خبرگزاری شبستان-خراسان جنوبی؛ زینب روحانی مقدم- طلبگی و روحانیت یکی از مهمترین نقش ها در سنگر جهاد تبیین است به خصوص در این روزهایی که دشمن جنگ ترکیبی و فرهنگی را به راه انداخته و جوانان ایران زمین را نشانه گرفته است.
حضور روحانیون و طلاب در مناطق و محروم و روستایی بسیار اهمیت دارد چرا که جوانان، نوجوانان و کودکان روستایی به دور از امکانات شهری بیشترین زحمات را برای این سرزمین می کشند و نیازمند آگاه شدن و رسیدن به بصیرت هستند.
بصیرت افزایی در روستاها و جهاد تبیین به منظور بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و حتی بیان احکام و آرمان های دین مبین اسلام از مهم ترین وظایف طلاب و روحانیون جهادی در امر تبلیغ است که باید مورد توجه قرار گیرد.
طلبه جهادگر دهه هفتادی در امر تبلیغ
حجت الاسلام «سیدبلال اسداللهی» یکی از طلاب جهادگر در امر تبلیغ است که یک طلبه دهه هفتادی محسوب می شود و تنها با داشتن ۳۱ سال سن در روستاهای مختلف به امر تبلیغ پرداخته است. از این طلبه جوان در همایش «مثل ابراهیم» به عنوان فعال نمونه مساجد کشور در مسجد مقدس جمکران در جمع ٣١٣ نیروی فعال برتر فرهنگی از سراسر کشور تجلیل به عمل آمد.
این طلبه جوان و جهادگر که اکنون در روستای چاهک شهرستان قاین به امر تبلیغ می پردازد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان گفت: از سال ۸۶ وارد حوزه علمیه شهرستان قائن شدم و در سال ۹۳ وارد دانشگاه علوم اسلامی رضوی شدم که حوزه و دانشگاه را در کنار همدیگر گذراندم.
وی در خصوص علت روی آوردنش به سمت طلبگی عنوان کرد: خانواده و علاقه خودم سبب شد تا این راه را انتخاب کنم و برادر بزرگترم هم طلبه هستند و این موضوع شوق من را جهت خدمت در امر روحانیت افزایش داد.
حجت الاسلام اسداللهی به علت حضورش در امر تبلیغ در روستاها اشاره کرد و افزود: وظیفه خودم دانستم تا بعد از اتمام سطح ۳ حوزوی و کارشناسی رشته فقه و مبانی حقوق دانشگاه برای نشر دین جدم رسول الله(ص) راهی روستا شوم و به تبلیغ دین مبین اسلام بپردازم.
این طلبه جوان با اشاره به فعالیت هایش در روستاهای مختلف گفت: روستاهایی که برای امر تبلیغ مناسبتی رفتم در کرمان، جیرفت و فردوس و قاین بوده است.
توجه به ۶ موضوع اصلی روستای چاهک قاین
این طلبه جوان در مورد فعالیت های خود در روستای چاهک شهرستان قاین اظهار داشت: در راستای تحقق طرح محلات اسلامی که از سوی بسیج ابلاغ شد بر آن شدیم تا جلسه ای را تشکیل دهیم. در این راستا با مشارکت ۳۳ نفر اصلی که با زیر مجموعه حدود ۱۲۰ نفر از طیف ها و سن و سال های مختلف بودن یک کارگروه تشکیل دادیم.
وی در ادامه گفت: بر این اساس ۶ موضوع مهم شامل اشتغال، فضای مجازی، عمران و آبادانی، بهداشت و خانواده، فرهنگی و تربیت بدنی و سازندگی و محرومیت زدایی در کارگروه مطرح شد.
حجت الاسلام اسداللهی ادامه داد: در بحث اشتغال یک سوله برای اشتغال بانوان روستا احداث کردیم و حدود ۳۰ نفر از بانوان روستا در این مکان مشغول به فعالیت در امر خیاطی هستند.
این طلبه جوان درخصوص اقدامات انجام شده در امور فرهنگی و ورزشی روستا گفت: راه اندازی سالن ورزشی روستا و برگزاری اردوهای سیاحتی و زیارتی و حضور در مدارس و بازی و سرگرمی در مدارس در زنگ های تفریح و برگزاری کلاس مشاوره خانواده و بررسی مشکلات خانواده و طلاق را در دستور کار داشتیم.
وی در ادامه عنوان داشت: از دیگر برنامه های انجام شده می توان به ثبت وقف برای مراسم اهل بیت(ع) و کمک های مومنانه، اهدای بخاری در اول فصل زمستان برای افراد نیازمند و اطعام مهدوی و پخت غذا در روزهای جمعه و برگزاری کلاس حفظ قرآن با حضور اساتید استانی اشاره کرد.
حجت الاسلام اسداللهی ادامه داد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درخصوص بحث جوانی جمعیت و فرزند آوری اقداماتی را برای معرفی افرادی که مشکل هزینه درمان دارند انجام دادیم.
نظر شما