به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، حسین خورشیدی_ سرپرست معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر گیلان در نشست یک روزه علمی پژوهشی بازخوانی زمین لرزه رودبار و منجیل که در جمعیت هلال احمر استان برگزار شد گفت: به مناسبت سی و چهارمین سالروز زلزله ویرانگر رودبار و منجیل که منجر به درگذشت هزاران نفر شد، این نشست برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه زلزله ۷.۳ ریشتری رودبار و منجیل در زمان خود سهمگینترین سانحه طبیعی پس از انقلاب محسوب میشد افزود: این زمینلرزه نقطه عطفی در مدیریت بحران قلمداد میشود.
خورشیدی با بیان اینکه، درس آموختههای زلزله رودبار و منجیل موجب ارتقای دانش های امدادی و آموزشی شده است تصریح کرد: این آموخته ها در یادگیری بروزترین الگوهای اسکان اضطراری، سلامت در بلایا، بهداشت محیط، مدیریت بحران مفید است.
وی در ادامه روایتگری و مصاحبه در تاریخ شفاهی سوانح، درس های امداد و نجات و بهداشت و درمان و بومی سازی اسکان موقت، چالش ها و راهکارها را از اهداف اصلی این دوره آموزشی برشمرد.
خورشیدی اظهار کرد: حصول تصمیمات صحیح در آینده، نتیجه بازخوانی تجارب مدیریتی چنین وقایعی میباشد.
وی در ادامه، طرح تشکیل پارکهای آموزشی مختص اقشار مردم شریف را با استفاده از همیاری و همکاری دستگاههای مرتبط یکی از تصمیمات متخذه در این نشست برشمرد و تاکید کرد: در آینده نزدیک با تشکیل جلسات کارشناسی تمهیدات لازم ایجاد خواهد شد.
گفتنی است، این نشست علمیپژوهشی با حضور اساتید مطرح کشوری، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گیلان، مدیریت بحران، کارشناس ارشد معماری و متخصص سوانح و بازسازی و متخصص آموزش های نوین، متخصص مدیریت اضطرار و بحران برگزار شد.
نظر شما