جذب دانشجو از کشورهای بنگلادش و نیجریه در دانشگاه بیرجند

لامعی‌گیو با اشاره به اینکه ۶۰۰ دانشجو بین‌المل در دانشگاه بیرجند مشغول تحصیل هستند، گفت: امسال از بنگلادش و نیجریه هم دانشجو جذب خواهد شد و به دنبال بورس دانشجویان مستعد و دارای معیارها علمی و پژوهشی هستیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، لامعی‌گیو امروز شنبه (۲۱ مهر) در نشست خبری دانشگاه بیرجند و عرصه موفقیت‌ها، اظهار کرد: دانشگاه بیرجند میراث‌دار مدرسه شوکتیه است که حدود نیم قرن در عرصه آموزش، پژوهش، فرهنگی و ... دارد و امروز در سایه همدلی خانواده دانشگاه، جایگاه خود را  تثبیت و ارتقا داده است.

وی گفت:  در حال حاضر دانشگاه بیرجند با ۱۴ دانشکده دارای ۴۸ گروه آموزشی، ۲۳۱ کد رشته در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بیش از ۱۲ هزار و ۱۲۴ دانشجو و ۳۵۲ عضو هیات علمی است.

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه دانشگاه بیرجند در ردیف دانشگاه‌های سطح ۲ کشور است، تصریح کرد: بودجه هزینه‌ای و تملیکی دانشگاه از ۴۸ میلیارد تومان در بهمن ماه سال ۱۴۰۰ اکنون به ۷۲۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

لامعی‌گیو ادامه داد: سهم دانشگاه بیرجند از سفرهای رئیس جمهور شهید دولت سیزدهم در مجموع ۲۵۰ میلیارد تومان مصوبه بود که برخی از این مصوبه‌ها اجرایی شده است.

صعود ۱۴ پله‌ای دانشگاه بیرجند در رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور
وی با بیان اینکه باید نگاه ویژه‌ای به دانشگاه بیرجند شود، گفت: رتبه علمی و پژوهشی دانشگاه بنا به عواملی از ابتدای سال ۹۲ تنزل پیدا کرده بود که در سال گذشته توانست با ۱۴ پله صعود، رتبه ۳۶ را در بین کل دانشگاه‌های کشور از بین ۱۱۰ دانشگاه کسب کند.

لامعی‌گیو در ادامه عنوان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده باز هم شاهد تعالی و ترقی دانشگاه بیرجند باشیم.

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه یکی از سیاست‌های راهبردی این دانشگاه جذب دانشجوی بین‌الملل است، افزود: با ۱۴ کشور قرارداد علمی و پژوهشی منعقد شده و اکثر دانشجویان از کشورهای افغانستان و عراق هستند و سال گذشته آمار دانشجویان بین‌الملل را افزایش دهیم.

لامعی‌گیو با اشاره به اینکه ۶۰۰ دانشجو بین‌المل در دانشگاه بیرجند مشغول تحصیل هستند، بیان کرد: امسال از بنگلادش و نیجریه هم دانشجو جذب خواهد شد و به دنبال بورس دانشجویان مستعد و دارای معیارها علمی و پژوهشی هستیم.

وی به تربیت کادر مدیریتی جدید در دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از راهبردها دانشگاه اشاره کرد: همچنین شهرک فرهیختگان از دیگر راهبردها است که توانستیم بین دستگاه‌های اجرایی مختلف وفاق ایجاد کنیم و دو نوبت پرونده به کمیسیون قضایی دولت ارائه شد و به زودی در نوبت سوم مطرح خواهد شد.

رئیس دانشگاه بیرجند یادآور شد: شهرک فرهیختگان در راستای ماندگاری اساتید احداث شد که به دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ برمی‌گردد اما تفکیک اسناد آن از اراضی دانشگاه با مشکل مواجه شد و همچنان این فرایند در حال پیگیری است.

افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه بیرجند

لامعی‌گیو با اشاره به راه‌اندازی مرکز آموزش فارسی جهت دانشجویان و زبان‌آموزان بین‌المللی در دانشگاه بیرجند در سال گذشته، افزود: حدود ۳۰ پروژه عمرانی نیمه‌تمام در دانشگاه بیرجند وجود داشت که طی دوسال اخیر، ۲۳ پروژه تکمیل شده و آماده بهره‌برداری است.

وی در پایان عنوان کرد: در حالیکه اکثر دانشگاه‌ها با کاهش دانشجو مواجه هستند اما ورودی دانشجویان دانشگاه بیرجند در سال گذشته ۱۳ درصد افزایش یافت و از ۱۰ هزار و ۷۰۶ نفر به حدود ۱۲ هزار و ۱۲۴ نفر رسید.

کد خبر 1785283

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha