همه اقوام و طوایف به بحث صلح و سازش اهمیت می‌دهند

حجت‌الاسلام و المسلمین صادقی با بیان اینکه فرهنگ صلح، گذشت و جوانمردی از مهم‌ترین اصولی است که در فرهنگ ما ایرانیان وجود دارد گفت: همه اقوام و طوایف به بحث صلح و سازش اهمیت می‌دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام هادی صادقی امروز (چهارشنبه ۳ مرداد) در همایش ستاد صبر چهارمحال‌وبختیاری که با حضور رئیس قوه قضاییه برگزار شد، افزود: برای اینکه مسائل و مشکلات مردم در این حوزه ارزان‌تر و سریع‌تر پیش برود باید به سمت استفاده از ظرفیت داوران و میانجی‌گران حرکت کرد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به ۴۰ داور و میانجی‌گر گفت: از این تعداد ۱۸ نفر داور و ۲۲ نفر میانجیگر تحلیف و پروانه فعالیت دریافت کردند که این افراد مورداعتماد مردم هستند و مردم برای رفع مسائل قضایی خود به آنها مراجعه کنند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: در چهارمحال‌وبختیاری یک هزار و ۴۰۰ صلح یار، ۳۵۸ هیئت صلح، ۹ سفیر صلح و ۴۴ طلایه‌دار فعال هستند که از ظرفیت این افراد در بحث داوری و میانجیگری در سطح ملی نیز استفاده می‌شود.

وی اظهار داشت: با تلاش صلح یاران ۱۹۳ زندانی آزاد و ۲۷ نزاع دسته‌جمعی به مصالحه ختم و یک هزار و ۴۴۶ پرونده به سازش ختم شده است.

صادقی افزود: صلح و آشتی‌دادن از بزرگترین کارهاست که خداوند به آن دستور داده و به کسانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند برکت می‌دهد.

به گفته وی، فرهنگ صلح، گذشت و جوانمردی از مهم‌ترین اصولی است که در فرهنگ ما ایرانیان وجود دارد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه با اشاره به اینکه مردم چهارمحال‌وبختیاری اهل گذشت هستند گفت: همه اقوام و طوایف به بحث صلح و سازش اهمیت می‌دهند.

۸۰ هزار پرونده در شورای حل اختلاف چهارمحال‌وبختیاری رسیدگی شد

بر اساس این گزارش در ادامه کرم شیخ پور با اشاره به اینکه پارسال‌ ۸۰ هزار و ۱۰۰ پرونده به شعب شورای حل اختلاف استان وارد شد، گفت: از این تعداد ۸۰ هزار پرونده رسیدگی شد.

رئیس شورای حل اختلاف چهارمحال‌وبختیاری و معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری افزود: در این مدت ۱۵ هزار و ۳۶۰ پرونده به صلح و سازش منجر شد.

به گفته وی، پارسال ۱۵ پرونده قصاص نفس در استان وجود داشت که از این تعداد ۱۰ پرونده منجر به صلح و سازش شد و سه پرونده در دست اقدام است که یکی از آنها امسال به منجر به صلح و سازش شد.

شیخ پور افزود: ۲۷۲ زندانی با تلاش شورای حل اختلاف و ستاد صبر آزاد شدند و هم‌اکنون یک هزار و ۹۰۰ نفر صلح یار در قالب گروه‌های مختلف سفیران صلح، طلایه‌داران صلح، ستاد صبر با شورای حل اختلاف استان همکاری دارند و به یک هزار و ۴۴۶ پرونده رسیدگی کردند

کد خبر 1774090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha