به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، «خانه با برکت ننه گوهر در دوران دفاع مقدس ستاد پشتیبانی بود و هم اکنون نیز پس از گذشت سالهای سال خانه امید نیازمندان شده است.»
ننه گوهر یکی از بانوان ایلامی است که در دوران دفاع مقدس با پخت غذا و توزیع آن بین رزمندگان نقش خود را در پشت جبهه به خوبی ایفا کرد.
وی در گفت و گو با خبرنگار شبستان می گوید: ۴۴ سال پیش زمانی که مردان محله مان برای دفاع از آب و خاک میهن در جبهه حضور یافتند، برای اولین بار بانوان همسایه را به خانه دعوت کردم و از آنها خواستم که هر مواد غذایی که در خانه دارند بیاورند تا برای رزمندگان غذا تهیه کنیم.
او میگوید: ۳ فرزند و همسرم را برای دفاع از میهن عزیزمان راهی جبهه کردم و در ماه های ابتدایی جنگ غذاهای پخته شده و خشک از قبیل بژی برساق، حلوا و... را با کوله پشتی به مناطق عملیاتی می بردم.
پس از گشت ۲ سال از جنگ ننه گوهر به عنوان مادر رزمنده ها شاخته می شود و خانه او نیز به ستاد پشتیبانی از جنگ تبدیل می شود. اکنون که سالها از جنگ می گذرد خانه ننه گوهر بیت الحسین(ع) و همچنین خانه امید نیازمندان نیز شده است.
بانوان ایلامی در زمان جنگ علاوه بر اینکه در قالب کادر درمان به مداوای مجروحان میپرداختند برخی نیز با انجام اقداماتی از قبیل خیاطی، تامین دارو، تهیه غذا و ... تلاش میکردند در پشت جبهه نقش افرین باشند.
عروس بزرگ ننه گوهر می گوید: ما در این خانه چند سالی است که برای ایام اربعین پخت و پز می کنیم و روزانه حدود هزار و ۵۰۰ پرس غذا پخت و توزیع می شود.
وی میگوید که این روزها برای دانش آموزان بی بضاعت اقلامی تهیه کرده و سعی می کنند این اقلام را به دست نیازمندان برسانند.
ننه گوهر گفت: در این روزهای آغازین سال تحصیلی در هر محله ، ساکنین می توانند با جمع اوری کمک ها به خرید اقلام مورد نیاز کودکان بی بضاعت اقدام کنند تا شاهد رفع مشکل بسیاری از افراد بی بضاعت باشیم.
به نقش زنان در جنگ تاکنون کمتر توجه شده و هفته دفاع مقدس بهترین و مناسب ترین فرصت ممکن برای تبیین و برجسته کردن حضور موثر زنان در این دوران طلایی انقلاب است.
حماسه های رزمندگان اسلام در دوران جنگ تحمیلی حقانیت انقلاب را به اثبات رساند و هشت سال نبرد نابرابر و دلاورمردی های فرزندان این مرز و بوم در دوران جنگ تحمیلی ایران اسلامی را به عنوان نماد بارز مقاومت و پیروزی به جهانیان معرفی کرد.
از آنجا که استان ایلام و مرکز آن در هشت سال دفاع مقدس کاملاً درگیر جنگ بود و مرکز آن هر ساله آماج بمبارانهای پیدرپی و در نتیجه آوارگی مردم به کوه و کمرهای اطراف قرار میگرفت، حضور زنان ایلامی با حضور زنان دیگر استانها که به دور از هیاهوی جنگ و در میان خانواده، مردان خود را راهی جبههها مینمودند تفاوت اساسی دارد.
ننه گوهر یکی از هزاران بانوی ایلامی است که در زمان مشکلات و بحران ها پای کار بوده اند و ۳۵۰ بانوی شهید این استان خود مهر تاییدی بر این ادعاست.
نظر شما