به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرمآباد، حجت الاسلام هبت اله هاشمی، امروز(۲۲ مرداد)، در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه با تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) و گرامیداشت ایام اربعین اظهارداشت: حضرت زینب(س) در ترویج و خبررسانی فرهنگ ایثار و شهادت نقش آفرین بودند و رسانه ها تریبون ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان به فعالیت های صورت گرفته در بنیاد شهید و امور ایثارگران اشاره کرد وافزود: از آغاز مدیریت ۱۱ هزار پرونده تعیین تکلیف نشده داشتیم که تاکنون همه این پرونده ها تعیین تکلیف شدند.
وی به رفع مشکلات دهک های پایین و مساله معیشت جانبازان اشاره کرد و افزود: در بحث مشاوره و آموزش های خانواده طی این ۲ سال اخیر رشد پنج برابری داشته ایم و ۲ هزار و ۵۲۳ کلاس آموزشی برگزار شده است.
حجت الاسلام هاشمی با بیان اینکه طی دو سال خیر طبق امار ثبت شده در سامانه سجایا نزدیک به ۲۰ هزار ملاقات حضوری دیدارهای چهره به چهره برگزار شده است.
وی به انجام برنامه ها به صورت سیستمی اشاره و خاطرنشان کرد: مکاتبات با دفتر رهبری و رئیس جمهوری ابتدای فعالیت بیش از هزار مورد بوده و اکنون به ۲۰۰ مورد رسیده است و همکاران همگی به صورت جهادی پای کار هستند.
حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: در بحث پزشکی و درمان در طول این ۲ سال اخیر ۱۲ کمیسون پزشکی چندین کمسیون پرستاری برگزار شده است.
وی تصریح کرد: در بحث اشتغال جامعه ایثارگران و پرداخت تسهیلات اشتغال، بنیاد شهید استان در بین همه دستگاه ها ۹۴ درصد وام های اشتغال را کرده است و امسال نیز بنیاد شهید هزار و ۷۰۰ ثبت نامی تسهیلات اشتغال دارد که همه این تسهیلات تا پایان سال پرداخت می شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان خاطرنشان کرد: در بحث وام مسکن، در سال ۱۴۰۱ صدرصد تسهیلات جذب شد.
وی به توسعه ساختمان های ادارای بنیاد در سراسر استان اشاره کرد و گفت: اداره بنیاد شهید شهرستان چگنی و رومشکان کامل و مجهز شدند و ساختمان هایی که مشکل دارند نیز تجهیز شدند.
حجت الاسلام هاشمی با اشاره به اینکه در ابتدای فعالیت بنیاد شهید با کمبود نیرو روبرو بود و امروز در همه شهرستان ها مشکل کمبود نیرو از طریق آزمون های استخدامی برطرف شده است.
وی به انجام فعالیت های فرهنگی اشاره کرد و گفت: در راستای برگزاری کنگره تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ مورد خاطرات شهدا ثبت و ضبط شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به اینکه در گلزار شهدای خرم آباد کنار شهدای جاویدالاثر زیارت گاهی ایجاد شده است ه امروز محیط امن و آرامش بخش برای عموم مردم است، خاطرنان کرد: تمثال شهدا در سطح استان و شهر خرم آباد نصب شده است.
وی بیان کرد: در کنار اقداماتی همچون تولید فیلم، کتاب، برگزاری نمایشگاه ها و...بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان ۱۸ عنوان برتر کشوری در موضوعات مختلف دارد؛ در شورای ترویج بنیاد شهید استان بار در کشور رتبه برتر را کسب کرد، سال گذشته روابط عمومی بنیاد رتبه برتر را کسب و امسال نیز نوید شاهد مقام برتر را از ان خود کرد و طی ۲ سال متوالی در طرح شهید رجایی مقام برتر را کسب کردند.
حجت الاسلام هاشمی در ادامه با اشاره به راه اندازی مجتمع توانبخشی ایثار خاطرنشان کرد: این مجتمع امروز زنده و پویا است و سالن همایش این مجتمع هر روز میزبان برگزاری برنامه های مختلف بوده، سالن غذاخوری، آشپزخانه، سالن های ورزشی همگی به صورت شبانه روز فعال بوده و در اختیار مردم و ایثارگران است.
وی با بیان اینکه خانه ایثار ویژه خانواده شهدا و ایثارگران آماده افتتاح است، بیان کرد: هتلینگ این نهاد نیز آماده بهره برداری و افتتاح است و این هتلینگ از افتخارات استان لرستان و ظرفیتی برای مردم و ایثارگران و این شهر است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان خاطرنشان کرد: در بحث بیمه دی و تسهیلات بانک دی با وجود منابع محدود هیچ مشکلی وجود ندارد و امور به خوبی انجام می شود.
وی به ساماندهی گلزار شهدا اشاره کرد و گفت: از ۶ هزار و ۵۵۹ شهید استان لرستان مرمت و بازسازی قبور شهدا انجام شده است و تنها ۴۸۲ قبر باقی مانده که به زودی این تعداد نیز انجام خواهند شد.
حجت الاسلام هاشمی با اشاره به اینکه کنگره شهدای غریب در استان، همایش شهدای بمباران، شهدای خلبان برای اولین بار در استان برگزار شده است، گفت: به زودی یادواره شهدای میانکوه شرقی و یادواره شهدا زز و مارو در دورترین نقطه الیگودرز که ۳۴ شهید تقدیم انقلاب کرده است، برگزار می شود.
وی با بیان اینکه هدف ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ۲ جمله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بحث های خدماتی خلاصه می شود، گفت: خدمت به جامع ایثارگر وظیفه ماست و همه همکاران به صورت جهادی در میدان خدمت فعالیت دارند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با بیان اینکه طی سال های گذشته بنیاد شهد در بحث اربعین ورود پیدا نکرده است، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۳ موکب در سطح شهرهای استان برپاشد و امسال نیز این برنامه با قوت بیشتر اجرا می شود.
وی به برگزاری اردوهایی ویژه کارمندان اداره در بحث تشویق خانواده به فرزندآوری و بحث ازدواج اشاره کرد و گفت: بنیاد شهید استان نسبت به همه مسائل روز تاکنون به خوبی عمل کرده است.
تبدیل وضعیت بیش از ۳ هزار نیروی جامعه ایثارگر در ادارات
حجت الاسلام هاشمی به بحث تبدیل وضعیت کارکنان اشاره و خاطرنشان کرد: این اقدامات طبق قانون انجام شده است و در بین کشور بنیاد شهید استان رتبه اول را کسب کرده است و از بین ۴ هزار نیرو مشکل تبدیل وضعیت بیش از ۳ هزار نیرو برطرف شده است.
وی با اشاره به اینکه آزمون استخدامی ۶۲۰ نفز از فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شده است، گفت: کسانی که در این آزمون قبول شدند در حال گذراندن مراحل گزینشی بوده و کسانی که قبول نشدند نیز در دوره تکمیل ظرفیت مشکل آنان برطرف خواهد شد و در سال آینده فرزند شهید و جانباز ۷۰ در صد بیکار نخواهیم داشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان یادآور شد: دربحث قرآنی نیز چندین مقام برتر کشوری و در زمینه ورزشی نیز جامعه هدف ایثارگران دارای مقام های ملیف بین المللی و آسیایی هستند.
نظر شما