رعایت انصاف و عدالت در داوری جشنواره تخصصی تدریس برتر در لرستان

دکتر حقی با اشاره به اینکه استان لرستان میزبان برگزاری یازدهمین جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه پنج کشوری بود، گفت: داروی این جشنواره با رعایت انصاف و عدالت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم‌آباد، دکتر احمد حقی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان لرستان امروز در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه پنج کشوری اظهارداشت: امید است همه دانشجومعلمان آنگونه که شایستگی دارند، بدرخشند.

دکتر حقی خاطرنشان کرد: در حوزه داوری نهایت انصاف در بخش داوران رعایت شده است.

 وی عنوان کرد: علی رقم امتیازاتی که برای استان میزبان در نظر گرفته شده بود، اما  ترکیبی از داوری در نظر گرفته شد که همه بتوانند نتایج را بپذیرند و انصاف و عدالت رعایت شود.

معرفی منتخبین جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه پنج کشوری

دبیر جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه ۵ کشوری گفت: منتخبین این دوره از جشنواره تدریس برتر از لین دانشجو معلمان استان های کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، لرستان و کردستان معرفی می شوند.  

سهرابیان، دبیر جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه ۵ کشوری، در ادامه این جشنواره با بیان اینکه شروع کار یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه ۵ کشوری از اسفندماه آغاز به کار کرده است، اظهارداشت: جشنواره در مراحل مقدماتی و استانی برگزار شده است و امروز استان لرستان میزبان مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه پنج کشوری بود.

وی افزود: دانشجو معلمان استان کرمانشاه، خوزستان، مرکزی، لرستان و کردستان به میزبانی دانشگاه فرهنگی با حضور بیش از ۴۰ نفر در پنج رشته  آموزش ابتدایی، مشاوره و راهنمایی، پرورشی و امور تربیتی و در حوزه دانش آموزان با نیازهای ویژه کودکان(استثنایی)، علوم اجتماعی و تاریخ   برگزار شد و از نفرات برتر منطقه پنج تقدیر به عمل خواهد آمد.

سهرابیان اظهارکرد: فرایند داوری براساس شیوه نامه و بر اساس رعایت انصاف انجام شده است.

جشنواره الگوهای برتر رویکردی نوینی است که در حوزه کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش نقش آفرین است  

دارابی، دبیر یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه ۵ کشوری لرستان، در ادامه مراسم اختتامیه جشنواره تدریس برتر در لرستان با اشاره به اینکه موضوعات جشنواره تدریس برتر متفاوت بودند، اظهارداشت: پیشنهاد می‌شود در سال‌های آینده برای دانشجو معلمان موضوعات یکسان برای ارائه در نظر گرفته شود.

دارابی با اشاره به وجود ۲۱ نفر دانشجو معلم رشته آموزش ابتدایی در جشنواره تدریس برتر پیشنهاد می شوید جوایز ارزنده تر برای دانشجو معلمان در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش سال‌هاست به دنبال کیفیت‌بخشی است، گفت: جشنواره الگوهای برتر رویکردی نوینی است که به بحث کیفیت‌بخشی کمک زیادی خواهد کرد.

معلم آزمایشگاه دانش‌آموز است

مرزبان ادبی منش، داور یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه ۵ کشوری اظهارداشت: این مسیر مقدمه ای برای ورود به جشنواره الگوهای برتر آموزس و پرورش خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه عصر، عصر تکنولوژی و پیشرفت است، افزود: باید به سمت پیشرفت حرکت کرد، نقاط قوت باید تقویت و ضعف‌ها هم برطرف شود.

 مرزبان ادبی منش خطاب به دانشجو معلمان خاطرنشان کرد: در ارائه درس باید به نظم و ساختار منطقی توجه شود.

وی بیان کرد: رسانه‌های آموزشی که استفاده می‌شود، باید مطابق و منطبق بر موضوع تدریس باشد.  

داور جشنواره تخصصی تدریس برتر با بیان اینکه ابتکار، خلاقیت و علاقه در ارائه دروس از دیگر موضوعات مورد بحث است، تاکید کرد: عجول بودن، عدم بررسی دروس، لو دادن نقشه راه، عدم استفاده از کتاب درسی، عدم تحرک، تشویق بیش از حد که ملال و دل‌زدگی به‌وجود می‌آورد، مناسب نبودن روش حضور و غیاب، تهدید به کسر نمره، عدم ثبت نمره، یکنواخت بودن تن صدا، بدخطی، عدم استفاده از ابزار مناسب برای تدریس نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دانشجو معلمان در تراز گام دوم انقلاب باشند 

حجت الاسلام گراوند، در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه پنج کشوری با تبریک میلاد با سعادت امام رضا(ع)، گفت: از نظر ما همه شرکت کنندگان برنده و برتر هستند.

 مسئول نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان لرستان با بیان اینکه سیره علمی، عملی، تربیتی و آموزشی اهل بیت(ع) کامل ترین، دقیق‌ترین و موثرترین شیوه است چون علم امامان معصوم(ع) کامل، الهی و هدایت گرایانه است.

وی افزود: استفاده و به کارگیری سیره آموزشی و تربیتی اهل بیت(ع) می تواند راه‌گشا و اثرگذار باشد.   حجت الاسلام گراوند اظهارداشت: امید است دانشجو معلمان ما در طراز گام دوم انقلاب باشند.

شرکت بیش از ۶ هزار نفر در جشنواره تخصصی تدریس برتر منطقه پنج کشوری

دکتر میرمعینی، دبیر یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه ۵ کشوری لرستان، در ادامه این مراسم با اشاره به حادثه تروریستی در کرمان و به شهادت رسیدن شهیده فائزه رحیمی، دانشجو معلم، اظهارداشت: تلاش بر این بود این دوره از جشنواره را به نام ایشان به عنوان الگوی برتر معلمی معرفی کنیم و امید است راه شهدا را نورانی ادامه دهیم.

 دبیر یازدهمین جشنواره تدریس برتر منطقه ۵ کشوری لرستان افزود: در برگزاری جشنواره تخصصی تدریس برتر ویژه دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان با توجه به ماموریت تربیت دانشجومعلمان باید به لحاظ مادی و معنوی سرمایه گذاری کنیم و جشنواره را به جایگاه خود هدایت کنیم و همه دست‌اندکاران، اساتید و دانشجومعلمان در این راستا نقش آفرین هستند.

دکتر میرمعینی با اشاره به اینکه در برگزاری  جشنواره با توجه به اینکه وقفه ۱۱ ساله داشتیم، اظهارکرد: امسال در مسیر تثبیت جشنواره تلاش کردیم و اساتید اعضای هیئت علمی امسال نقش پر رنگی داشتند.

وی با اشاره به اینکه سال قبل ۳ هزار نفر در جشنواره تدریس برتر شرکت داشتند، بیان کرد: امسال بیش از ۶ هزار نفر شرکت کردند که نوید بخش است.  

دکتر میرمعینی با اشاره به برگزاری جشنواره در چهار مرحله مقدماتی، استانی، منطقه‌ای و مرحله کشوری خاطرنشان کرد: امید است به جنبه ملی و بین المللی جشنواره نیز بتوانیم ایفای نقش کنیم.

وی با اشاره به اینکه جشنواره تدریس برتر در هفت استان برگزار می شود، ادامه‌داد: در استان یزد برگزار شده است و امروز استان لرستان میزبان برگزاری جشنواره بود و در استان زنجان، خراسان، یاسوج و قزوین نیز برگزار می شود.

دکتر میرمعینی بیان‌کرد: دو بخش ویژه کاربرد هوش مصنوعی و روش تدریس قرآن کریم نیز به عوان بخش تخصصی به این جشنواره اضافه شده است.

کد خبر 1764295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha