به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان؛ ناصر عسکری نژاد به مناسبت روز صنایع دستی و روز ملی فرش به اهمیت توسعه مشاغل خانگی در حوزه صنایع دستی و تاثیر آن در اقتصاد و فرهنگ کشور اشاره کرد و گفت: طرح های صنایع دستی در محیط خانه و کارگاههای کوچک قابل اجرا هستند و به عنوان طرح های زودبازده منجر به ایجاد ارزش افزوده می شوند و بر همین اساس به اقتصاد خانواده ها و تولید ناخالص ملی کمک شایانی می کند.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اشاره به حمایت کمیته امداد استان کرمان از پنج هزار و ۲۵۳ طرح فعال در حوزه فرش و گلیم و صنایع دستی خاطرنشان کرد: سه هزار و ۳۲۹ طرح از این تعداد طرح در حوزه فرش و گلیم و مابقی در حوزه صنایع دستی فعالیت دارند.
مدیر کل کمیته امداد استان کرمان به حمایتهای مختلف کمیته امداد از تولیدات صنایع دستی مددجویان اشاره کرد و افزود: در مرحله اول بعد از شناسایی افراد مستعد در زمینه صنایع دستی آموزشهای لازم با هماهنگی سازمانهای صنایع دستی، گردشگری و فنی و حرفهای به مددجویان مستعد ارائه می شود که این آموزشها با هزینه این نهاد صورت می گیرد تا مددجویان بتوانند از مهارت های لازم برخوردار شوند.
عسکری نژاد به بازاریابی و فروش محصولات تولیدی مددجویان در زمینه صنایع دستی و فرش و گلیم نیز اشاره و بیان کرد: یکی از دغدغه های جدی در بخش صنایع دستی ضرورت اتصال به بازارها و شبکههای فروش است که برای حل این مشکل از طریق ایجاد نمایشگاه ها، فروشگاههای منطقهای، فصلی و کشوری سعی شده است تولیدات مددجویان را به فروش برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه قالیبافی در استان یکی از مزیتهای اصلی محسوب میشود، بیان کرد: تمرکز حوزه اشتغال این نهاد بر ارتقای شاخصهای تولید فرش از جمله به فرشبافی، شناسنامهدار کردن تولیدات فرش، تهیه استاندارد فرش تولیدی، تهیه نقشه ویژه برای مددجویان، برگزاری کلاسهای آموزشی و تمرکز روی تهیه مواد اولیه است.
مدیر کل کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد: سال گذشته سه هزار و ۳۲۹ تخته فرش به متراژ ۲۹ هزار و ۹۶۱ متر مربع توسط مددجویان کمیته امداد استان کرمان تولید و روانه بازار فروش شده است.
نظر شما