فعالیت ۲۶۰ پایگاه تابستانی در کانون‌های مساجد همدان

حجت الاسلام عزیزی گفت: با هدف غنی سازی اوقات فراغت برای دومین سال متوالی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون های فرهنگی هنری مساجد سراسر استان همدان در حال انجام است که این طرح در ۲۶۰ کانون فرهنگی و هنری اجرایی شده است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام علی عزیزی، امروز پنج شنبه در جمع مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان ملایر با موضوع اوقات فراغت و ثبت فعالیت در سامانه فهما گفت:  در استان همدان حدود ۷۰۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد داریم که از این تعداد ۷۳ کانون مربوط به ملایر است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان با اشاره  به اوقات فراغت دانش آموزان و جوانان و نوجوانان در فصل تابستان افزود: در این راستا مسجد یکی از بهترین مکان ها برای جذب جوانان برای پر کردن اوقات فراغت با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری و قرآنی است.

وی با اشاره به اینکه  با هدف غنی سازی اوقات فراغت برای دومین سال متوالی طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون های فرهنگی هنری مساجد سراسر استان همدان در حال انجام است گفت: این طرح در ۲۶۰ کانون فرهنگی و هنری اجرایی شده است.

فعالیت ۲۶۰ پایگاه تابستانی در کانون‌های مساجد همدان

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان ادامه داد: همچنین با برخی از ادارات و ارگان ها جهت بهره مندی از ظرفیت آنها از جمله آموزش و پرورش برای در اختیار گذاشتن سالن های ورزشی،جلساتی برگزار کرده ایم.

 وی با اشاره به طرح ملی مسجد، کانون نشاط به عنوان عامل مهم در انسجام، ارتقا و جامعیت بخشی برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون‌های مساجد با رویکرد غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان بیان کرد: در سایه تعامل مساجد و مدارس، زمینه بهره مندی دانش‌آموزان از برنامه‌های حضوری و مجازی مساجد فراهم شده و از این طریق پیوند بین مسجد و مدرسه منسجم‌تر می شود.

عزیزی افزود: اوقات فراغت بهترین فرصت برای جذب دانش آموزان به مساجد و  جریان سازی فرهنگی با محوریت مسجد محسوب شده و طرح ملی مسجد، کانون نشاط در بخش فعالیت‌های جمعی، کار تشکیلاتی، کادرسازی و مسئولیت سپاری نظام‌مند به نوجوانان اجرا می شود.

وی اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت را از گزینه های موثر در موضوع تحقق عدالت فرهنگی دانست و افزود: از نتایج اجرای این طرح گسترش برنامه‌های آموزشی، فرهنگی، هنری و تربیتی در محلات بویژه مناطق محروم وکم برخوردار است.

فعالیت ۲۶۰ پایگاه تابستانی در کانون‌های مساجد همدان

عزیزی با اشاره به برگزاری کلاسهای اوقات فراغت در کانون های مساجد تصریح کرد: این طرح از نیمه دوم تیرماه با برگزاری کلاس های مختلف فرهنگی، هنری، قرآنی، ورزشی و حرفه ای اجرا و تا نیمه دوم شهریور ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه با تفاهم نامه ای که بین کانون های مساجد و فنی و حرفه ای انجام شده تعدادی از کلاس ها به صورت حرفه ای برگزار می‌شود گفت: شرکت کنندگان در این کلاس ها در تابستان بعد از اتمام کلاس ها می توانند در رشته ای که در آن حضور داشته اند با مراجعه به مراکز حرفه ای و شرکت در آزمون های آن  مدرک معتبر آن رشته را دریافت کنند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همدان همچنین با اشاره به اینکه این جلسه با هدف توجیه مدیران و رابطین کانون های فرهنگی و هنری در خصوص برنامه های تابستن و سامانه فهما برگزار شده تصریح کرد: از مدیران موفقی که به موقع برنامه های خود را در سامانه ثبت کنند و برنامه های موفق و مستمری داشته باشند تقدیر خواهد شد.

 وی اضافه کرد: همچنین با پیگیریهایی صورت گرفته برنامه دیدار مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هر شهرستان و استان در دستور کار قرار دارد که در این راستا نمایندگان مجلس با مشکلات کانون‌ها بیشتر آشنا شوند و حمایت‌های مادی و معنوی خود را از کانون ها داشته باشند.

  در ادامه فرشاد کشاورزیان نیز با اشاره به اینکه ۷۳ کانون فرهنگی و هنری مساجد در ملایر فعالیت دارند گفت: تعدادی از این کانون‌ها از کانون های بسیار فعال بوده که در طول سال به صورت مستمر فعالیت های خود را در حوزه‌های مختلف به ویژه ایام مناسبت‌های ملی و مذهبی دارند.

فعالیت ۲۶۰ پایگاه تابستانی در کانون‌های مساجد همدان

مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیازمند حمایت های مادی و معنوی بیشتری هستند افزود: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیز با توجه به بودجه ای که در اختیار دارد بخشی از نیازهای این کانون ها از جمله تجهیزاتی مانند قفسه کتاب، وسایل سمعی و بصری و... را در اختیار کانون های متقاضی قرار داده است.

وی مساجد را پایگاه  قوی رفع مشکلات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: با توجه به اینکه کانونهای فرهنگی و هنری در مساجد فعالیت دارند باید از ظرفیت این کانون ها برای رفع مشکلات فرهنگی، اقتصادی، و اجتماعی استفاده شود.

کشاورزیان اضافه کرد: با توجه به فعالیت سامانه و نرم افزار عفاف و حجاب که در خصوص طرح در خصوص  عفاف و حجاب بوده و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد،  کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز می‌توانند با استفاده از این سامانه در حوزه عفاف و حجاب اقدامات موثری را داشته و خروجی تاثیر گذاری را  را به جامعه ارائه دهند.

 در پایان نیز مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان ملایر به تبادل نظر و پیشنهادات در خصوص برنامه‌ها و مشکلات کانون‌ها پرداختند.

 همچنین از  ریحانه سعادت مدیر موفق کانون‌ فرهنگی و هنری مسجد حضرت اباالفضل  روستای جیجان رود  ملایر، که فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه‌های اشتغال زایی، برنامه‌های مستمر فرهنگی و هنری و ...   در این کانون به عنوان یکی از کانون‌های برتر استانی و کشوری داشته با اهدای لوح  از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر تقدیر شد.

کد خبر 1774237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha