۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی آماده افتتاح و گلنگ‌زنی است

قناعت گفت: پنج طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی آماده افتتاح و گلنگ‌زنی با حضور وزیر صمت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز (۲۹ اردیبهشت) در دیدار با معاون امور معادن و صنایع وزارت صمت اظهار کرد: خراسان جنوبی در حوزه معادن ظرفیت‌های فراوانی دارد اما متاسفانه در حوزه زیرساخت‌ها ضعف و مشکلات و عقب‌ماندگی تاریخی از گذشته به ارث رسیده است.

وی با بیان اینکه به دلیل ضعف زیرساخت‌ها شاهد حضور کمرنگ سرمایه‌گذاران در این استان بودیم، افزود: اما در ۲ سال اخیر دولت سیزدهم شاهد حضور پررنگ سرمایه‌گذاران در خراسان جنوبی هستیم هرچند در مقایسه با ظرفیت استان و همچنین استان‌های دیگر که با شتاب بیشتری رو به جلو هستند،هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم و در میدان رقابت وضعیت خوبی نداریم.

استاندار خراسان جنوبی گفت: اگر در گذشته اتفاقاتی در حوزه معادن این استان افتاده بیشتر به صورت خام‌فروشی بوده و اکنون مردم از دولت و مسئولان مطالبه می‌کنند که جلوی خام‌فروشی مواد معدنی گرفته شود.

قناعت خواستار توجه به زیرساخت‌ها و تشویق سرمایه‌گذاران برای حضور در استان خراسان جنوبی شد و ادامه داد: در شهر خوسف و زیرکوه هنوز نمایندگی اداره صمت وجود ندارد که استقرار این اداره در شهرستان‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی در شهرستان خوسف، تصریح کرد: از مسئولیت‌های اجتماعی معادن مانند معدن قلعه زری خوسف باید برای رفع نیازهای و زیرساخت‌های استان استفاده شود و معادن بزرگ در این زمینه پای کار بیایند.

استاندار از مردم خراسان جنوبی به عنوان مردمانی نجیب و همراه و همسو با نظام اسلامی یاد کرد که باید رفع مشکلات و خدمت‌رسانی به آنان بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

قناعت با اشاره به اینکه چهار طرح صنعتی و معدنی استان برای افتتاح و یک طرح نیز آماده کلنگ‌زنی با حضور وزیر صمت است، تصریح کرد: معدن طلای هیرد، کارخانه مس کاتدی کوه خیری سربیشه، کارخانه منیزیت سربیشه و کارخانه تولید کاغذ و مقوای کاشی فرزاد آماده بهره‌برداری می‌باشد و همچنین کارخانه نورد فولاد قاین آماده کلنگ‌زنی است.

مهدی جعفری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی در این دیدار به ۸۴۰ معدن با ظرفیت هفت هزار میلیون تن در استان اشاره کرد و گفت: ۱۳ هزار نفر در بخش معدن مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به خام‌فروشی مواد معدنی در استان افزود:  تنها چهار درصد ارزش افزوده استان از محل ظرفیت‌های معدنی است که باید با توسعه واحدهای فرآوری، ارزش افزوده این بخش را ارتقا دهیم.

جعفری با تأکید بر لزوم سوق دادن سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری معدن در خراسان جنوبی، بیان کرد: معادن تنها راه پیشرفت،جهش تولید و اولویت نخست ما در استان است.

کد خبر 1764002

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha