به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نخستین روز از بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم و در نوبت عصر به بررسی صلاحیت ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات پرداختند.
احمد راستینه سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به مخالفت این کمیسیون با برنامههای وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: پس از بررسیهای متعدد پیرامون برنامهها و صلاحیت ستار هاشمی وزیر پیشنهادی اطلاعات و فناوری اطلاعات، صلاحیت او مورد تایید اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی قرار نگرفت.
این درحالی بود که زهرا سعیدی نظر کمیسیون صنایع و معادن درباره وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات را قرائت کرد و از موافقت این کمیسیون با برنامههای ستار هاشمی خبر داد و گفت: وزیر پیشنهادی ضمن معرفی و بیان سوابق عینی و اجرایی خود موضوعات زیر را به عنوان برنامه ارائه نمودند.
وی با تشریح چالشهای پیش روی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: راهبرد کلان و جهت گیریهای سیاسی، قوانین، مقررات اسناد بالادستی، برنامهها شامل توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات، توسعه دولت هوشمند و کاربردی سازی فناوریهای نوین مانند هوش مصنوعی که تاثیرات ایشان در این حوزه و مرتبط است و جزو دانشمندان در این عرصه هستند. در صنایع مختلف توسعه اقتصاد دیجیتال، حمایت توسعه محتوا و خدمات محتوایی در فضای مجازی، توسعه صنعت مجازی و توسعه پست هوشمند.
سعیدی ادامه داد: راهبرد کلان و جهت گیریهای سیاستی ایشان چنین عنوان شد: توسعه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی با بهره گیری از دانش و فناوریهای روز دنیا که از طریق جهت گیریهای سیاستی و برنامهها و اقدامات اجرایی مشخص به سرانجام خواهد رسید. توسعه فناوری برای اقتصاد دیجیتال باعث خواهد شد کشور در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از مواحد هوش مصنوعی و رایانش ابری و اینترنت اشیاء و سایر موارد مرتبط با این حوزه بهره بگیرد و با تنظیمگری خود و همزمان با افزایش کیفیت زیرساختها و خدمات مرتبط زمینه حکمرانی هوشمند با ابزارهای متنوع و توسعه یافته در نهادهای دولتی را فراهم آورد.
وی درخصوص بررسی برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات نیز گفت: در این خصوص برنامههای ارایه شده با قوانین و اسناد بالا دستی از جمله برنامه هفتم پیشرفت، مصوبات شورای راهبردی انقلاب فرهنگی و برخی سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری نظیر سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، پدافند غیرعامل و مصوبات شورای عالی فضای مجازی مطابقت داده شد و به صورت کلی برنامههای ارائه شده از سوی وزیر قابل قبول و مثبت ارزیابی شد. لازم است به منظور برطرف کردن چالشهای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تسهیل همکاری بین مجلس و دولت در تدوین قوانین مورد نیاز برخی ابعاد برنامه به صورت جزئیتر تدوین گردد.
سعیدی با بیان اینکه سوابق علمی، تجربی و تجربیات مرتبط با موضوعات ارتباطات و فناوری اطلاعات است، نظر نهایی کمیسیون صنایع و معادن درباره وزیر پیشنهادی ارتباطات را این گونه اعلام کرد: با سوابق عملکرد، برنامهها و اظهارات آقای دکتر ستار هاشمی در خصوص صلاحیت ایشان برای تصدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات رایگیری به عمل آمد و صلاحیت ایشان برای تصدی وزارتخانه با اکثریت آرا به تایید نمایندگان رسید.
برای تحقق عدالت اطلاعاتی تلاش می کنم
ستار هاشمی در جریان جلسه علنی مجلس درباره برنامه های خود برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اینک در محضر شریف شما نمایندگان ملت میخواهم استواریم را بر عهدی که در همه این سالها با خود داشتم تجدید کنم که برای بهبود وضعیت و پیشرفت همه جانبه کشور از هیچ کوششی فروگذار نکنم در این مسیر و مسیر حرکت به سمت اهداف بلند تسلیم ناملایمات کمبودها و دشواری ها نشوم بلکه همه توان و ظرفیت را برای تحقق بهترینها بسیج نمایم.
وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بی تردید موفقیت در این مهم به جز فضل الهی و همراهی دولت و مجلس و همه همکاران و نهادهای ذی مدخل میسر همکاری و تعامل مهمی که با محوریت ایده رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر پزشکیان تحت عنوان کابینه وفاق ملی امروز رنگ واقعیت به خود گرفته است. بنده در طول مدت فعالیت و خدمات انجام شده چه در دانشگاه و در چه در مدیریت در قوای مجریه و قضائیه از سطوح استانی تا سطوح ملی رویه و دیدگاه هم تعامل اجماع سازی و مفاهمه برای حداکثر نمودن منافع ملی بوده و عمیقاً با ایده وفاق ملی خوی گرفتند. عمیقاً باور دارم دانایی مقدمه توانایی قدرت است علم و قدرت در همسایگی همدیگر قرار دارند بنابراین باور دارم که این همراهی صاحبان علم و اندیشه در کشور را به نحو احسن مورد بهرهبرداری استفاده قرار دهند که انشاءالله موجب حکمرانی کارآمد و عزتمندانه در تمام عرصههای مدیریتی و اجرای کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه نمایندگان عزیز و وکلای محترم مردم اگر ما دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی و رسیدن به جایگاه شایسته در دنیا هستیم راهکار آن رسیدن مرزهای دانش است، خاطرنشان کرد: بیگمان یکی از وزارتخانههایی که میتواند در این راستا پیشرفت کشور را تضمین کند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیشران بسیاری از صنایع مختلف در کشور خواهند بود این صنایع شامل حوزه کشاورزی، بهداشت، صنعت هوایی، خودرو، معدن و همه صنایع عملاً با این حوزه شدند. در حوزههای علوم انسانی در علوم حوزوی بدون امکان استفاده از ظرفیت های اثرگذاری در فضای مجازی و در دنیای پیرامونی میسر نخواهد بود اما از چالشهایی که در این حوزه بایستی به صورت جدی توجه قرار بگیرد بحث انسجام حکمرانی در فضای سایبری و دسترسی عادلانه به اینترنت پرسرعت است ارتقاء سهم صادرات محصولات دانشبنیان و همچنین بحثهای مرتبط با مخاطرات سایبری نقض حریم خصوصی مردم و سرمایه گذاری مناسب در بحثهای زیرساختی در کشور خواهد بود بر این اساس برنامههای خود را ذیل ۶ محور خدمت شما عزیزان تقدیم میکنم .محور اول بحث توسعه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات است یکی از موضوعاتی که به جد در برنامه ما در صورت اعتماد شما نمایندگان عزیز مردم در کار قرار خواهد گرفت.
هاشمی گفت: اگرچه ما توسعههایی را در کشور با استفاده از ظرفیت پهباد به همراه داشتهایم اما این ناترازی بین زیرساخت ارتباطی همراه و ثابت بایستی جبران شود که این مهم میتواند کمک بکند عدالت ارتباطی را در کشور شاهد باشیم. توسعه زیرساخت های ارتباطی به روستاها مهم است که بنده بر خود تکلیفی دارم که به صورت ویژه دنبال کنم؛ چرا که برآمده از همین مناطق محروم هستم و واقعا باور دارم به این نکته که این وظیفه رو بایستی با جدیت بیشتری انشاءالله دنبال کنیم و با حضور نمایندگان محترم مجلس انشاءالله این مهم را با تمام وجود دنبال خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: بحث دولت هوشمند و کاربردیسازی هوش مصنوعی در صنایع نیز قابل توجه است. تلاش ما این خواهد بود که همه رفت و آمدهای غیرضروری را از زندگی مردم کنار بذاریم. انشاءالله با حمایت نمایندگان مردم این مهم را به صورت جدی دنبال میکنیم. بحث هوش مصنوعی میرود که زندگی مردم را دچار تحول جدی بکند. دوستان عنایت بفرمایید آن چیزی که در هوش مصنوعی دارد رقم میخورد در دنیا و محوریت هوش مصنوعی این است که هوش مصنوعی قادر است خلق بکند. یعنی خلاق است به این معنی که میتواند بسراید و تصویری را خلق بکند که امکان تشخیصش از موقعیت ممکن نیست و اتفاقاتی از این دست که میرود اشتغال را تحت تاثیر جدی قرار دهد.
وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخورد ما با هوش مصنوعی در صنایع برخورد فعال خواهد بود. اشتغال هوش مصنوعی البته مثبت است اما نگاه فعال، نگاه موثر به هوش مصنوعی است که یکی از محورهایی است که در کشور انشاءالله به صورت جدی دنبال خواهیم کرد. اقتصاد دیجیتال از موضوعات دیگریست که ما در برنامه به صورت جدی دنبال خواهیم کرد. ما در دهه گذشته شاهد شکل گیری اقتصاد دیجیتال و رشد و نمو شرکت های دانش بنیان هستیم. اما همانطوری که دوستان گواهی میدهند این رشد شتاب دهنده شده است. این اقتصاد را با استفاده از ظرفیتهای مختلف در قالب تامین سرمایه ورود به بورس، ایجاد زیرساخت بورسهای تخصصی میتوانیم گسترش دهیم و این میتواند به ما کمک بکند که مهاجرت نخبگان که یکی از دغدغههای جدی کشور هست را به سمت معکوس شدن هدایت بکنیم.
هاشمی درخصوص حمایت از خدمات محتوایی در فضای مجازی گفت: برنامههایی برای الگوهای اقتصادی برای توسعه محتوا داریم که در آن به دنبال ایجاد محیط امن برای خانواده ها و تولید محتوا براساس فرهنگ کشورمان هستیم.
وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره برنامه اش در حوزه صنعت فضایی نیز گفت: این موضوع را با جدیت و با نگاه تثبیت جایگاه کشور دنبال کرده و از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد اقتصاد فضایی استفاده میکنیم.
هاشمی، رضایتمندی مردم از خدمات پست با محوریت هوش مصنوعی و بهینه سازی فرایندها را از دیگر برنامههای خود برشمرد و افزود: امیدواریم با استفاده از خدمات سکویی و مشارکت بخش خصوصی و تعامل با شرکتهای بینالمللی پستی و حمل و نقل دنبال کنیم.
وی درخصوص شیوه های دستیابی به اطاعات نیز گفت: استفاده از فیلترکشن در فضای مجازی آسیب های جدی به همراه داشته است از جمله آن افزایش هزینه به سبد هزینه خانوار است. همچنین بسیاری از حملات سایبری از طریق فیلترشکن هایی است که به صورت غیرمجاز روی گوشی ها نصب می شود. باورم این است که نتوانسته ایم با ابزارهای موجود دغدغه های رهبر معظم انقلاب را پاسخ دهیم. همان طور که مقام معظم رهبری فرمود فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد پس بر خود تکلیف می دانیم با استفاده از فناوریها به دغدغههای مردم پاسخ داده تا از فرصتهای فضای مجازی حداکثر استفاده شود و آسیبهای استفاده از فضای مجازی را به حداقل برسانیم.
هاشمی تصریح کرد: نگاه ما این است که فضای مجازی با قاعده داشته باشیم لذا دسترسیها را ذیل سیاست های کلی نظام تعریف می کنیم؛ درست است که وزرات ارتباطات مجری سیاست های فضای مجازی و شورای امنیت ملی است اما باور داریم که می توان به عنوان بازوی مشورتی تحلیل های کارشناسی را ارائه داده و با نگاه اجماعسازی و اقناع سازی جلو رویم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به وعده های رییس جمهور باید ارزیابی روند گذشته برای تحقق اهداف فراهم شود لذا باور دارم اصلاح شیوه مدیریت فضای مجازی در چارچوب قوانین و مقررات و با درنظرگرفتن مسائل کشور از طریق اجماع و وفاق ملی و مصوبات شوراها و ساختارها و ذیل سیاست های رهبری ممکن و مقدور است.
مخالفان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر پیشنهادی ارتباطات درباره امکان پذیری رفع فیلترینگ توضیح دهد
مسلم صالحی نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا توضیح دهد آیا وعده رفع فیلترینگ که از سوی رئیس جمهوری مطرح شده است قابلیت تحقق و دست یافتن دارد یا خیر.
وی تشکیل شورای عالی فضای مجازی به دستور مقام معظم رهبری را بیانگر اهمیت و دغدغهمندی معظم له در مدیریت فضای مجازی عنوان کرد و گفت: ایشان بارها بر ضرورت داشتن برنامه و تبدیل تهدیدها به فرصت و رها ننمودن این حوزه تاکید داشتهاند.
صالحی با بیان اینکه فضای مجازی، فناوریهای مرتبط و نرمافزارهای روزآمد میتوانند هم امیدآفرین و نشاط آور و هم موجب رشد و رونق اقتصادی صنعتی و فرهنگی کشور باشد، خاطرنشان کرد: یکی از وعدههای رئیس جمهوری در کارزار انتخاباتی برای جلب اعتماد عمومی معطوف به رفع فیلترینگ بوده است؛ در این خصوص سوالات و انتقاداتی از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات وجود دارد؛ آیا این وعده رئیس جمهور و ایجاد این مطالبه برای جامعه رای دهنده قابلیت تحقق و دست یافتن دارد؟ با توجه به پیچیدگی موضوعات فنی آمیختگی آن با مباحث تقنینی و زیرساختهای عمومی این مقدمات و منظومات چگونه و به چه صورتی و طی چه دوره زمانی و توسط چه مرجعی فراهم میشود؟ چگونه میتوان ضمن دستیابی به محتوای روز تولید شده در فضای سایبری امنیت، این فضا را تامین کرد؟ برای حمایت از کارآفرینی و حمایت از کسب و کارهای الکترونیکی و شبکههای اجتماعی چه برنامهای دارید؟ چه برنامهای برای کاسبان فروش انواع فیلترشکنها دارید؟ از جمله این پرسشها هستند.
وی تصریح کرد: قرار است طبق برنامه اعلامیه وزیر پیشنهادی به کمیسیونهای اقتصادی مجلس سهم اقتصاد دیجیتال به ۱۰ درصد جی دی پی برسد؛ این موضوع با چه راهکاری قرار است تحقق پیدا کند؛ آیا با فیلترینگ و میتوان به این هدف رسید؟ موضوع فضای مجازی امروز میتواند فرصت یا تهدید باشد و این موضوع به این بستگی دارد که وزیر پیشنهادی در این خصوص چه برنامهای داشته باشید. امروز خانوادههای ما با وجود فیلترشکنهایی که به راحتی در اختیار کودکان و نوجوانان قرار میگیرند بزرگترین خطر را فضای مجازی میدانند در صورتی که در دنیا همین فضای مجازی فرصت بینظیر را خلق کرده است که کارآفرینان در بستر این فضا بتوانند نقش عمدهای را در اقتصاد کشور داشته باشند.
با مافیای فروش فیلترشکن مبارزه شود/ لزوم به کارگیری جوان در وزارت ارتباطات
ولی داداشی نیز به عنوان مخالف با ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مشکلات حوزه ارتباطات و آنتن دهی تلفن همراه در نقاط مختلف کشور گفت: چه کسی باید عدم آنتندهی در روستاها و مراکز گردشگری را حل کند؛ آیا وزیر پیشنهادی برنامهای برای حل این مشکل دارد؟
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که وزیر پیشنهادی چه برنامهای برای توزیع عادلانه امکانات در کشور دارد، افزود: وزرات ارتباطات پشتیبانی کننده تمام وزارت خانه ها در سامانهها است که اگر درست و براساس قانون و انصاف نباشد، امکانات نیز درست توزیع نشده و باعث بروز مشکلاتی می شود.
وی با بیان اینکه در کشور مشکل اینترنت داریم، خاطرنشان کرد: طبق قانون برنامه هفتم تکمیل صدردصدی شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت آمده است، برنامه وزیر برای اجرای آن چیست؟ علاوه بر این قطعی سامانهها مشکلاتی را ایجاد کرده است.
نماینده آستارا در مجلس با بیان اینکه اینترنت گران در کشور داریم، گفت: علاوه بر این استفاده از فیلترشکن هزینه زیادی به مردم تحمیل می کند؛ مردم چه گناهی کردند پول فیلترکشن بدهند و اصلا فیلترشکنها چه صیغه ای هستند؟ با مافیای فروش فیلترشکن مبارزه کنید.
برنامه اعلامی هاشمی در محورهای متعدد دارای عبارتهای زیبایی است اما رویکرد او مشخص نیست
حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برنامه اعلامی وزیر پیشنهادی در محورهای متعدد دارای عبارتهای زیبایی است اما رویکرد ایشان مشخص نیست.
موافقان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر پیشنهادی ارتباطات میتواند بخش خصوصی و دولتی را با هم پیوند دهد
احمد فاطمی نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان موافق برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات، گفت: آقای هاشمی مدیری است که در پستهای قبلی خود چه در قوه مجریه و چه در قوه قضاییه چه در بخش خصوصی و چه در مراکز دانشگاهی با چالشهایی که درباره آن سخن گفتهایم دست و پنجه نرم کرده است.
وی افزود: ستار هاشمی میتواند بخش دولتی حاکمیتی و خصوصی را به یکدیگر پیوند دهد و ارتباط کامل را میان دانشگاه بخش دولتی و بخش خصوصی برقرار کند ستار هاشمی ایدههایی درخشان در این حوزه دارد اما واقعیت دیگری نیز وجود دارد همکاران عزیز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمانیست که باید در آن تصمیمات سخت و پیچیده گرفت و ستار هاشمی مرد میدان سخت و پیچیده است در اینجا باید تاکید کنم که دکتر هاشمی نه تنها دانش اخذ چنین تصمیماتی را دارد که مردیست میتواند در زمان مناسب تصمیماتی را بسیار حیاتی هستند مردی که میتوان به خرد او صداقت او امانت داری او و قاطعیت او و سرعت او در تصمیم گیری اعتماد کرد در عین حال باید صفاف و صادقانه بگویم در زمانهای که غرب و شرق بر سر توسعه آخرین فناوریهای ارتباطی در حال نبرد هستند در روزهایی که نرمافزارهای هوش مصنوعی ما را هر روز با اتفاقات جدید شگفت زده میکنند، در دورانی که نبردهای میدانی جای خود را به نبردهای سایبری دادند.
جای پای وزیر پیشنهادی ارتباطات در تمامی زمینه های فناوری وجود دارد
حجت الاسلام مجتبی ذالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نیز به عنوان موافق برنامه های وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: نمیتوانید عرصهای را در کشور در زمینه آی تی، دولت الکترونیک، ایجاد پلتفرمها، گسترش فضای الکترونیکی و استفاده از فضای مجازی و فضای سایبر و اینترنت به نظر بیارید که آنجا جای پای تاثیرگذاری جناب آقای ستار هاشمی مشهود نباشد.
وی با بیان اینکه امروز داریم دولت الکترونیک را ترویج میدهیم، افزود: امروز حاکمیت ملی کشورها حاکمیت اقتصادی پولی و بانکی حاکمیت نظامی و امنیتی اجتماعی و سیاسی و فرهنگی متاثر از فضای مجازی و اینترنت است. در آینده نزدیک این مصاف بسیار مهیبتر خواهد شد با اجرایی شدن پروژه بسیار گسترده استارلینگ و فعال شدن دهها هزار ماهواره در مدار لئو مدار لئو و ژئو و ماهوارههای مختلف پژوهشی مخابراتی تجاری جاسوسی در بالای سر ما شرایط بسیار پیچیده ای خواهیم داشت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز حملات سایبری میتواند پدافند غیرعامل ما رت تحت تاثیر قرار بدهد. امروز باید بپذیریم که اقتصاد مردم ما ارتباط ما با دنیا تبادل اطلاعات ما به میزان اقتدار ما در عرصه فضای مجازی بستگی دارد. کسی نمیتواند این را انکار کند. امروز ظهور پلتفرمها پیام رسانها و بدافزارها باجافزارها نرمافزارها میتواند همه ابعاد زندگی ما را تحت تاثیر قرار بدهد. چه کسی میتواند پرچم مقابله و مبارزه را در این عرصه با جنگ نرم دشمن روایتها در فضای مجازی از حوادث مختلف صیانت از منافع ملی به دست بگیرد که مردم ما بتوانند بهره لازم را از این عرصه و امتیاز که نتیجه قرنها تلاش علمی بشر است تامین کند و خطرات و ناامنیها رو از مردم ما دفع کند.
وی افزود: امروز تشکیل شبکه ملی اینترنت پایهای که در تامین موتور جستجو فضای ابری محتوای لازم پلتفرمهای لازم و همه نیازمندیها به شکل که هم تهدیدات را دفع کند و هم ارتباط دانشمندان ما پژوهشگران، نخبگان، تجار ما را با دنیا بتواند تامین کند امروز یک نیاز و ضرورت جدی است. خبر دارید دیدهاید که در همه آشوبها آن چیزی که امنیت تهدید میکند استفاده از فضای مجازی توسط دشمن است. ممکن است گزینههای متعددی برای این مسئولیت وجود داشته باشند .
نماینده مردم قم تاکید کرد: تشکر جدی از جناب آقای دکتر پزشکیان دارم که یک نخبه جوان را سکاندار این کشتی ترقی و تعالی قرار داده است. برادر عزیزم جناب آقای دکتر ستار هاشمی از دو درصد نخبگان برتر دنیا در این عرصه است. شما نمیتوانید عرصهای را در کشور در زمینه آی تی، دولت الکترونیک، ایجاد پلتفرمها، گسترش فضای الکترونیکی و استفاده از فضای مجازی و فضای سایبر و اینترنت به نظر بیاورید که آنجا جای پای تاثیرگذاری جناب آقای ستار هاشمی مشهود نباشد. عزیزانی هم که به عنوان مخالف صحبت کردند ضمن احترام به فرمایشاتشان نکته جانداری نگفتند که رد مسئولیت ایشان باشد. از ابتدا پیشنهاد وزارت به ایشان تا قطعی شدن این مسئولیت و معرفی به مجلس یک هفته زمان نشده است. ما چه توقعی داریم که یک برنامه منسجم و مدون کاربردی که نیاز به بررسیهای گسترده دارد در کمیسیون تخصصی مطرح بشود که ملاک رد یا تایید کمیسیون باشد؟ بنابراین با توجه به نخبگی، فرزانگی سو وابق گسترده علمی رشدی که بدون وابسته به هیچ جریان سیاسی اتفاق افتاده است باید به ایشان اعتماد کرد.
هاشمی با پیچ و خمهای وزارت ارتباطات به خوبی آشناست
کمال حسین پور نماینده مردم سردشت در مجلس شورای اسلامی نیز در موافقت با گزینه پیشنهادی دولت چهاردهم برای تصدی سکان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: دکتر هاشمی مراحل پیشرفت کاری خود را به صورت سلسله مراتبی و از مدیر کلی در استان فارس گرفته تا معاونت نوآوری وزارت ارتباط با سختکوشی و پشتکار گذرانده است و با پیچ و خمهای این وزارتخانه به خوبی آشنایی دارد و این مزیت میتواند به ایشان در تعامل پویا با بدنه وزارتخانه و چالشهای آن کمک ارزشمندی نماید.
نظر شما