حجت الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش در گفتگو خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد استفاده از ظرفیت مساجد در حوزه پرورشی، بیان کرد: در سند تحولی آموزش و پرورش بر تنوع موقعیت های یادگیری تاکید شده است یعنی مسجد، محله، منزل و مدرسه را برای یادگیری به رسمیت بشناسیم.
وی افزود: ما در دستورالعمل اوقات فراغت و برنامه های دیگر، مسجد را به عنوان یک پایگاه اساسی دیدیم و در طرح پیوند مسجد، مدرسه و منزل یا همان طرح «سه میم» امسال برنامه ریزی کردیم کار ویژه ای برای پیوند مدرسه و مسجد انجام دهیم.
حجت الاسلام پورثانی با بیان اینکه مسجد در اسلام از ارکان تربیت است و پیامبر گرامی اسلام(ص) حکومت خود را از مسجد آغاز کردند و ما نیز باید در آموزش و پرورش از این ظرفیت استفاده کنیم، خاطرنشان کرد: در برخی برنامه ها دانش آموزان برای برگزاری نماز، کلاس آموزشی و حتی درسی و جشن به مسجد می روند در برنامه اعتکاف امسال ۵۰۰ هزار دانش آموز در مساجد و در جشن تکلیف بخش عظیمی از دانش آموزان در این مراسم شرکت کردند. معتقدیم اگر باید تربیت تمام وقت انجام شود باید از تمام موقعیت های یادگیری استفاده کنیم.
وی در مورد اعزام دانش آموزان به زیارت اربعین، گفت: ۱۵ هزار دانش آموز در مراسم پیاده روی اربعین حضور دارند که در غالب کاروانهای گروهی به عراق اعزام شده اند. ۶ موکب دانش آموزی در مرز فعالیت می کنند و پایگاههای اوقات فراغت نیز در داخل کشور در غالب یک موکب خدمت به زائران اربعین فعال هستند، همچنین در داخل کشور عراق نیز برپایی ۴ موکب دانش آموزی پیشبینی شد که از استانها و ادارات کل نیز در این موکب ها حضور دارند.
وی با بیان اینکه توصیه کردیم گروههای دانشآموزی کمتعداد عازم شوند، در مورد نقش انجمن اولیا و مربیان در مراسم باشکوه اربعین، خاطرنشان کرد: به مدارس توصیه کردیم که حتما از ظرفیت مردمی انجمن های اولیا و مربیان استفاده کنند. موکبهای پیش بینی شده دانش آموزان در کشور ۸۶ موکب بود و ۳۵ موکب هم در کشور عراق مدنظر بود که با همکاری بسیج دانش آموزی و انجمن اسلامی دانش آموزان و تشکلهای دیگر آموزش و پرورش فعال شدند.
نظر شما