بهگزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی مهدوی ارفع، در دومین جلسه شورای امربهمعروف و نهیازمنکر این مرکز که در ساختمان محراب برگزار شد، ضمن تشکر از فعالیتهای این شورا، گفت: نگاه مبنایی به مسجد این است که «مسجد، دارالحکومه اسلام است» و همه برنامهریزیهای خود را باید مبتنی بر این نگاه انجام دهیم؛ زیرا اگر دارالحکومه اسلام توانمندی و اقتدار خود را داشته باشد با استفاده از ظرفیت مساجد میتوانیم ارزش های و آرمان های انقلاب اسلامی را پیگیری و از دستگاههای اجرایی نیز مطالبه کنیم.
وی با تأکید بر اینکه باید فرصتها را شناسایی و احیا کرده و نهایت استفاده را از آن ببریم، گفت: با استفاده از ظرفیت شبکه امامت و امت و تقویت آن میتوان جریان امربهمعروف و نهیازمنکر را بهعنوان جریانی قوی در عرصههای مختلف مطالبهگری شکل داد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع با بیان اینکه به نقش و کارکردهای مسجد در برنامه هفتم توسعه توجه شده است، یادآور شد: مساجد باید در این زمینه پای کار باشند و خواستههای مردم را طبق اصل هشتم قانون اساسی از مسئولان مطالبه کنند.
رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استانهای خراسان، با تأکید بر اینکه شبکه مسائل مساجد با نگاه به دارالحکومه بودن مسجد باید کامل شود، گفت: نگاه و نگرش صحیح نسبت به کارکردهای مسجد حتی در بین مسئولان نیز کامل نیست که باید در این جهت تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه باید توجه به مساجد شهرستانها در مسائل اجتماعی و فرهنگی و سیاسی بیشتر شود، گفت: تاکنون زیرساختهای مشارکت مساجد شهرستانها کمتر فراهم بوده و شبکه ائمه جمعه که مدیران مرکز رسیدگی به امور مساجد در هر شهرستان هستند می توانند کمک خوبی در تقویت امتداد اجتماعی مساجد باشند.
حجتالاسلام والمسلمین مهدوی ارفع با اشاره به سه بخش امربهمعروف مردم نسبت به مسئولان، مردم نسبت مردم و مسئولان نسبت به مردم که در اصل هشتم قانون اساسی آمده، گفت: کار اصلی این شورا باید نهادسازی در قالب شورای امربهمعروف و نهیازمنکر در مساجد باشد تا این شوراها فعالیتهای مدنظر را به سرانجام برسانند.
خبرنگار: احمد عدالتیان
نظر شما