به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، نوجوانی دورانی است که در آن تواناییهای فکری، جسمی، اجتماعی، عاطفی و سایر توانمندیهای فرد بسیار بالاست.
اما متأسفانه اغلب نوجوانان به دلایل مختلف نمیتوانند از ظرفیتهای خود حداکثر استفاده را ببرند و اکثر دانشمندان این دوران را بحران نوجوانی نامیدند.
در این راستا کانون فرهنگی هنری مهدیه (ولایت)، مسجد جامع نیم ور به برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی در رده نوجوانان و جوانان پرداخته است.
اصغر عبدالهی، مسئول کانون فرهنگی هنری مهدیه (ولایت)، مسجد جامع نیم ور در رابطه با این مساله به شبستان گفت: در جامعه کنونی نوجوانان با مشکلات و مسائل نوظهور بسیاری مواجه هستند که این مسائل و مشکلات تأثیری منفی بر نوجوانان و بر اطرافیان آنها دارد.
وی افزود: همچنین وقتی این نوجوانان وارد بازار کار میشوند، رقابت سرسامآور و بیکاری، نبود امنیت شغلی و غیر برخی از مهمترین دغدغههای تحصیلکردگان هستند و در نتیجه آنها در یک مسابقه جنونآمیز گرفتار میشود.
این مسئول فرهنگی با بیان اینکه متاسفانه افراد یک جامعه همواره در مسیر بهنجار رشد روانی و اجتماعی قرار نمیگیرند، اظهار داست: به دلایل گوناگون، تعداد زیادی از نوجوانان و جوانان، توان دریافت محرکهای بیرونی و ایجاد توازن بین محرکها و انگیزههای درونی خود را ندارند و بدین ترتیب رشد موزون و همهجانبه که هدف اصلی تعالی انسان به طور کامل و نسبی است، تحقق نمییابد.
عبدالهی اضافه کرد: در این میان هر چه جامعه پیچیدهتر و ارتباطات بین فردی و اجتماعی وسیعتر گردد، تعارضهای درونی و محیطی بیشتر شده که به سرگشتگی و آشفتگی در افراد بیتوان میانجامد.
وی به برگزاری گارگاه مهارت افزایی رفتاری نوجوانان و جوانان به همت کانون فرهنگی هنری مهدیه اشاره کرد و گفت: اولین جلسه این کارگاه با حضور سرکارخانم مخملی، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی و عضو انجمن روانشناسان ایران برگزار می شود.
این مدیر فرهنگی با بیان اینکه این کارگاه مهارت افزایی ویژه دختر خانم های رده سنی نوجوانان و جوانان است، بیان کرد: این کارگاه امروز پنج شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ از ساعت ۱۵ الی ۱۶ برگزار می شود.
عبدالهی اظهار داشت: شرکت کنندگان در این کارگاه علاوه بر بهره مندی از بیانات استاد دوره به پرسش و پاسخ و دریافت مشاوره نیز می پردازند.
مسئول کانون فرهنگی هنری مهدیه(ولایت)، بیان کرد: این کارگاه در مهدیه مسجد جامع نیم ور با سرفصل ها: استقلال خواهی، همدلی خودیابی، انطباق یا سازگاری با تغییرات در زندگی روزمره نیاز به اعتمادبه نفس دوستی های افراطی مشکلات نوجوانان مخصوصا با خانواده و با اجتماع، اختلال هویت جنسی حفظ یا افزایش سطح بهداشت و سلامت روان برگزار می شود.
نظر شما