«گمگشته صنم» ‌کتاب خاطراتی از شهید محرم علی پورباقری منتشر شد

سعیدی نویسنده کتاب‌های حوزه دفاع مقدس با انتشار چهارمین کتابش گفت: پسر در جنگ به شهادت رسید و پیکرش اشتباها برای خانوادۀ دیگری فرستاده شده بود که بعد از یک ماه جستجو پیکر در معراج شهدای تهران پیدا شد و..

معصومه سعیدی_ نویسنده کتاب‌های حوزه دفاع مقدس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از انتشار چهارمین کتابش تحت عنوان «گمگشته صنم» به همت بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس خبر داد و افزود: این کتاب توسط انتشارات پلاک افتخار و با ویراستاری حجت‌الاسلام میثم زحمتکش به چاپ رسیده است.  

وی با اشاره به اینکه، گمگشته صنم سرگذشت زندگی مادر پیر شهید «علی پورباقری» از روستای حسن کیاده شهرستان کیاشهر است که در۸۳ صفحه و ۱۲ عنوان نوشته شده است، افزود: در جنگ پسرش به شهادت رسید و پیکرش اشتباها برای خانوادۀ دیگری فرستاده شده بود که بعد از یک ماه جستجو پیکر پسرش را در معراج شهدای تهران پیدا کردند.  

سعیدی با بیان اینکه، «صنم» به همراه همسرش فریدون پورباقری کشاورز بودند و در یک روستای دور افتاده با چند فرزند قد و نیم قد با سختی، زندگی سپری می کردند تصریح کرد: «علی» پسر ششم خانواده بود که در هشتم فروردین ۱۳۴۸ در روستای حسن کیاده به دنیا آمد و نامش را علی گذاشتند و چون در ماه محرم به دنیا آمد او را «محرم علی» صدا می زدند.  

وی اذعان کرد: طبق گفته‌های مادر «علی» قبل از رسیدن به سن تکلیف به انجام فرایض دینی مقید بود و به تلاوت قرآن علاقه زیادی داشت.  

سعیدی در خصوص آشنایی‌اش با این شهید که از طریق خواهرش «معصومه پورباقری» اتفاق افتاد گفت: ابتدا پای صحبت‌های پدر شهید که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد نشستم و بعد با مادر پیر شهید که سال‌ها از بهار عمرش را در نبود پسرش گذرانده همراه شدم.

وی با اشاره به اینکه صدای صنم بانو به سختی شنیده می‌شد و باید گوش را تا نزدیکی دهانش می‌بردم تا جملاتی که از دل مادری عاشق بر می‌خاست را بشنوم افزود: برای شنیدن ادامه داستان زندگی شهید علی پورباقری، پای صحبت برادران و خواهر شهید و همچنین بستگان و دوست شهید نیز، نشستم.

سعیدی اظهار کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج علی پورباقری به عضویت پایگاه مقاومت شهید «منوچهر غلامی» در آمد و فعالیت خود را آغاز کرد.  

وی در ادامه، ویژگی بارز شهید را اخلاق نیکوی توام با صبر و آرامش دانست که زبانزد همه شده بود و بیان کرد: «محرم علی» با اخلاق خوب، پسندیده و همتی که داشت  توانست در مدت کوتاهی تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان روستا را جذب پایگاه کند.

سعیدی اضافه کرد: بعد از اتمام تحصیلات دبیرستان برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه لاهیجان رفت و بعد از چهار سال تحصیل و کسب معرفت در حوزۀ علمیه در بحبوحه جنگ، رفتن به جبهه و جنگیدن با دشمن بعثی را بر ادامه تحصیل ترجیح داد و عازم جبهه شد و در نهایت، ۲۴ بهمن ماه ۱۳۶۶ در ماووت عراق بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید.  

این نویسنده که پیش ازین کتاب‌های «از باغ‌های سبز چای تا شط علی»، «دیر شناختمت» و «اربعین اذن پرکشیدن» را در کارنامه خود دارد و برگزیده جشنواره روحانیت تهران نیز است اذعان کرد: در حال حاضر مشغول نگارش زندگی نامه شهیدی از روستای رحیم آباد رودسر و همچنین مشغول پژوهشی در حوزه شیوه تربیت مادران شهدای گیلانی نیز هستم.

کد خبر 1765925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha