حجت الاسلام علیرضا لیاقتی-مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار داشت: تربیت پیامبر اکرم(ص) طبق روایات خصوصا نهج البلاغه در خطبه قاصعه، تحت نظارت مستقیم خدا بوده لذا از سلوک و رفتار ایشان تعبیر به خلق عظیم شده است.
وی ادامه داد: بنابراین تمام وجوه خیر در اعلا مراتبش در نزد ایشان یافت می شود و برخی از وجوه خیر در رسالت ایشان می توان به تربیت مبتنی بر محبت توسط حبیب الله مومنان خدا را از همه چیز بیشتر دوست دارند «الذین امنوا اشد حبا لله» اشاره کرد و خداوند متعال برای نشان دادن شواهد صدق این ادعا می فرماید که «ان کنتم تحبون الله فاتبعونی یحببکم الله؛ ای پیامبر به مومنین بگو: اگر از من پیروی کنید در ادعای خود که دوست داشتن خداست صداقت دارید و در این صورت شما هم محبوب خدا می شوید.»
حجت الاسلام لیاقتی با بیان اینکه تربیت عام و فراگیری که مانع از بدی ها است یکی دیگر از وجوه پیامبر اکرم(ص) است، افزود: رسالت پیامبر(ص) بر اساس رحمت به همه انسان ها بود و تربیت ایشان بر اساس رشد و تعالی در پرتو علم و حکمت و تزکیه بود.
مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی بیان کرد: از دیگر وجوه ایشان می توان به رحمت اشاره کرد و اساس ارتباط تشکیل جامعه مومنین و سرسختی در برابر دشمنان این جامعه است«محمَّدࣱ رَّسُولُ ٱللَّهِۚ وَٱلَّذِینَ مَعَهُۥٓ أَشِدَّآءُ عَلَی ٱلۡکُفَّارِ رُحَمَآءُ بَینهم».
وی تاکید داشت: در فضای اجتماعی کنونی که درگیر آفت بدبینی و اتهام زنی و بی انصافی نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، نسخه کارآمد و اثرگذار همان احیای سنت های تربیتی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله است، تربیتی که اساس محبت و رحمت که معرفت و شناخت است را داشته باشد.
حجت الاسلام لیاقتی در ادامه گفت: تا کسی را به درستی نشناسیم و باور نکنیم نه تنها او را دوست نمی داریم که به دنبالش نمی رویم و تبعیت نمی کنیم و شاید عبارت جهاد تبیین در کلام رهبر معظم انقلاب اشاره به همین مساله دارد که چون مردم خدمات و برکات نظام را نمی شناسند در مواضع سیاسی خود منصفانه عمل نمی کنند و ناخواسته از آن ناراضی هستند و گله می کنند.
مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی با تاکید بر اینکه حیات نبوی حیات سعادت است که ما را بدان دعوت می کنند، افزود: این موجب بقاء و جریان جوامع انسانی می شود و مهمترین عامل حیات هم ایمان و عمل صالح است.
وی در ادامه عنوان کرد: ایمان و عمل صالح جز در بستر اطاعت از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و محبت او حاصل نمی شود و طبیعتا کسی که انسان را به حیات طیبه برساند به دنبال خونریزی و قتل به ناحق و قساوت قلب نیست.
حجت الاسلام لیاقتی با بیان اینکه پیامبر اسلام(ص) برای همهی انسان ها این سعادت را می خواهد، افزود: لذا دشمن تلاش دارد دلیل تمام مخالفت خود را که منجر به نزاع تاریخی حق و باطل شده و منفعت طلبی آن ها منجر به چنین قتل ها و خونریزی ها و فسادها شده است را به گردن جریان حق بیندازد.
مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر حوزه تاریخ و کلام اسلامی بیان داشت: بنابراین تصویری ناپسند از سردمدار جریان حق یعنی رسول اکرم صلی الله علیه و آله خواسته نشان دهد و سخنی از رفتار زشت و حق گریزی خود به میان نمی آورد.
نظر شما