به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، دکتر علیرضا امانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، ضمن گرامیداشت هفته جوانی جمعیت به کسب رتبه برتر این دانشگاه در جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال گذشته، به عنوان دستگاه برتر در شاخص های جوانی جمعیت در بین سایر دستگاه های اجرایی استان و در رتبه بندی وزارت بهداشت، انتخاب شده است.
رئیس قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت بیان کرد: کسب "رتبه خوب" تاکیدی بر سعی و اهتمام در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارد.
وی با اشاره به توسعه کلینیک های سطح ۳ ناباروری در استان مرکزی، بیان کرد: این دانشگاه دارای یک کلینیک سطح ۳ ناباروری دولتی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) است که مطابق با فرآیند نظام ارجاع، زوجین نابارور که از سطح یک و سطح ۲ به مرکز سطح سه ارجاع داده می شوند؛ مورد ارزیابی و دریافت خدمات قرار می گیرند.
این مقام مسئول ساخت و تجهیز ۱۹ سوئیت متاهلی در متراژهای مختلف در قالب خوابگاه متاهلی دانشجویی را ازدیگر اقدامات حوزه نظام سلامت در جهت افزایش جوانی جمعیت دانست و اظهار داشت: این سوئیت ها در آبان ماه سال گذشته با حضور وزیر کشور و مسئولین استانی افتتاح و جهت استفاده در اختیار دانشجویان متاهل قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در بخش دیگری از سخنانش به پروژه بیمارستانی زنان و زایمان "رضایی آشتیانی" اشاره کرد و ادامه داد: این پروژه به عنوان بیمارستان تخصصی زنان با امکانات پیشرفته تر و فضای مطلوب تر جایگزین بیمارستان آیت الله طالقانی با هدف تکریم جایگاه مادران باردار خواهد شد.
دکتر امانی همچنین اضافه کرد: در راستای تکریم و حفظ حقوق مادر و کودک، فضای مناسب در شهرستان های کمیجان؛ خنداب و آشتیان و بیمارستان امیرالمومنین(ع) جهت استراحت مادر و کودک مهیا و با حضور مسئولین دانشگاهی و شهرستانی افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد زایمان های طبیعی در بیمارستانها و زایشگاههای دولتی به صورت رایگان انجام می شود، عنوان کرد: کاهش میزان زایمان غیرطبیعی در راستای تأمین، حفظ، ارتقای سلامت مادر و نوزاد با تجهیز و ارتقای کلاس های آمادگی برای زایمان انجام شده است.
این مقام مسئول افزایش سنوات به ازای هر فرزند معادل یکسال برای مستخدمین صاحب فرزند سوم تا پنجم، خودداری از تعدیل یا عدم نیاز مادر باردار یا صاحب سه فرزند یا دارای فرزند، مرخصی زایمان ۱۲ ماه کامل برای مادران باردار دارای ۲ قلو و بیشتر و ۹ ماه برای مادران تک قلو، اختیاری شدن نوبت کاری شب برای مادران شاغل باردار و صاحب فرزند شیرخوار، اعطای دورکاری به مادر باردار حداقل به مدت چهار ماه در مواردی که امکان دورکاری دارند و همچنین واریز معافیت مالیاتی به صورت مستمر در دانشگاه علوم پزشکی اراک را از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته در این زمینه دانست.
نظر شما