آماده‌ایم با متخصصین حقوق بشر ایران همکاری کنیم

پروفسور فرانسیس اوواکا گفت: ما در مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی پیرامون موضوعات مستحدثه در حوزه حقوق بشر پژوهش می‌کنیم و آمادگی داریم با متخصصین حقوق بشر در ایران همکاری داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، قربانعلی پورمرجان، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کنیا و پروفسور فرانسیس اوواکا، استاد رشته فلسفه و رئیس مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی دیدار کردند.

در این دیدار، موضوع حقوق بشر غربی و حقوق بشر اسلامی و حقوق بشر شرقی مورد بحث قرار گرفت.

پروفسور فرانسیس اوواکا ضمن ابراز خرسندی از دعوت به ایران برای شرکت در سمینار حقوق بشر شرقی گفت :امروزه ما بیش از هر زمان دیگری نیازمند بسط موضوعات حقوق بشر و توجه دولتمردان کشورها به این موضوع هستیم. دوران بعد از جنگ جهانی دوم که تعداد محدودی از کشورها بنشینند و برای کل بشریت حقوق بشر را تدوین کنند، گذشته است.

وی افزود: حقوقی که برای همه کشورها تدوین می‌شود باید حامل ارزش‌های مشترک همه کشورها باشد. عمده مشکلاتی که در دنیا حادث شده است ناشی از تحمیل فرهنگ غربی در قالب‌های مختلف و در نظر نگرفتن ارزش‌های شرقی و کشورهای غیر غربی بوده است.

رئیس مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی ادامه داد: امروزه مردم آفریقا در شرق و جنوب این قاره متوجه ابهامات در این حوزه هستند و می‌خواهند نقش اصلی خود را ایفا کنند و در مقابل غرب بالاخص آمریکا حرف برای گفتن داشته باشند.

وی تأکید کرد: حرکت‌های حقوق بشری در این قاره، طی سال‌های اخیر سرعت بیشتری به خود گرفته است .

رئیس مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی افزود: ما در مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی پیرامون موضوعات مستحدثه در حوزه حقوق بشر پژوهش می‌کنیم و آمادگی داریم با متخصصین حقوق بشر در ایران همکاری داشته باشیم.

پروفسور فرانسیس اوواکا تصریح کرد: ما معتقدیم همکاری حقوقدانان و فعالین حقوق بشر از کشورهای آفریقایی و خاورمیانه می‌تواند برای فهم مشترک و همکاری‌های مشترک بسیار سودمند باشد.

وی یادآور شد: در این زمینه اطلاع و آشنایی با اندیشه‌های حقوق بشری ایرانی‌ها و مسلمانان و شرکت در سمینارهای همدیگر و تبادل مقالات بسیار مفید است و ما آمادگی داریم تا از مقالات ارسالی فعالین حقوق بشری ایران در مجله حقوقی مرکز خودمان بهره‌مند شویم .

رئیس مرکز حقوق بشر دانشگاه نایروبی تأکید کرد: این ایده‌ای است که حرف دل ما را در آفریقا می‌زند و یقینا می‌تواند آغاز همکاری‌های حقوق بشری ایران و آفریقا باشد.

پروفسور فرانسیس اوواکا برای شرکت در نشست مقدماتی آنلاین در موضوع حقوق بشر شرقی اعلام آمادگی داشت و مقاله خود را هم در این زمینه به تهران ارسال کرد.

کد خبر 1773180

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha