به گزارش خبرگزاری شبستان از استان مرکزی، کورش طالبی در جلسه هماهنگی و بازدید کشاورزان منتخب استان مرکزی از نیروگاه های خورشیدی، گفت: تاکنون ۲۱مزرعه خورشیدی به میزان ۱۸۶۱کیلو وات در استان مرکزی احداث شده است.
مشاور مدیرعامل و مجری طرح های نیروگاه های تجدید پذیر شرکت توزیع برق استان مرکزی،افزود: دستورالعمل و بستههای حمایتی ویژهای وزارت نیرو برای احداث نیروگاه های خورشیدی لحاظ کرده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ روز در سال در کل کشور از نعمت روزهای آفتابی بهره مند هستیم،افزود: با پیگیری نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی تسهیلات ویژه ای برای احداث مزارع خورشیدی پیش بینی شده و سرمایه گذاری در این بخش فعالیتی سود آور و زود بازده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: ناترازی تولید و مصرف برق در سالهای اخیر و افزایش آلودگی هوا تغییر نگرش جدی در توسعه و احداث حوزه انرژیهای تجدیدپذیر را دوچندان کرده است.
علی صفری افزود: کشاورزانی که دارای پست اختصاصی هستند و در صورت همکاری با شرکت توزیع نیروی برق از طریق احداث و بهره برداری از نیروگاه های تجدیدپذیر(خورشیدی) با ظرفیت ۸۰درصد دیماند مصرفی چاه کشاورزی و با احداث نیروگاه، برق مصرفی خود را تامین کنند علاوه بر اینکه از کل محدودیتهای مدیریت بار که هرسال (از ابتدای خرداد تا پایان شهریور)است از شمول برنامه های مدیریت بار خارج خواهند شد در سایر ایام سال نیز می توانند در آمد زایی خوبی داشته باشند .
نظر شما