به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر ابوالفضل اقبالی، چهارشنبه(۱۸ مهر) در دومین مرحله از دوره تخصصی کنشگری در حوزه زنان به بحث راجع به " چگونگی کنشگری فعال و موثر در حوزه زنان" پرداخت و گفت: عنصر محوری و اصلی الگوی سوم تکلیف اجتماعی است.
مدیر اندیشکده زوج افزود: زن به اعتبار اینکه انسان است مخاطب آیات جهاد نیز هست و در جنگیدن برای ایمان، زن و مرد هر دو مخاطب آیات جهاد هستند گرچه کیفیت جهاد و ایفای تکلیف در زن و مرد متفاوت است.
وی با بیان اینکه در گذشته نبض جامعه در دست زنان بوده و قدرت تنظیمگری احساسات جامعه را داشته و حرکت عمومی جامعه را رهبری میکردند و بسیج عمومی را رقم میزدند؛ اظهار کرد: زیرا شوری که بسیج عمومی را رقم میزند از جنس شور زنانه است.
دکتر اقبالی تاکید کرد: در الگوی سوم زن ابتدا باید خود و سپس زخمهای جامعه و بارهای بر زمین مانده را بشناسد زیرا ماموریت اجتماعی او بینسبت با شرایط پیرامون نیست و باید به درد جامعه زمان حال خورد.
وی تقاطع گیری میان ظرفیتهای خود و نیازهای جامعه را مهم خواند و ادامه داد: الگوی سوم ناگزیر از داشتن یک ماموریت اجتماعی ویژه است؛ البته این ماموریت ایستادن در مقیاس خیلی بالایی نیست زیرا با حرکت تعریف می شود نه نتیجه و الگوی سوم یعنی ماموریت را پیدا کرده و در مسیر آن حرکت میکند.
دکتر اقبالی در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: حاکمیت در رابطه با الگوی سوم وظیفه بسترسازی و ایجاد گفتمان دارد؛ ما در عرصههای مختلفی درگیر نبرد با جریان باطل هستیم که تصویر زن یکی از آنها است.
وی گفت: غرب و جریان باطل با دستگاه تبلیغاتی خود میکوشد تا زن در اسلام را جنس دوم و کسی معرفی کند که امکان پیشرفت ندارد و حقوق شهروندی او به رسمیت شناخته نمیشود در حالیکه به فرموده مقام معظم رهبری ما در مسئله زن از غرب طلبکار هستیم زیرا ما پرچم دفاع از شخصیت و کرامت زن را داریم.
دکتر اقبالی عنصر محوری و اصلی الگوی سوم زن مسلمان را تکلیف اجتماعی دانست و نکاتی بیان کرد.
کد خبر 1785080
نظر شما