نقش مربیان قرآنی در توسعه فرهنگ قرآنی بی بدیل است

مسئول دبیرخانه هیات نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با بیان اینکه اهمیت برگزاری دوره های تخصصی برای مربیان قرآن، گفت: این قشر از جامعه در توسعه فرهنگ قرآنی نقش بی بدیلی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیات نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان، امروز ( 9 مهر) در حاشیه برگزاری آزمون پایان دوره روش تدریس قرآن کریم، گفت: در دوره آموزشی که برای مربیان قرآنی برگزار شد در 8 جلسه استاد منوچهر گرامیاری از مدرسین باسابقه این استان مربیان را با اصول و روش های تدریس قرآن آشنا کرد.


وی افزود: در این دوره آموزشی، مربیان قرآنی ضمن تعمیق ارتباط خود با قرآن کریم، با فنون و روش های نوین، علمی و تخصصی تدریس و آموزش روخوانی و روان خوانی قرآن‌کریم با هدف جذب هرچه بیشتر مشتاقان فراگیری قرائت کلام وحی، آشنا شدند.


گلباغی اظهار داشت: شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در دوره‌های آموزش قرائت قرآن کریم روخوانی و روانخوانی قرآن، خودکفایی آموزشی در راستای تحقق و اجرای نهضت قرآن‌آموزی و انتقال مهارت های تدریس قرائت و حفظ قرآن به مربیان قرآنی از جمله اهداف این دوره آموزشی بود.


وی با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم، افزود: مربی قرآن همانند تربیت قرآنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.


مسئول دبیرخانه هیات نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان خاطر نشان کرد: نقش مربی قرآن در یادگیری و یاددهی قرآن آموزان را بسیار تاثیرگذار عنوان کرد و تصریح کرد: وظیفه مربیان قرآن بسیار خطیر و سنگین است.

 

 گفتنی است، در پایان این آزمون به مربیانی که به صمرت عملی و کتبی دوره را با موفقیت بگذرانند گواهینامه پایان دوره داده خواهد شد.

 

 پایان پیام/ 

کد خبر 178016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha