روزانه ۷۵۰ زائر در مراکز درمانی مدینه معاینه می‌شوند

مسئول مرکز پزشکی ستاد مدینه حج ۱۴۰۳ با اشاره به معاینه روزانه حدود ۷۵۰ زائر در مراکز درمانی مدینه منوره، از زائران خواست که از رفتن به زیارت در ساعات اوج گرما و پیاده‌روی زیاد خودداری کرده و در اجتماعات حتما از ماسک استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، فاضل شیرخانی، مسئول مرکز پزشکی ستاد مدینه گفت: زائران مدینه بعد با توجه به حضور چند هفته‌ای در کشور عربستان و این که بیشتر آن‌ها مسن هستند، سیستم ایمنی شان ضعیف شده و بسیاری از آن‌ها به دردهای عضلانی، سرماخوردگی، سرفه، تب و .. مبتلا شده‌اند.

وی افزود: از زائران عزیزم می‌خواهم که از نوشیدن آب خیلی سرد خودداری کنند و برای این که دچار گرمازدگی نشوند در ساعت اوج گرما از رفتن به زیارت و بیرون از هتل خودداری کنند.

فاضل شیرخانی تصریح کرد: همچنین، زائران بهتر است از پیمودن مسافت‌های زیاد خودداری کنند تا دچار دردهای عضلانی نشوند و در اجتماعات حتما از ماسک استفاده کنند، چرا که در حال حاضر سرفه و سرماخوردگی در میان زائران شیوع پیدا کرده و به همین خاطر مراکز درمانی ویژه زائران ایرانی در مدینه منوره نیز تا حدودی شلوغ شده است.

مسئول مرکز پزشکی ستاد مدینه گفت: در شهر مدینه منوره علاوه بر درمانگاه اصلی، دو درمانگاه نیز برای ویزیت زائران ایرانی دایر است که یک درمانگاه به صورت ۲۴ ساعته و یک درمانگاه نیز ۱۸ ساعته فعالیت می‌کند.

وی اضافه کرد: درمانگاه ۲۴ ساعته در هتل «درة أمجاد السلام» قرار دارد که دارای متخصص طب اورژانس، متخصص زنان، متخص روانپزشکی، پزشک عمومی و خدمات پرستاری است و درمانگاه ۱۸ ساعته (از ساعت ۸ صبح الی ۲ بامداد) در هتل حیات جراند بر پا شده و دارای پزشک عمومی و خدمات پرستاری است.

شیرخانی با اشاره به این که روزانه حدود ۷۵۰ زائر در این سه مرکز درمانی معاینه می‌شوند، گفت: دو وسیله نقلیه نیز برای انتقال زائرانی که به ارائه خدمات در درمانگاه اصلی نیاز دارند، در نظر گرفته شده است.

روزانه ۷۵۰ زائر در مراکز درمانی مدینه معاینه می‌شوند

وی به طولانی شدن مدت انتظار زائران بیمار برای معاینه در مدینه بدلیل مراجعات زیاد اشاره کرد و با بیان اینکه در مدینه قبل و بعد تاکنون دو فوتی داشته‌ایم، گفت: با وجود ازدحام زائران در مراکز درمانی مدینه، اما حجاج از خدماتی که به آن‌ها ارائه می‌شود، رضایت دارند.

شیرخانی گفت: در حال حاضر، ۷ بیمار ایرانی در مراکز درمانی عربستان بستری هستند و هر یک که حالشان بهتر شود از طریق واحد رفاه سازمان حج و زیارت به ایران اعزام می‌شوند.

مسئول مرکز پزشکی ستاد مدینه در پایان با تأکید بر این که پیشگیری بهتر از درمان است، از زائران ایرانی مدینه بعد خواست که در صورت امکان در ساعات اولیه بامداد و شب‌ها برای زیارت به حرم نبوی مشرف شوند، چرا که پیاده‌روی در اوج گرما باعث گرمازدگی آن‌ها می‌شود. همچنین در صورت لزوم از پیاده‌روی زیاد خودداری کنند که دچار درد عضلانی نشوند و از خوردن مواد غذایی خارج از تغدیه سیستم مرکزی جدا خودداری کنند.

کد خبر 1770460

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha