به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «آناتولی»، اتحادیه جهانی علمای مسلمان از جهان اسلام خواست تا اقدام فوری عربی-اسلامی برای مقابله با عملیات نظامی اسرائیل در غزه و لبنان انجام دهد.
«علی محی الدین القرهداغی»، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» از جهان اسلام و عرب خواست برای رسیدگی به تجاوزات صهیونیستی یک نشست اضطراری تشکیل دهند.
وی هشدار داد که اقدامات اسرائیل نه تنها غزه و لبنان را هدف قرار می دهد، بلکه تهدیدی گستردهتر برای تمام پایتختها و کشورهای عربی و اسلامی به شمار میرود.
القرهداغی بر ضرورت وحدت در سراسر جهان اسلام تاکید کرد و گفت: اختلافات سیاسی یا فرقه ای نباید مانع اقدام جمعی علیه پروژه صهیونیستی شود.
وی گفت که رژیم صهیونیستی هنگام نسل کشی مسلمانان بین آنها تفاوتی قائل نمی شود و مسلمانان نباید در این زمینه دچار تفرقه شوند.
رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان ضمن اشاره به اینکه درگیریهای جاری بر همه مسلمانان تاثیر می گذارد، خواستار حمایت از غزه از جمله کمکهای نظامی، اقتصادی و بشردوستانه به این منطقه شد.
القرهداغی همچنین به کشورهای مسلمان پیشنهاد کرد که اقدامات اقتصادی مانند توقف صادرات نفت و گاز و قطع روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی را برای پایان دادن به تجاوز در نظر بگیرند.
القرهداغی در ادامه از انفعال کشورهای جهان در قبال جنایات و تجاوزهای رژیم صهیونیستی انتقاد و تاکید کرد که سکوت در برابر سیاستهای اسرائیل تنها درد و رنج مردم منطقه را تشدید می کند.
وی خاطرنشان کرد که آنچه امروز از حملات به لبنان و غزه شاهد آن هستیم، حمله به عزت مردم و سرزمین ما است و نمی توان اجازه داد که ادامه یابد.
ارتش اسرائیل از صبح روز دوشنبه بیش از ۳۰۰ هدف را در سراسر لبنان مورد حمله قرار داد و سنگینترین بمباران از زمان آغاز درگیریها در روز هشتم اکتبر سال گذشته میلادی را رقم زد.
وزارت بهداشت لبنان از کشته شدن ۱۸۲ نفر و زخمی شدن ۷۲۷ تن دیگر در حملات رژیم صهیونیستی در روز دوشنبه خبر داد.
تنش بین حزبالله و اسرائیل در پی حمله هوایی مرگبار روز جمعه که منجر به کشته شدن حداقل ۴۵ نفر از جمله کودکان و زنان و زخمی شدن دهها نفر در حومه جنوبی بیروت شد، افزایش یافته است.
حزب الله تائید کرد که دست کم ۱۶ تن از اعضای آن از جمله «ابراهیم عقیل» و «احمد وهبی» از فرماندهان ارشد در حملات اسرائیل به شهادت رسیدهاند.
این حملات دو روز پس از آن صورت گرفت که در دو موج انفجار دستگاههای ارتباطی بی سیم در سراسر لبنان، دست کم ۳۷ نفر کشته و بیش از سه هزار نفر زخمی شدند.
در حالی که دولت لبنان و حزب الله اسرائیل را مسئول این انفجارها می دانند، تل آویو دست داشتن در این انفجارها را رد یا تایید نکرده است.
حزب الله و اسرائیل از زمان آغاز جنگ اسرائیل علیه غزه در پی عملیات طوفانالاقصی حماس درگیر جنگ های فرامرزی شدهاند.
نظر شما