به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، شهردار زنجان در این آیین با اشاره به اینکه با بهره برداری از هفت پارک شهر زنجان که در شهرک های اقماری و مناطق کم برخودار زنجان احداث شده است، سرانه فضای سبز شهر زنجان از ۱۴.۲ درصد در سال گذشته به ۱۵.۸ درصد رسیده است، گفت: با بهره برداری از این پارک ها ۵۰ هکتار به فضای سبز شهر زنجان اضافه شد.
علیرضا فیروزفر با قدردانی از همکاری شورای شهر در پیشبرد برنامه های شهرداری گفت: در این پارک ها تجهیزات ورزشی، مبلمان شهری، روشنایی و ست های بازی برای کودکان نصب شده است.
وی با بیان اینکه در دوره آخر مدیریت شهری تا به امروز ۳۰ پارک و فضای سبز به مجموعه فضای سبز شهر زنجان اضافه شده است، گفت: یکی از پروژه های دیگر مدیریت شهری بوستان شهر زنجان است که تاکنون پیشرفت ۷۰ درصدی دارد.
شهردار زنجان همچنین به پروژه ساماندهی حاشیه زنجانرود در دو فاز مهار فاضلاب و ساحل سازی اشاره کرد و گفت: در ابتدای کار فاضلاب این منطقه مهار و جمع آوری خواهد شد و در ادامه ساحل سازی برای استفاده عموم از این منطقه در دستور کار قرار خواهد گرفت.
فیروزفر در خصوص وضعیت تجهیزات موجود در پارک های سطح شهر زنجان نیز گفت: بعد از پدیده کرونا شاهد رهاشدگی در پارک ها بودیم که شهرداری از سال ۱۴۰۲ ساماندهی و استانداردسازی تجهیزات و وسایل بازی کودکان را در دستور کار قرار داد و امروز ۷۰ درصد از تجهیزات بازی پارک ها استانداردسازی شده است.
در ادامه رئیس شورای شهر زنجان نیز با یادآوری اینکه شورای شهر زنجان در سال های اخیر توجه ویژه ای به فضای سبز شهر زنجان دارد، گفت: پارک هایی که امروز به بهره برداری رسید در چهار گوشه شهر زنجان و به صورت متوازن ساخته شده است.
مرادلو به همت شورای شهر زنجان برای افزایش سرانه سبز شهر زنجان بالاخص در شهرک های اقماری اشاره کرد و گفت: در پارک هایی که احداث می شود سکوهایی برای استراحت خانواده ها، چمن های مصنوعی برای صرفه جویی در مصرف آب و زمین هایی برای بازی کودکان پیش بینی شده است.
لازم به یادآوری است عملیات ساخت پارک محلی صدار در ۱۴ هزار مترمربع و با ۷۰ میلیارد ریال اعتبار در ۹ ماه، پارک شاهد در ۵ هزار مترمربع با ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در ۲ ماه، پارک دانشور در ۱۷ هزار مترمربع با ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار در ۶ ماه، پارک بهار۲ در ۵ هزار مترمربع با ۴۲.۵ میلیارد ریال در ۵ ماه، پارک محلی شهرآرا در ۹ هزار مترمربع با ۴۵ میلیارد ریال در ۶ ماه، پارک طلوع در یکهزار مترمربع با ۹ میلیارد ریال اعتبار در ۲ ماه و پارک حقیقت در ۲۳۵۰ مترمربع با ۱۴.۵ میلیارد ریال اعتبار در ۵ ماه به پایان رسیده است.
نظر شما