به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری شبستان، سعید جلیلی امروز (سهشنبه ۲۹ خرداد) در گردهمایی انتخاباتی فرهنگیان و دانشجویان گفت: بنده وقتی چشمانم را باز کردم در یک خانواده فرهنگی تربیت یافتم، خودم را جزو خانواده آموزش و پرورش میدانم و با این خانواده بیگانه نیستم.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: پس از انقلاب نیز همواره فرهنگیان در صحنه های اصلی در دفاع از اسلام و انقلاب داشتند. امیدواریم این نشست یک شروع باشد و به طور مستمر برگزار شود و جنبه فصلی نگیرد.
جلیلی به نقش فرهنگیان در پیشبرد کشور اشاره کرد و گفت: به گذشته که نگاه می کنیم میبینیم انقلاب ما در اوج مسائل داخلی و خارجی نیز توانست به آموزش و پرورش تکیه کند. یکی از نخستین گام ملت ایران در اعتماد به معلمان در مدیریت کشور در انتخاب شهید رجایی به ریاست جمهوری بود که رییس جمهوری در تراز انقلاب بود. شهید رجایی انسانی از دل آموزش و پرورش توانست کشور را از چالش های بسیاری خارج و وفاق ایجاد کند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: آموزش و پرورش از جایگاهی برخوردار است که میتواند باقی دستگاه ها را نیز تغذیه کند. در دوران جنگ نیز بسیاری از حماسه سازان ما از معلمان و مجموعه آموزش و پرورش بودند. پس از جنگ نیز آموزش و پرورش در سازندگی و نوسازی کشور پیشگام بود.
به گفته جلیلی، امروز نیازمند آموزش و پرورشی هستیم که توانایی داشته باشد تا نیروی محرکه نهادهای و مجموعههای دولتی و خصوصی کشور باشد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: اگر صحبت از جهش و یک جهان فرصت میکنیم هدف ما نشان دادن کشوری است که می تواند با اندیشه ایرانی و اسلامی زندگی دلنشین را فراهم کند.
جلیلی گفت: ما نه تنها از پیشرفت بلکه از جهش صحبت میکنیم که این جهش نیازمند پیش نیازهای خود است و تقویت آموزش و پرورش یکی از این پیش نیازهاست.
وی ادامه داد: وقتی از جهش صحبت میکنیم عاملان اصلی آن باید در ظرف مدرسه آموزش یابند. اگر دولتی می خواهد جهش و توسعه ایجاد کند وابسته و نیازمند به آموزش و پرورش است. نباید این باور وجود داشته باشد آموزش و پرورش به دولت نیازمند است.
جلیلی احساس رضایت را از مهمترین فاکتورهای تقویت نهاد تعلیم و تربیت دانست و افزود: امروز فرهنگیان و متولیان آموزش و پرورش باید احساس آرامش امنیت کنند که در کنار موضوع معیشت و رفاه به آنها احساس رضایت نسبت به زیست تعلیم و تربیت القا کند.
نظر شما