به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، روح اله خدابنده لو، مدیرکل بهزیستی استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کار در اورژانس اجتماعی که صرفا با آسیب های اجتماعی سروکار دارد باارزش است و خدمت در این مجموعه طبع بلند و روحیه ی بزرگی را می طلبد.
وی با بیان اینکه بهزیستی توانسته است خدمات تخصصی خود را به صورت شبانه روزی در اختیار تماس گیرندگان با خط اورژانس اجتماعی و خدمات سیار ۱۲۳ قرار دهد افزود: از ابتدای سال تاکنون این تیم اقدام به مداخله به۳ هزار و ۲۸۹ نفر از تماس گیرندگان در معرض آسیب های اجتماعی و آسیب دیده و سایر افراد در معرض بحران کرده است.
خدابندهلو تصریح کرد: ۵ مرکز اورژانس اجتماعی و با ۶ خودرو در شهرستان های زنجان، خدابنده، ابهر، خرمدره و طارم به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و افرادی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر میبرند خدمات تخصصی ارائه میدهد.
این مقام مسئول عنوان کرد: ارائه خدمت در مرکز مداخله اورژانس اجتماعی به دو شکل خودمعرف و ارجاعی از سوی خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی، سایر مراکز بهزیستی، مراجع قضایی، نیروی انتظامی و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی و به شکل سرپایی و نگهداری موقت است.
خدابنده لو ادامه داد: در این مرکز پس از پذیرش و ارزیابیهای تخصصی اجتماعی، روانشناختی، بهداشتی، درمانی و حقوقی، تیم تخصصی مرکز با توجه به ارزیابیهای صورت گرفته و متناسب با نوع مشکل مراجعه کننده، تصمیمگیری کرده و سپس نسبت به ارائه خدمات تخصصی به افراد اقدام می کند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان، بازگشت به خانواده را از مهمترین اهداف اورژانس اجتماعی برشمرد و گفت: در صورت نیاز با توجه به شرایط، مراجعه کنندگان به مراکز زیر مجموعه امور آسیب دیدگان اجتماعی مراکز خانه سلامت، مرکز تلاش و خانه امن و... ارجاع میشوند.
وی یادآور شد: مراکز اورژانس اجتماعی خدمات تخصصی به موقع و در دسترس را برای گروههای هدف که شامل کودکان آزاردیده، همسران آزار دیده، سالمندان آزاردیده، معلولان آزاردیده، افرادی که قصد خودکشی دارند و یا اقدام به خودکشی کرده اند، دختران و پسران فراری از منزل، دختران و زنان در معرض آسیب و یا آسیب دیده اجتماعی، افراد دارای اختلاف خانوادگی حاد و سایر افرادی که در شرایط بحرانی قرار دارند در تمامی گروههای سنی و به صورت شبانه روزی و رایگان ارائه می دهد.
نظر شما