حسن اعظمی متولد سال ۱۳۷۷ و مدیر کانون «شهدای شهرک صالحین» شهرستان بابل در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان بیان کرد: مسجد ما سالیان پیش کانون قرآن و عترت داشت و برنامههای آموزشی و قرآنی مختلفی در آن انجام میشد که من خود نیز پرورش یافته همین مسجد بودم که از سال ۸۲_۸۳ وارد مسجد شدم و حدود یکسال و نیم قبل مسئولیت این کانون را عهدهدار شدم.
وی با اشاره به اقدامات این کانون در زمینه تفریح و نشاط بچه ها بیان کرد: ما فعالیتهای قرآنی، فرهنگی و ورزشی مختلفی از جمله والیبال، فوتسال و فوتبال در ردههای سنی مختلف داریم.
اعظمی با بیان اینکه فعالیتهای تربیت محور نیز در کانون برای بچهها تدارک دیده شده است، گفت: همدلی و سبک زندگی و حلقههای صالحین از جمله برنامههای تربیت محور ما برای بچهها و مادران است.
اعظمی با اشاره به دیگر فعالیتهای کانون بیان کرد: کلاسهای حفظ، تفسیر و قرائت نیز در کانون برقرار است و کلاسهای تقویتی برای دروس مختلف نیز برای بچهها برگزار میشود.
مدیر کانون شهدای شهرک صالحین شهرستان بابل با اشاره به فعالیتهای خیرخواهانه این کانون گفت: در زمینه دستگیری از نیازمندان هم فعالیت داریم و از آنجایی که در محله خیریه و مرکز نیکوکاری داریم با این مجموعهها همکاری خوبی داریم و بستههای معیشتی میان نیازمندان توزیع میکنیم.
وی با اشاره به اهداف خود از این اقدامات اظهار داشت: دغدغه ما تربیت نسل انقلابی و قرآنی برای آینده است و برای همین هدف فعالیت های متنوعی را تدارک می بینیم.
اعظمی افزود: بحمدالله تاکنون توانستیم تا حدودی به این هدف دست یابیم و تعدادی از نوجوانانی را که کمی از مسیر مسجد و این انقلاب در حال دور شدن بودند، با واگذاری مسئولیت به آنان به این مسیر برگرداندیم.
مدیر کانون شهدای شهرک صالحین، فعالیتهای ورزشی را مهم ترین اقدام این کانون برشمرد و خاطرنشان کرد: کارهای بسیاری در کانون انجام میشود، اما فعالیتهای ورزشی و اردویی بیشترین تاثیر را در ترغیب بچهها به حضور در کانون و جذب آنان به مسجد دارد به همین علت چنین اقداماتی بیشتر در دستور کار ما قرار دارد.
وی با اذعان به اینکه فعالیتهای آموزشی نیز در کانون انجام میشود، گفت: برای دختران کلاسهای آشپزی، گلدوزی و هنرهای دستی داریم که همه اینها با مسئولیت خانم نیک بین از مربیان قدیمی و دغدغهمند ما انجام میشود.
اعظمی ادامه داد: ما در حد توان توانستیم آموزشهایی را به بانوان ارائه دهیم و چند ماه قبل یک بازارچه کوچک برای آنان ایجاد کردیم که در افزایش انگیزه و اشتیاق آنان بسیار موثر بود.
وی همچنین با اشاره به فعالیتهای فرهنگی مجموعه بیان کرد: در زمینه فرهنگی کارهای متنوعی انجام میشود به طور مثال بنرهای و بیلبوردهای خاص به فراخور مناسبتها تهیه و در جای جای محله نصب و در تمامی مناسبتها برنامههایی برگزار میشود.
اعظمی با بیان اینکه بیشترین جذب ما به صورت چهره به چهره انجام میگیرد، گفت: ما در زمینه جذب افراد به کانون بیشتر به صورت چهره به چهره کار میکنیم به طور مثال ۴ نوجوان کانون برنامههای کانون اعم از بازی و کلاسها را به چند نفر از دوستان خود منتقل میکنند و موجب حضور آنان به مسجد میشوند و بعد از این مرحله ما کار ماندگاری آنان را با اقدامات مختلف پیش میبریم.
وی کارآفرینی و ایجاد مهدهای قرآنی را مهمترین چشم انداز کانون معرفی و خاطرنشان کرد: برای آینده موضوعات بسیاری را مدنظر داریم که پیگیری کنیم اما کارآفرینی و احداث مهدهای قرآنی جزو مهمترین اهداف آینده ماست تا بتوانیم بچههای قرآنی را برای جامعه تربیت کنیم.
نظر شما