برپایی ۸۰۰ موکب کانون‌های مساجد کشور در مسیر پیاده روی اربعین

مدیر کمیته اطلاع‌رسانی مواکب حسینی کانون‌های مساجد کشور با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد با برپایی ۸۰۰ موکب در مناطق مرزی و مسیر پیاده روی اربعین به زوار اباعبدالله الحسین(ع) خدمت رسانی می کنند گفت: بیشترین سهم استانی کانون فرهنگی و هنری مساجد متعلق به استان اصفهان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، حجت‌الاسلام پیمان قربانی‌پور، مدیر کمیته اطلاع‌رسانی مواکب حسینی کانون‌های مساجد کشور در نشست خبری ستاد فعالیت مواکب کانون‌ها در مسیر پیاده‌روی اربعین گفت: ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بنابر وظیفه ذاتی خود، امسال نیز در حوزه‌های فرهنگی، هنری و خدمت رسانی در ایام برگزاری پیاده روی عظیم اربعین حسینی در داخل کشور و  در کشور عراق، فعالیت‌های گسترده‌ای دارد.

وی افزود: ستاد اربعین کانون‌های مساجد برای سومین سال متوالی است که تحت عنوان " قرارگاه حسینی کانون‌های فرهنگی _هنری مساجد کشور" تشکیل شده و امسال ۸۰۰ موکب به زوار اربعین خدمت‌رسانی می‌کنند که سهم استان اصفهان از این تعداد، مشارکت ۱۳  کانون فرهنگی و هنری است که با برپایی موکب در مرزها و در کشور عراق به زائران اربعین خدمت رسانی می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه مواکب کانون‌های مساجد به وسیله بچه‌های مساجد اداره می‌شوند، تصریح کرد: در ستاد اربعین کانون‌های مساجد ۱۵ قرارگاه تشکیل شده که ۸ قرارگاه مرزهای شرقی و غربی مستقر شده و ۷ قرارگاه دیگر در داخل ایران و عراق فعالیت دارند.

حجت‌الاسلام قربانی‌پور با اشاره به استقرار برخی از مواکب کانون‌های مساجد در مرزهای شرقی کشور گفت: قرارگاه پیامبر اعظم (ص) در مرز میرجاوه که توسط اهل سنت اداره می‌شود و اکثر زوار پاکستانی از این مرز عبور می‌کنند و تاکنون حدود ۲۳ هزار نفر از این مرز عبور کرده‌اند؛ علاوه بر این قرارگاه امیرالمؤمنین(ع)، موکب حضرت زهرا (س) و کانون فرهنگی شهدای دولت‌آباد نیز از نیز از طرف استان اصفهان در مرزهای شرقی مشغول به خدمت‌رسانی هستند.

مدیر کمیته اطلاع‌رسانی مواکب حسینی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: قرارگاه حضرت زهرا(س) در مرز چزابه، قرارگاه امام حسن مجتبی در مرز شلمچه، قرارگاه امام سجاد(ع) در مرز خسروی، قرارگاه امام باقر (ع) که در مرز باشماخ توسط اهل سنت اداره می‌شود، قرارگاه امام جعفر صادق(ع) در مرز تمرین و قرارگاه امام حسین(ع) در مرز مهران از دیگر قرارگاه‌های کانون مساجد در ایام اربعین است.

وی افزود: موکب امام حسن عسگری(ع) در کربلا روزانه ۱۸ هزار قرص نان پخت و توزیع می‌کنند؛ نکته قابل توجه آنکه ۳۰ تن از خادمین این مسجد زیر ۱۸ سال سن دارند و علاوه بر خدمات‌رسانی به زوار، در موضوعات فرهنگی و تبلیغی فعالیت می‌کنند.

قربانی‌پور گفت: موکب امام باقر(ع) استان زنجان و موکب رسانه‌ای فجر به طور تخصصی در حوزه رسانه فعال هستند و در زمینه‌های تولید محتوا، فضاسازی و  طراحی پوستر فعالیت دارند و امکان ارتباط اینترنتی، پخش و بازتاب رسانه‌ای را برای مواکب فراهم می‌کنند.

قربانی‌پور تصریح کرد: علاوه بر موارد فوق از استان فارس یک موکب مجهز با قریب ۱۱۰ نفر تیم پزشکی اعزام شده و در کنار تل زینبیه مستقر شده و به زوار در حوزه پزشکی خدمات‌دهی می‌کند. علاوه بر این موکب حیدر کرار نیز ۵۰ هزار بسته فرهنگی ویژه اربعین آماده کرده‌اند که در اختیار زوار شهر نجف اشرف قرار می‌گیرد.

مدیر کمیته اطلاع‌رسانی مواکب حسینی کانون‌های مساجد کشور بیان کرد: موکب حضرت شریفه بنت‌الحسن(س) یزدان‌شهر اصفهان، در نجف اشرف، حی‌المهندسین، شارع‌الخیمه قرار دارد. همچنین خرید شیرخشک برای غرفه حجت اکبر، آقا علی‌اصغر نذر شیرخشک باب‌الحوایج، علی‌اصغر(ع) در عمود ۱۴، ما را یاری می‌کنند.

وی با تاکید بر نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در انتقال مفاهیم و پیام معنوی پیاده‌روی اربعین اضافه کرد: زیارت اربعین، تلاوت قرآن کریم، اسکان، اطعام زائران، ارائه خدمات به گمشدگان، اجرای برنامه‌های فرهنگی هنری و توزیع وعده‌هایی غذایی از جمله فعالیت موکب‌های کانون‌های مساجد کشور است.

قربانی‌پور با اشاره به اینکه مواکب کانون‌های فرهنگی هنری مساجد با حمایت‌های مردمی و خیرین دایر شده است، تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به اعتبار جایگاه مردمی که دارند در ایام اربعین حسینی در کشورهای عراق و ایران، در خدمت زائران حضرت سیدالشهدا (ع) بوده و در کنار سایر جریانات خودجوش مردمی، در تلاش هستند خدمتگزاری شایسته‌ای را به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) داشته باشند.

کد خبر 1777807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha