کانون‌های تخصصی خواهران در راستای الگوی تعالی دختران تاسیس شده است

به گفته محمدیان، در راستای الگوی تعالی دختران، نیازمند تشکل سازی نورانی در حوزه دختران بودیم و از آنجا که محور این تحول سازی در مسجد بود، کانون تخصصی خواهران راه اندازی شد.  

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، محمدتقی محمدیان، معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور امروز در نشست هم اندیشی مدیران کانون های راهبر و کانون های تخصصی خواهران استان زنجان با طرح این سوال که آیا تلقی همه ما از فرهنگ و کار فرهنگی یکسان است، گفت: توجه به این نکته که نوع نگاه ما در مساجد باید با یکدیگر تطابق داشته باشد، مورد تاکید است.  


وی با یادآوری اینکه اقدامات کانون های مساجد از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: همه ما عازم انجام عمل مهم خدمت گزاری به مسجد و اهل مسجد هستیم. آبادگری مسجد در زمره بالاترین اعمال اهل صالح است.

کانون‌های تخصصی خواهران در راستای الگوی تعالی دختران تاسیس شده است


محمدیان ادامه داد: عمران و آبادانی مسجد تنها عمران فیزیکی مسجد نیست، بلکه عمران معنوی مسجد مدنظر است. در منظومه فکری مسلمان مسجد سه رکن دارد اول اینکه مسجد بیت الله و خانه منسوب به خداوند است، دوم اینکه مسجد پناهگاه مردم است. سوم اینکه کارکردهای تربیتی اجتماعی و اقتصادی در مساجد است. 


معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور ادامه داد: اگر به این کارکردهای مسجد توجه می شد با مشکلات امروز جامعه مواجه نبودیم و سرمایه اجتماعی نهاد دیانت ما مخدوش نمی شد.  


محمدیان با بیان اینکه مسجد به ما نشان داده است به رغم اینکه در سبک زندگی مردم تغییراتی رخ داده است مردم هنوز به مسجد اعتقاد دارند، تصریح کرد: ما حول محو مسجد فعالیت می کنیم و بنا است که با ایتام ال محمد کار کنیم که به تعبیر امام صادق کسانی که تربیت فرزندان شیعه را برعهده دارند گویی با ایتام ال محمد کار می کنند.

کانون‌های تخصصی خواهران در راستای الگوی تعالی دختران تاسیس شده است


وی با تاکید بر اینکه در دل مسجد با مخاطب جوان یک کار ویژه داشته باشیم، خاطرنشان کرد: کانون های مساجد زمانی تاسیس شد که نهادهای هم خانواده ما درگیر ماموریت های متعدد حفظ امنیت کشور بودند و با توجه به شتاب کشور در عرصه سازندگی که عنصر فرهنگی به تاراج می رفت، تصمیم به تاسیس کانون های مساجد در سطح کشور گرفته شد.  


محمدیان با اشاره به اینکه شناسایی، جذب و توانمندسازی استعدادهای فرهنگی محلات از اهداف تاسیس کانون های مساجد است، گفت: 
اصل فلسفه کانون ها شناسایی استعداد فرهنگی هنر جوانان است و در قالب ماموریت های فرهنگی و هنری به آنان ابلاغ می شود.  


معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور با تاکید بر اینکه امروز میدان فعالیت گسترده تر شده است و ما نیز باید به مقتضای شرایط فعالیت های خود را به روزرسانی کنیم، تصریح کرد: زبان نوجوان امروز با نوجوان دهه های قبل تفاوت کرده است.  


محمدیان با بیان اینکه نهضت بازگشت به مسجد در سخنان رهبری مورد تاکید قرار دارد، گفت: مسجد پنجره برون رفت از مشکلات کشور است.  


به گفته وی، در راستای الگوی تعالی دختران، نیازمند تشکل سازی نورانی در حوزه دختران بودیم و از آنجا که محور این تحول سازی در مسجد بود، کانون تخصصی خواهران راه اندازی شد.  

کانون‌های تخصصی خواهران در راستای الگوی تعالی دختران تاسیس شده است


وی ادامه داد: از پراکنده کاری در کانون پرهیز کنیم و جوان سازی نیروی انسانی در کانون های مساجد را در دستور کار خود قرار دهیم. مبتنی بر واقعیات جامعه کارها را پیش ببریم.

محمدیان به تفاهم نامه ستاد با سازمان صمت در راستای کارآفرینی بچه های مسجد اشاره کرد و گفت: سامانه بچه های مسجد بستر مناسبی برای ثبت فعالیت کانون های مساجد است.


زیست بوم مجازی تنها یک پیشخوان ارائه خدمت نیست، یک سبک زندگی است گفت: از ظرفیت فضای مجازی برای توانمندسازی اعضای کانون های مساجد استفاده کنید.


وی به راه اندازی سامانه ارتباطات مسجد به شماره ۸۹۴۰ اشاره کرد و گفت: این سامانه گزارش و اخبار مساجد را به گوش ما می رساند. همچنین در افکار سنجی ها هم کمک حال ما است.

کد خبر 1776917

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha