۴ پروژه درمانی در اراک تکمیل و در حال ارائه خدمت به مردم هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، با اشاره به اینکه با تاکیدات رئیس جمهور شهید، چهار پروژه اصلی در حوزه بهداشت و درمان در اراک در دستور کار دانشگاه قرار گرفت، گفت: بحمدالله با پیگیری های انجام شده این پروژه ها به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، دکتر علیرضا امانی، امروز شنبه (۲۰ مرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، ضمن تقدیر از خبرنگاران و اصحاب رسانه، گفت: اصحاب رسانه استان مرکزی همواره در کنار مجموعه بهداشت و درمان بوده و در راستای انعکاس اخبار این حوزه تلاش کرده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه به بی سابقه بودن افزایش تخت‌های بیمارستانی در تاریخ استان و در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: از ابتدای دولت سیزدهم پروژه‌های نیمه‌تمام بسیاری در کشور و استان وجود داشت که شهید رئیسی تاکید فراوان بر تکمیل و اتمام این پروژه ها داشت.


وی با بیان اینکه در استان مرکزی نیز با چهار پروژه اصلی در حوزه بهداشت و درمان روبرو بودیم، اظهار داشت: در این راستا اتمام چهار پروژه به موازات یکدیگر در دستور کار قرار گرفت که یکی از این پروژه ها بیمارستان‌ طالقانی بود که برای رسیدگی به مشکل این بیمارستان آماده‌سازی بیمارستان سینا رضایی آشتیانی در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسئول اظهار داشت: خوشبختانه این پروژه تکمیل و تمام تجهیزات خریداری شد و اکنون شاهد اتفاقات خوبی در این بیمارستان هستیم.

وی با بیان اینکه جذب۸۰ تا ۹۰ پزشک متخصص در اراک برای امسال در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: ۶۵ پزشک متخصص سال گذشته در اراک جذب شد که بخشی از نیاز درمانی و نیروهای متخصص کاهش یافت.


این مقام مسئول  بحث آلودگی هوا را از دیگر معضلات استان مرکزی دانست و افزود: آلودگی هوا اراک مشکلات متعددی را برای همگان به ویژه کودکان ایجاد کرده و موجب افزایش مراجعه خانواده ها به مراکز درمانی اراک شده که بحمدالله مراکز درمانی خدمات رایگان در اختیار این عزیزان قرار می دهد.


امانی به بحث دارو و مدیریت در این راستا نیز اشاره کرد و گفت: اگه کمبود دارویی در استان می بینیم این تنها برای استان نیست و یک موضوع سراسری است که ما به مدیریت آن می پردازیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: برخی اقلام مانند شیرخشک و انسولین در داروخانه‌های منتخب توزیع می‌شود.

این مقام مسئول در ادامه به پشه آئدس نیز اشاره کرد و ادامه داد: تله‌گذاری برای پشه آئدس در استان انجام شده و نتایج آزمایش حاکی از نبود این پشه است.

امانی در ادامه با بیان اینکه تنها مرکز دیالیز دولتی استان مرکزی نیز با ۲۰ تخت بستری آماده پذیرش است، ادامه داد: فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک نیز در حال راه اندازی است و برای اتاق عمل این بیمارستان باید چند جراح جذب شود تا فاز سوم راه‌اندازی کامل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین با اشاره به اینکه بیمارستان شازند با ۱۵۰ تخت بستری افزایش یافته و با تعهد پتروشیمی به عنوان مسئولیت اجتماعی ایجاد می‌شود، خاطر نشان کرد:  دانشگاه علوم پزشکی بر این مجموعه نظارت دارد.

کد خبر 1776544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha