به گزارش خبرگزاری شبستان، اداره امور اسلامی شارجه، از پذیرش طرح این اداره از سوی سلطان القاسمی، حاکم شارجه مبنی بر ساخت ۱۰۰ مسجد جدید در این امارت خبر داد.
در این طرح ۴۰ مسجد جایگزین مساجد فرسوده و قدیمی خواهند شد و ۶۰ مسجد دیگر نیز در محلات مختلف امارت شارجه که فاقد مسجد هستند، ساخته خواهند شد.
عبدالله السبوسی، رئیس اداره امور اسلامی، ضمن تقدیر از حاکم شارجه برای موافقت با طرح جایگزینی مساجد جدید از هزینه ۱۵۵ میلیون درهمی در این برنامه خبر داد؛ به گفته وی این اداره همزمان در حال ساخت ۶۰ مسجد دیگر با هزینه ۶۴۵ میلیون درهم است؛ درمجموع ۸۰۰ میلیون به اجرای طرح ساخت مساجد جدید اختصاص داده شده است.
به گفته السبوسی با ساخت این مساجد، امارت شارجه از نظر تعداد مساجد به امارت پیش تاز در سطح ملی و منطقهای تبدیل خواهد شد.
توجه به معیارهای زیست محیطی در ساخت این مساجد نیز از دیگر جنبههای برجسته و متمایز در ساخت مساجد جدید است؛ استفاده از مصالح سازگار با محیطزیست، استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر در کنار بهرهگیری از فناوریهای جدید به منظور استفاده بهینه از انرژی، معیارهایی است که رعایت آنها در ساخت مساجد جدید ضروری است.
در راستای لزوم توجه به معیارهای زیستمحیطی، امارت دبی روز گذشته اعلام کرد مسجد الریان در منطقه حتا گواهینامه «انرژی صفر» را دریافت کرده و بدین ترتیب تبدیل به اولین عبادتگاه در جهان شده که در راستای بهینهسازی مصرف انرژی موفق به کسب این گواهینامه شده است.
سعیدمحمد الطایر، مدیرعامل اداره آب و برق امارت دبی با اعلام این خبر گفت، مسجد الریان الگویی از ساختمانهای پایدار است، زیرا حداقل ۱۵۰ درصد انرژی موردنیاز سالانه خود را از طریق پنلهای خورشیدی تأمین میکند.
نظر شما