دعوت شورای توسعه فرهنگ قرآنی از صاحبان طرح و برنامه اجرایی

بر اساس تصمیم شورای راهبری از صاحبان ایده و طرح طی فراخوان عمومی خواسته شد تا برنامه‌های خود را برای اجرا در سال ۱۴۰۳ ارائه نمایند.

خبرگزاری شبستان، گروه دین و اندیشه، حجت الاسلام والمسلمین «سید مصطفی حسینی»، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی اعلام کرد: بر اساس تصمیم شورای راهبری اجرای اسناد توسعه فرهنگ قرآنی که دبیران کمیسیون های هفتگانه شورای توسعه در آن حضور دارند، مقرر شد از صاحبان ایده، طرح و برنامه اجرایی کشور طی فراخوان عمومی خواسته شود تا برنامه‌های خود را برای اجرا در سال ۱۴۰۳ ارائه نمایند.

قائم مقام رییس شورای توسعه فرهنگ قرآنی در ادامه با اشاره به اینکه در این دوره نگاه و رویکرد اصلی دبیرخانه شورا حمایت از موسسات و مجموعه های مردمی است گفت: از تمامی سازمانها، نهادها و موسسات ارائه دهنده خدمات عمومی و تخصصی در حوزه قرآن کریم از جمله مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت، مراکز علمی - فرهنگی، خانه های قرآن و عترت، شرکتهای دانش بنیان، شتابدهنده ها، خانه های خلاق و مراکز نوآوری قرآنی و یا اشخاص حقیقی برای ارائه ایده، طرح و برنامه اجرایی دعوت به عمل می آید.

حجت الاسلام حسینی، ضمن تأکید به ضرورت برنامه‌ریزی بهینه امور قرآنی کشور با توجه به محدودیت منابع قرآنی، به شرایطی از جمله داشتن سابقه و کارنامه عملکرد موفق در حوزه مربوط به برنامه اعلام شده، داشتن توانایی مدیریت منابع مالی و منابع انسانی، امکان تأمین بخشی از هزینه‌های برنامه از سوی خود یا جلب مشارکت از خیرین و ... اشاره نمود که برای پیشنهاد دهنده ها پیش بینی شده است و در فرآیند ارزیابی و انتخاب طرح ها مدنظر قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه به اعلام برخی ویژگی‌ها و شاخص‌ها افزود در صورتی که طرح‌ها و برنامه‌های پیشنهادی به گستره و جامعه مخاطبین ملی و بین المللی توجه کرده باشند و از فناوریهای نوین و دانش بنیان برای رفع نیازهای فنی و تخصصی جامعه در حوزه قرآن استفاده کرده و مرتبط با نوآوری و کسب و کار قرآنی باشند، اولویت بیشتری برای انتخاب خواهند داشت.

قائم مقام رییس و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی با اشاره به محورهای اصلی فراخوان جمع آوری ایده، طرح و برنامه، از جمله، توسعه آموزشهای عمومی و تخصصی قرآن کریم «با اولویت حفظ و تدبر»، تولید هدفمند آثار هنری و رسانه ای تبلیغی و ترویجی قرآنی، دستیابی به منابع مالی پایدار قرآنی و تقویت زیرساختی موسسات مردمی قرآن و عترت گفت: پیشنهادهای خارج از محورهای اعلام شده نیز، در صورتی که مرتبط با اسناد راهبردی و اولویت های توسعه فرهنگ قرآنی کشور باشد، پذیرش و ارزیابی خواهند شد.

حجت الاسلام سیدمصطفی حسینی، گفت تلاش شده است که اعتبار برنامه های قرآنی در سال جاری با پیگیری از مسیر های قانونی افزایش قابل توجهی داشته باشد ولی برای فاز اول برنامه ریزی اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که در حال رایزنی هستیم تا مشارکت برخی نهادها و خیرین را هم در حمایت از برنامه های قرآنی جلب نماییم.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، در ادامه با اشاره به توجه دبیرخانه شورا به شفافیت در فرآیند ارزیابی و تصویب برنامه‌ها، نظارت بر اجرا، تخصیص و  کارسازی اعتبارات گفت: بررسی برنامه ها در ادامه از طریق "سامانه سمات" و با مشارکت کمیسیون های تخصصی انجام خواهد شد که تمامی فرآیندها از ثبت برنامه تا نظارت بر اجرا و گزارش گیری از طریق آن سامانه قابل رصد و پیگیری خواهد بود.

 دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی در پایان با اشاره به برخی مزایای در نظر گرفته شده به طرح‌های انتخاب شده از جمله اعطای اعتبار حمایتی بر اساس دستورالعمل مربوطه، ارائه خدمات مشاوره و آموزش برای توسعه افزود؛ آثار برتر و برگزیده در قالب برنامه تلویزیونی از رسانه ملی معرفی خواهند شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی بازه زمانی دهم تا بیستم مردادماه به عنوان زمان ارسال آثار در نظر گرفته شده است.

متقاضیان می‌توانند از طریق مراجعه به صفحه https://formafzar.com/form/ng۴i۶ فرم مورد نظر را تکمیل و یا بارگذاری نمایند.

کد خبر 1775074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha