مرتضی انقانی، با اشاره به اهمیت سرود از دیدگاه رهبر معظم انقلاب و تاکید بر پرداختن به این مهم، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: حضرت آیتالله خامنهای، هنر سرود را از ظرفیتهای اثربخش برای گسترش ارزشها و فرهنگسازی در جامعه میدانند و دربارهی نقش سرود و ابعاد گوناگون آن همواره نکات مختلفی را در بیان کردهاند.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با بیان اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز در لبیک به فرمایشات رهبر معظم انقلاب به تقویت گروه های سرود خود و همچنین تشکیل گروه های سرود پرداختند، افزود: در این راستا کانون های فرهنگی هنری مساجد ساوه نخستین جشنواره سرود خود را برگزار کردند.
وی با بیان اینکه نخستین جشنواره سرود مساجد شهرستان ساوه با حضور ۲۲ گروه برگزار شد، ادامه داد: ایجاد شور و نشاط اجتماعی و اجرای برنامه های متنوع برای جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به مساجد از اهداف برگزاری این جشنواره است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در این جشنواره ۳۵۰ نفر در قالب ۲۲ گروه سرود با هم به رقابت پرداختند، بیان کرد: در این جشنواره ۲۰ مسجد که شامل ۲۲ گروه سرود بودند، شرکت کردند.
انقانی با بیان اینکه این جشنواره سرود در دو رده سنی زیر ۱۶ سال و بالای ۱۶ سال و در دو بخش خواهرام و برادران برگزار شد، ادامه داد: سرودهای اجرا شده در این جشنواره سروده های از جنس حمایت از غزه و فلسطین، محور مقاومت، جهاد تبیین، فرهنگ ایثار و شهادت و ... بود.
مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی هدف از اجرای نخستین جشنواره سرود مساجد شهرستان ساوه را ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان دانست و بیان کرد: این جشنواره با حضور اقوام مختلف برگزار شد که بیانگر اتحاد بین مردم ایران بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه گروه های سرود مساجد در حین اجرا توسط داوران جشنواره مورد ارزیابی قرار گرفتند، ادامه داد: محمدجواد الهی پور، شبیر گودرزی، حسن دینا و مرتضی بهاری در بخش های تولید سرود و بازخوانی سرود داوران این جشنواره بودند.
انقانی با بیان اینکه در سرود جلوه ای هنری نهفته است، گفت: این مهم می تواند نسل امروز را نسلی هنرمند انقلابی و با آموزه های مسجد تربیت کند.
در پایان این جشنواره پس از ارزیابی هیات داوران از ۱۲ گروه منتخب با اهدا لوح و هدایایی قدر دانی شد.
نظر شما