به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ همزمان با برگزاری بیست و یکمین اجلاس بینالمللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی در پایتخت مقاومت؛ برخی شعرا، مرثیهسرایان و پیرغلامان کشورهای مختلف در این مراسم حضور یافتند.
یکی از این چهرهها جواد حیدر از کشور لبنان است که پس از حضور در تربتخانه سیدالشهدا علیهالسلام در ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان میگوید: برای اولین بار به کرمان آمدم و وقتی وارد اتاق تربت شدم احساس حرارت کردم.
وی میافزاید: نگاهم که به تربت سیدالشهدا افتاد، بار دیگر احساس عشق به امام حسین در وجودم ایجاد شد.
جواد حیدر از احساس خود از زیارت حاج قاسم هم میگوید و میافزاید: هنگامی که مزار حاج قاسم را زیارت کردم احساس عزت و کرامت به من دست داد و اولین بار که نظرم به قبر او افتاد سخن امام سجاد علیهالسلام تداعی شد که شهادت برای ما کرامت است و همچنین سخن امام خمینی را به یاد من آورد که هر چه داریم از محرم و صفر است.
وی خاطرنشان کرد: شهدا هرگز نمیمیرند و آن زمان که وارد معرکه جنگ شدند با عزت پیروز شدند. آنها از طریق قافلهها به سوی خدای رحمان آمدند و با آرزوی رستگاری و عشق به جانبازی میدان جنگ را به آغوش کشیدند.
سبزعلی شهزاد از کشور پاکستان هم با بیان اینکه اولین بار به کرمان میآیم؛ افزود: من در کنار مزار شهید سلیمانی احساس افتخار و عزت کردم.
وی با بیان اینکه پدربزرگ من مرثیهخوان بود و خودم بیش از ۴۰ سال مداحی میکنم و شاعر هم هستم؛ ادامه داد: پسرم نیز نوحهخوان امام حسین علیهالسلام است و به جهت همه این الطاف از سیدالشهدا تشکر میکنم.
شهزاد ادامه داد: در کشور من اکثر مردم در مراسم سوگواری امام حسین علیه السلام شرکت می کنند.
سید سلطان حیدر شاعر و مرثیه سرا از کشور هندوستان هم با بیان اینکه در شهری که من زندگی میکنم اکثریت سادات و شیعه هستند؛ تصریح کرد: در آنجا شیعه و سنی یکپارچه در عزای حسین علیهالسلام شرکت میکنند.
وی ادامه داد: مادرم اولین فردی بود که عزاداری برای امام حسین را در شهر ما شروع کرد لذا شهر ما به شهر عزای حسین معروف است و من از بچگی مداحی میکنم و همین لطف خاص اباعبدالله الحسین است.
سلطان حیدر به اتفاق برادرش، اقدام به تاسیس دانشگاه و بیمارستان رایگان در شهر خود و با هزینه جمعآوری شده از محل مداحی کرده است.
گزارش از: طاهره بادامچی
نظر شما