۶۷ درصد از مددجویان کمیته امداد زنجان، زنان سرپرست خانوار هستند

صالحی با اشاره به اینکه ۶۷ درصد از مددجویان کمیته امداد زنجان زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: همچنین ۳۳ درصد مددجویان را هم خانواده های دارای سرپرست مرد تشکیل می دهد.

روح اله صالحی، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان با اشاره به بخشی از اقدامات کمیته امداد استان در ماه‌های اخیر گفت: براساس آمارهای موجود ۴۴ درصد مددجویان ساکن شهر و ۵۶ درصد نیز ساکن روستا هستند.

وی با اشاره به اینکه به لحاظ بعد جمعیتی؛ ۱۴ هزار خانوار روستایی تحت حمایت کمیته امداد زنجان هستند، افزود: همچنین تعداد خانوارهای شهری هم ۱۱ هزار و ۲۸۳ نفر است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: راهبرد اصلی کمیته امداد در حوزه خدمت‌رسانی به جامعه هدف این نهاد توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای مددجویان  عزیز تحت حمایت از طریق ایجاد اشتغال است.

صالحی گفت: به منظور توانمندسازی و زمینه‌سازی برای استقلال اقتصادی مددجویان تحت حمایت خدمات متنوعی به جامعه هدف این نهاد در طول سال ارائه می شود.

وی با بیان اینکه با ارائه این خدمت مددجویان مشمول و بهره مند از خدمات این نهاد در این بخش در یک بازه زمانی مشخص و برقراری مستمری تأمین اجتماعی، توانمند و از چرخه این نهاد خارج می شوند، ‌ تصریح کرد: واریز حق بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار و مجریان طرح های اشتغال سرمایه گذاری برای آینده این خانواده ها بوده و تلاش می کنیم با تقویت این خدمات فرآیند خدمت رسانی تا رسیدن این عزیزان به توانمندی  با رویکرد توانمندسازی به صورت هدفمندی استمرار می یابد.

پرداخت ۶۵۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان زنجانی

 مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای کمیته امداد در حمایت از جامعه هدف این نهاد ارائه خدمات معوض است، اظهار کرد: در همین راستا تسهیلات کم بهره برای حل مشکلات مددجویان پرداخت می شود.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۵۵ فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۱۳۸ میلیارد و ۴۶۳ میلیون ریال به مددجویان زنجانی پرداخت شده است.

صالحی با اشاره به اینکه تسهیلات پرداختی در حوزه اشتغال مسکن، تسهیلات کارگشایی، درمان، ازدواج، هزینه‌های تحصیلی بوده است، بیان کرد: خیرین در پرداخت این تسهیلات نقش بسزایی داشتند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با قدردانی از مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان در ترویج سنت حسنه قرض‌الحسنه، اظهار داشت: مشارکت خیران در برنامه‌های اجرایی این نهاد از طریق سپرده گذاری در صندوق امداد ولایت در کنار ترویج سنت قرض‌الحسنه زمینه کمک و تامین منابع برای رفع نیاز خانواده‌های تحت حمایت را بیش از پیش فراهم می کند.

وی تصریح کرد: خیران و نیکوکارانی که تمایل به مشارکت در این طرح را دارند، سپرده‌گذاری آنها در حساب صندوق امداد ولایت باقی می‌ماند تا زمینه پرداخت تسهیلات به نیازمندان فراهم شود.

۳۱۲۹ مددجوی زنجانی از کمک هزینه درمانی کمیته امداد بهره مند شدند

صالحی با اشاره به اینکه تمامی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد این استان دارای بیمه درمانی پایه هستند، اضافه کرد: کمیته امداد از استان های برتر در ارائه خدمات به این گروه هدف است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به خانواده‌های نیازمند در راستای بهبود سلامت جسمی آن‌ها، یکی از رویکردهای اصلی این نهاد است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: در همین راستا امسال ۳ هزار و ۱۲۹ مددجوی زنجانی از کمک هزینه درمانی کمیته امداد بهره مند شده اند که شامل گروه های مختلف مددجویی است.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۱۷۹ مددجوی زنجانی نیز از خدمات این نهاد در بحث ارتقای شاخص های نیازمندان بهره مند شده اند.

صالحی افزود: تلاش می کنیم نیازهای  بهداشتی مددجویان تحت حمایت در سایه بهره گیری از مشارکت خیران، مؤسسات ونهادهای خیریه فعال در حوزه درمان  و مراکز نیکوکاری در کمترین زمان و بهترین شکل مرتفع شود.

اعزام ۱۳۷۷ نفر به اردوهای زیارتی و تفریحی

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه کمیته امداد تلاش می‌کند با کشف استعدادهای جامعه هدف در راستای توانمندسازی و رشد آنان اقدام کند، خاطرنشان کرد: اوقات فراغت فرصت مناسبی برای تقویت استعدادها و مهارت‌هاست و ما ضمن اینکه به بحث تحصیل توجه می‌کنیم به موضوع آموزش کار، مهارت و زندگی نیز توجه داریم زیرا معتقدیم همه موضوعاتی که در زندگی افراد مؤثر است باید رشد کند.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه در حوزه غنی‌سازی اوقات فراغت برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد استان زنجان برنامه داریم، اظهار کرد: ۱۳۷۷ نفر در قالب برنامه‌های اردویی و زیارتی اجرا شده است.

وی اضافه کرد:کمیته امداد، یکی از نهادهایی است که همزمان با آغاز فصل تابستان برنامه های گسترده ای را برای پر کردن اوقات فراغت مددجویان تحت پوشش خود تدوین کرده است.

صالحی تصریح کرد: اجرای برنامه‌های کتابخوانی و پژوهش، اعتقادی، اخلاقی و قرآنی شامل شرعیات، احکام، روخوانی، تجوید و احکام، نهج البلاغه و مهارت های زندگی برای پسران و دختران از جمله این آموزش هاست.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: کمیته امداد، دانش‌آموزان توانمندی را در مجموعه خود دارد که باید از ظرفیت آنها استفاده کند.

کد خبر 1779491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha