به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، منصور شرفی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل صبح امروز ( 3 مهر) در آیین اختتامیه بیستمین جشنواره تئاتر استان اردبیل هدف از برپایی این جشنواره را ارتقا و اعتلای سطح کیفی هنر اصیل نمایش و جریان مستمر خلق آثار فاخر، ارزشمند و برجسته نمایشهای صحنهای در راستای آرمانهای مقدس جمهوری اسلامی ایران و معرفی آثار برتر هنرمندان استان برای حضور در عرصهها و رویدادهای معتبر تئاتری کشور به ویژه جشنواره تئاتر منطقهای و جشنواره بینالمللی تئاتر فجر عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل آثاری که از دی ماه سال گذشته تا پیش از تاریخ برگزاری جشنواره تئاتر استانی در سال جاری موفق به اجرای عمومی نمایش شده بودند حق تقاضای شرکت در جشنواره تئاتر استانی را داشتند.
شرفی افزود: از میان 29 نمایش اجرا شده در شش ماه اول سال جاری در سطح استان، 11 گروه نمایشی در موعد مقرر توانستند تقاضای شرکت در جشنواره استانی را به همراه لوح فشرده آثار اجرای عمومی شده خود به دبیرخانه دائمی جشنواره های تئاتر استان ارائه کنند.
وی با بیان اینکه فراخوان بیستمین جشنواره تئاتر استان اردبیل در اردیبهشت ماه سال جاری با توجه به شیوهنامه برگزاری جشنوارههای استانهای کشور تنظیم و به گروههای نمایشی و هنرمندان استان اطلاعرسانی شد، تصریح کرد: آثار نامبرده توسط کمیته انتخاب بیستمین جشنواره متشکل از جاوید رخشانی، رحمان زمانی، رضا بهشتی، کریم عظیمی ججین و مجید واحدی زاده بازبینی شده و در نهایت، پنج نمایش از شهرستانهای اردبیل، پارسآباد، بیلهسوار و خلخال به جشنواره راه یافتند که از تاریخ اول تا سوم مهر ماه در سالنهای مجتمع فرهنگی و هنری فدک و تالار بیضای اردبیلی به اجرا درآمدند.
دبیر جشنواره تئاتر استان اردبیل در پایان سخنان خود با اشاره به حضور هیئت داوران برجسته کشوری در بیستمین جشنواره تئاتر استان اردبیل ادامه داد: هادی مرزبان، سید صادق موسوی و علی یارزلو به عنوان اساتید برجسته تئاتر کشور در این جشنواره شرکت داشتند.
در ادامه هادی مرزبان به عنوان نماینده هیئت داوران بیستمین جشنواره تئاتر استان اردبیل طی سخنانی، اظهار داشت: ارتقای سطح کیفی نمایشهای هنرمندان استان اردبیل را خواستار شد و افزود: تئاتر مختص قشر خاصی از جامعه نبوده و متعلق به همه مردم است.
وی تنها تحصیلات دانشگاهی را برای یادگیری هنر نمایشی تئاتر کافی ندانست و گفت: پس از 40 سال کارگردانی تئاتر و تحصیلات بسیار در داخل و خارج از کشور، به شخصه الگوها و نکات فراوانی از این جشنواره آموختم.
مرزبان در پایان سخنان خود تصریح کرد: تئاتر باید پاسخگویی برای این مردم عاشق به عنوان بزرگترین سرمایه هنرمندان باشد.
گفتنی است؛ در این آیین پیشکسوت کارگردانی تئاتر و بازیگر ایرانی در سخنرانی خود، جشنوارهها را محل برخورد اندیشهها و محل یادگیری عنوان کرد.
در پایان لوح سپاس و تندیس چهارمین جشنواره ایثار از طرف اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به سید رضی محمودی فخرآبادی اهدا شد.
پایان پیام/
نظر شما