آیت الله رئیسی تربیت‌یافته مکتب رضوی بود

حجت الاسلام شیدایی با بیان اینکه آیت الله رئیسی در مکتب رضوی تربیت شده است، گفت: او رئیس جمهوری بود که نشان داد که می‌توان مسئول مملکت بود اما مردمی بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محسن شیدایی ظهر امروز دوشنبه (۳۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت شهید حضرت آیت الله رئیسی رئیس جمهور و نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری و یاران شهیدش که در مسجد امام حسین(ع) بیرجند برگزار شد، به بیان ویژگی‌ها امام رضا(ع) پرداخت و اظهار کرد: خادم الرضا، خادم جمهور ایران، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به حق سید محرومان لقب گرفت چون بارها همه دیدیم که با مردم با خضوع کامل می‌نشست و گفتگو می‌کرد.

وی با بیان اینکه آیت الله رئیسی در مکتب رضوی تربیت شده است، گفت: تفکر رضوی به معنای خضوع در مقابل مردم و همراهی با آنان است و آیت الله رئیسی نشان داد که می‌توان مسئول مملکت بود اما مردمی بود.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور کاخ‌نشین نبود و همیشه در بین مردم حضور داشت، افزود: وقتی زندگی رئیس جمهور شهیدمان را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که مخالفنش حتی نتوانستند یک نقطه خاکستری در زندگی اقتصادی او پیدا کنند چون در برنامه‌های تبلیغاتی مشخص شد جز خانه شخصی که یک آپارتمان بود چیز دیگری نداشت.

حجت الاسلام شیدایی بیان کرد: آیت الله رئیسی آلوده مفاسد اقتصادی نشد به همین دلیل زبان گویایی داشت و می‌گفت گشت ارشاد مسئولان را راه‌اندازی می‌کند.

وی ادامه داد: آیت الله رئیسی از امام رضا(ع) آموخت که اگر می‌خواهد مسئول قوی باشد نباید حرص دنیاپرستی و ثروت داشته باشد.

معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه خراسان‌جنوبی به بیان اینکه در موضع‌گیری‌ها متعدد خود نشان دادند که در مبارزه با فساد خط قرمزی ندارد، گفت: آمارهای عزل و نصبی که در سفرهای استانی رئیس جمهور اتفاق می‌افتاد نشان می‌داد که دنبال باند و گروه نبود و اگر کوتاهی از مسئولی می‌دید او را بدون تعارف برکنار می‌کرد.

حجت الاسلام شیدایی عنوان کرد: آیت الله رئیسی چون به سیره رضوی عمل و از امام رضا(ع) پیروی کرد محبوب قلب‌ها شد و همین دیشب بسیاری از اقشار مختلف مردم برای سلامتی او دعا می‌کرد و این محبوبیت در گرو عمل به فرمایشان رضوی است.

وی ادامه داد: این مرد خدا هیچ‌گاه به دنبال تخریب دیگران نبود و بداخلاقی سیاسی نمی‌کرد در حالی که می‌توانست برخی کارها را انجام دهد که رأی بخرد اما اخلاق اسلامی را حفظ کرد.

گفتنی است؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی خادم‌الرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعه‌سی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علی ابن موسی الرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شد.

کد خبر 1764516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha