشور کنیم که به لطف امام رئوف توفیق نصیب شد.
وی از رشد صد در صدی آثار جشنواره خبر داد و به تنوع برنامههای این دوره با اجرای رواق شعر در برخی استانها اشاره و تصریح کرد: این رویکرد مورد پذیرش اهالی شعر و ادب کشور قرار گرفت.
روحی با بیان اینکه این جشنواره یکی از قدیمیترین و پر اصالتترین جشنواره های فرهنگی و ادبی کشور است؛ گفت: ان شاءالله توفیق نصیب مردم استان شود که سالهای سال این جشنواره را در کرمان میزبانی کنند و عرض ارادتی به ساحت امام رئوف داشته باشند.
وی با اشاره به تلاش برای سوق دادن جشنواره به مردمی شدن و مردمی ماندن، از همه دستاندرکاران و همکاران برگزاری جشنواره، شاعران و عموم مردم و میهمانان قدردانی کرد.
فرهاد قائمیان، دبیر بیست و یکمین دوره جشنواره بین المللی امام رضا علیهالسلام هم در سخنانی از همه عوامل برگزاری این جشنواره قدردانی و تصریح کرد: اینکه جشنوارههای امام رضا علیهالسلام از دل این محفل برآمده، مایه افتخار است.
وی تاکید رهبری بر ترویج زبان و ادبیات فارسی به عنوان زبان گویای تشیع را مورد توجه قرار داد و افزود: بنیاد امام رضا علیهالسلام سعی جدی برای ترویج هنر شعر دارد.
در این مراسم ضمن تجلیل از ۶ شاعر برگزیده و ۶ نفر شایسته تقدیر؛ از خانواده شهید حاج عادل رضایی، خادمالرضا و از شهدای حادثه تروریستی کرمان و از منوچهر کاربخش از رانندگان حمل و نقل جادهای مسیر مشهد مقدس و علی هزاریزاده پاکبان بلوار امام رضا علیهالسلام تقدیر شد.
محمد زارعی از دلیجان، عباس صادقیزرین از تهران، آرش پورعلیزاده از رشت، فائزه امجدیان از قم و جواد اسلامی از جواران بهعنوان برگزیده و معصومهسادات اسدیان از مشهد، مهدی زارعی از کرج، ملیحه آخوندی از مشهد، سیدمحمدحسین ابوترابی از قزوین، فهیمه مجیدی از کرمان و علی گرویی از مشهد بهعنوان شایستگان تقدیر معرفی و تجلیل شدند.
نظر شما